Įkraunama...
Įkraunama...

Bandom sportuoti Trasalyje toliau...

numirot kiba visos????
Viktorijag zalias matyt geria, o Akvija kovo laukia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 10 30, 12:36)
numirot kiba visos????
Viktorijag zalias matyt geria, o Akvija kovo laukia hihihi.gif

tongue.gif
Tai šiandien pas mane kuri ateinat ar ne g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na as nuo pietu negeriu lotuliukas.gif as juk vairuoju lotuliukas.gif
o zalios manes pas akvija ojojoi kaip laukia tongue.gif as tai tikrai ateisiu nes prie zaliu dar pazadeta ir ranku darbo koldunu cool.gif
Atsakyti
sveikos ....holikes :hhihihi:
Atsakyti
QUOTE(drakosiux @ 2009 11 02, 10:50)
sveikos ....holikes  :hhihihi:

Labas ...holike laugh.gif Kaip savaitgalis g.gif
Viktorijag, kur prapuolus g.gif Gal dar namo negrįžus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos sveikos as tai tik snd normaliai sveika jauciuosi mes 6dieni pramogu banke iki 4 tusinomes ax.gif 7dieni vos vos nedrasiai is vln gryzom o jau snd tai ir jau gyvenu o neegzistuoju vaiksciojau kaip zombis net nesidirbo kaip tai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 03, 00:02)
smile.gif  sveikos sveikos as tai tik snd normaliai sveika jauciuosi mes 6dieni pramogu banke iki 4 tusinomes  ax.gif  7dieni vos vos nedrasiai is vln gryzom o jau snd tai ir jau gyvenu o neegzistuoju vaiksciojau kaip zombis net nesidirbo kaip tai  cool.gif

hihihi.gif
Atsakyti
ne nu visai... negi reiks tema istrint???
KOSMARAS
Atsakyti
kokia dar tema cia kas ruosiasi istrinti blink.gif
as tai visa diena auto vazineju neto neturiu o jus sedite darbe su kompais tai praom ir ja gyva palaikyti lotuliukas.gif o mus darbe nuo gripo skiepyjo tai db negalima gramo daryti ax.gif o dlaito 20vnt turui tai akis bado blink.gif
ale kaip man visus mano ale raumenis-lasinius skauda doh.gif jauciuosi kaip niekad gyvenime nesportuociau ir vakar mano buvo debiutas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2009 11 04, 19:58)
kokia dar tema cia kas ruosiasi istrinti  blink.gif
as tai visa diena auto vazineju neto neturiu o jus sedite darbe su kompais tai praom ir ja gyva palaikyti  lotuliukas.gif  o mus darbe nuo gripo skiepyjo tai db negalima gramo daryti  ax.gif  o dlaito 20vnt turui tai akis bado  blink.gif
ale kaip man visus mano ale raumenis-lasinius skauda  doh.gif  jauciuosi kaip niekad gyvenime nesportuociau ir vakar mano buvo debiutas  doh.gif

Viktorijag, išmesk tą dlaitą arba pasidalink- ne taip akis badys tongue.gif
Ir mus turėtų nuo gripo skiepyt, bet va dabar l ryte perskaičiau straipsnį, kad negerai tiek skiepai nors visą laik skiepydavausi ir aš ir šeimyna g.gif
o raumenukus ir man po antradienio skauda doh.gif Va ką reiškia pertrauka cool.gif
Debiutas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su pagaliuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš rytoj vis tik sportuoju thumbup.gif thumbup.gif
Ką po sporto g.gif Kokie pasiūlymai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
po sporto siulyciau isbandyti naujaja kavine prie gimnazijos ir visom po to i namus arti smile.gif
Atsakyti