Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 11 04, 18:57)
4u.gif o kaip gi. Vienas geresnių tušų, kaip jau čia rašė Paradoksalė, blakstienos dangų remia. Super tušas už krizinę kainą. Čia kada buvo akcija, tai tris vnt nusipirkau doh.gif  lotuliukas.gif Labai ilgai nedžiūsta, tikras gėris. MB padovanojo YSL, tai guli vargšas, nes Lash niekaip nesibaigia ir baigtis kolkas nežada. Ir vėl ranka kils imti būtent Lash... YSL palauks geresnių laikų. Galiojimas dėkingas.

lotuliukas.gif kas idomiausia, kad pas mane irgi guli naujas YSL, dar vis laukia savo "eiles". Prigriebiau Faxtoriu idomumo delei pabandyt, o dabar jau nebenoriu keisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 11 06, 00:20)
lotuliukas.gif kas idomiausia, kad pas mane irgi guli naujas YSL, dar vis laukia savo "eiles". Prigriebiau Faxtoriu idomumo delei pabandyt, o dabar jau nebenoriu keisti  doh.gif

O sakykit mergaites ar maxfactor false lash effect netepa paakių? man tas aktualiausia, seniau norėjosi ryškių išraiškingų blakstienų, dabar pasitenkinu paryškintomis blakstienomis smile.gif, kalbant apie YSL tuša (nebepamenu pavadinimo, lyg ir yra žodis Flux, ar kažkas panašaus doh.gif ), tai jis kažkaip greit uždžiūvo ir man tepdavo paakius, tačiau apimtį padidindavo gerai, HR lash queen, lb patiko wub.gif , ir pastorina ir pailgina, bet krizė, pradėjau dairytis į kažką pigesnio doh.gif , tai nusipirkau Loreal carbon black, visai patenkinta, gerai pastorina, tačiau truputį tepa paakius...beje, maxfactor masterpiece taip pat patiko, kaip už tokią kainą tikrai gražiai dažė, bet vis norisi išbandyt kažką naujo... 4u.gif va, tokia mano kukli patirtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 11 06, 09:38)
O sakykit mergaites ar maxfactor false lash effect netepa paakių?

.beje, maxfactor masterpiece taip pat patiko, kaip už tokią kainą tikrai gražiai dažė

ne karto nera tepes,nebent pati nesamoningai per akis perbraukiu su ranka,uzmirsus doh.gif ...ir tai nelabai jis tepliojasi...

O maxfactor masterpiece naudojau pries sita,irgi labai patiko thumbup.gif galim sakyt tai maxfactor false lash effect pirmtakas .
Atsakyti
Va šis tušas tikrai neblogas, gerai tankina, labai gražias blakstienytes padaro o ir kaina nėra didelė wub.gif user posted image
O šiaip tai dar neblogas Max factor masterpiece max ax.gif
Lancome Hypnose visai nieko ypatingo, YSL faux cils gal ir neblogas, bet labai greit sudžiūvo doh.gif
Atsakyti
[quote=Akvilexxx,2009 11 06, 10:57]
Va šis tušas tikrai neblogas, gerai tankina, labai gražias blakstienytes padaro o ir kaina nėra didelė wub.gif user posted image
drinks_cheers.gif turiu ir as sita tusa, geras viskuom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 11 06, 09:57)
Va šis tušas tikrai neblogas, gerai tankina, labai gražias blakstienytes padaro o ir kaina nėra didelė  wub.gif user posted image

QUOTE(ginariukas @ 2009 11 06, 11:35)
drinks_cheers.gif  turiu ir as sita tusa, geras viskuom.  biggrin.gif

O koks čia tušas (pavadinimas)? Nesu tokio mačiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 11 06, 13:50)
O koks čia tušas (pavadinimas)? Nesu tokio mačiusi  g.gif

Čia Cover girl, jo nėra LT, galima parsisųst mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote, kodel ne kai kurie Lorealiai (kaip mano pvz.pirktas SM)yra supakuotas kartoninej juostelej,o is virsaus plastmase,pats tusas be pavadinimo, tik ant to popieriaus prirasyta,tokius Gariunuose maciau,ar gali jie buti siusti is USA? ir mano pirktiniai Sarmose,Kosmadose kitaip kvepia,akiu netepa,nu zodziu ... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2009 11 06, 15:38)
Gal kuri zinote, kodel ne kai kurie Lorealiai (kaip mano pvz.pirktas SM)yra supakuotas kartoninej juostelej,o is virsaus plastmase,pats tusas be pavadinimo, tik ant to popieriaus prirasyta,tokius Gariunuose maciau,ar gali jie buti siusti is USA? ir mano pirktiniai Sarmose,Kosmadose kitaip kvepia,akiu netepa,nu zodziu ... cray.gif

Ant tuso visada buna pavadinimas. O kas del ipakavimo, tai taip - JAV jie pardavinejami ipakuoti. Va taip atrodo pakuote:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2009 11 06, 15:38)

panasu, kad isigijot neoriginala. Bet tiksliai butu galima pasakyt tik pamacius gyvai arba jei idetumet geros kokybes nuotrauka.
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 11 06, 15:43)
Ant tuso visada buna pavadinimas. O kas del ipakavimo, tai taip - JAV jie pardavinejami ipakuoti. Va taip atrodo pakuote:

drinks_cheers.gif del plastikinio ir popierinio ipakavimo nekilo itarimu, JAV tikrai populiarus toks pakavimo budas kai supakuota daikta galima pakabint kur nors prie kasos biggrin.gif bet jei ant tuso buteliuko nieko neparasyta ir jei kokybe akivaizdziai prastesne uz anksciau turetus tokius tusus tai fake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 06 lapkričio 2009 - 14:49
Pakuote tokia, bet pavadinimo nera ant tuso, ir pati tutele netiksliai islieta,ai vienu zodziu mad.gif "vista apsipirko pigiau", visa amzeli ejau pirkti i Sarma ar i kitas pardes, o cia taip apsizioplinti. Aciu merginos. Ismetu ir einu dar siandien normalaus daikto pirkti. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pichouette @ 2009 11 06, 15:55)
Pakuote tokia, bet pavadinimo nera ant tuso, ir pati tutele netiksliai islieta,ai vienu zodziu mad.gif "vista apsipirko pigiau", visa amzeli ejau pirkti i Sarma ar i kitas pardes, o cia taip apsizioplinti. Aciu merginos. Ismetu ir einu  dar siandien normalaus daikto  pirkti. doh.gif  doh.gif

Na man tai labai keista pasirodytu, jei koki Loreali padirbinetu g.gif Lancome dar dar, bent jau dvigubai brangesnis, o cia ax.gif
Fragrancedirecte tie Lorealiai nuo 4 iki 5 svaru plius atsiuntimas kainuoja rolleyes.gif, tai man rodos, i Sarmas vis vien neapsimoka eiti cool.gif
Atsakyti