QUOTE(zylute35 @ 2010 01 28, 12:51)
matau esi apsiskaiciusi, suprantu kad cia ne vieta kalbeti apie medikamentus, bet noreciau paklausti ne apie jo nauda, bet apie skoni.del vandeninio vit. D butent del jo skonio, juk jis toks aitrus, anyziu skonio, kaip toki galima vaikui duoti, kaip toki dalyka jo skrandukas priima? as pati patragavau ir issigandau , ar nepakenksiu savo mazylei, gal geriau begti aliejinio pirkti, bet ir tas aliejus skranduka apkraus
mes geriam Vigantoly

duodu viena karta i savaite, 5 lasiukus
QUOTE(vasara04. @ 2010 01 28, 13:45)
Na tik jau nepradekit mokint manes vaiku augit tai vienas dalykas, o del primaitinimo tai kas puse metu tu mediku nuomone keiciasi. Taip pirmas ragavim,as jau galimas nuo 2 men, nemaisykit mamkos ragavimas o ne valgymas obuolio. Ir as auginu antra vaika zinau ka rasau, o kaip supratot tai jusu reikalas...

Bei vaikai skirtingi, ir ju zarnynai skirtingi. Obuolio pagramdymas ant arbat sauks galo 1 karta per diena , patikekit nieko mano leliukui nebuvo. Dal galiu pridurti 3 men mano dukra vien tik misinuko nepavalgydavo, budavo nerami nakti, teko jau virti darzoviene. Na man idomu kuri ATSAKINGA mama vaika laikys pusbadziu. Tada gal jau patylekit Nexta su savo tokias isireiskimais.
Viena yra maitinti kai vaikui neuztenka misinuko,kita kai siaip nuo 2 men duoda maista papildoma. Pries draskant akis kitiems,kad jusu kazkas nesuprato,siulyciau aiskiai isdestyti savo mintis: Kad maitinu obuoliuku vaika,nes nepriauga svorio,misinuko neiztenka ar mp

tada visos jus supras ir nebus tokios kategoriskos