Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

Po 4 mėn. priaugintų blasktienyčių padariau "atostogas", ir teko grįžti prie tušo. Tai mamos Hypnose brūkštelnu, neblogas tušas tikrai, prieš tai jį naudojau, o mama išvis turbūt kokį 10tą jau naudoja, nieko daugiau nepripažįsta biggrin.gif Man ir pailgina kažkiek, ir apimties suteikia pakankamai, nebyra. Bet užsimaniau ką nors nauja išbandyt, tiek prisikaičiau apie Helena Rubinstein, ir gyrėt, ir keikėt, pasimečiau, bet vistiek noriu. ax.gif Gal galit tik kas nors, kas bandėt pasakyt, kuom skirias Lash Queen ir Lash Queen Feline (ale tas leopardinis)?

smile.gif+2009 10 28, 00:34-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 28, 00:34)
user posted image
Gal esate kuri turejusi si GOSH fimos tusa? wub.gif Jeigu taip,tai kokie atsiliepimai ax.gif

Aš būtent va tokį esu turėjus senokai, kiek pamenu, tai visai patiko, tikrai ilgino neblogai, ir jokių labai baisybių neturėjo, nei lipino, nei byrėjo.
Atsakyti
Tutia, man asmeniskai jokio skirtumo, visi tusai is sios serijos mylimiausi
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 09, 21:22)

Aš būtent va tokį esu turėjus senokai, kiek pamenu, tai visai patiko, tikrai ilgino neblogai, ir jokių labai baisybių neturėjo, nei lipino, nei byrėjo.

Kadangi manasis tusas jau i pabaigele,tai turbut as irgi bandysiu Gosh tusa,tik tiksliai dar nenusprendziau kuri nusipirkti,vilioja tas kur paveikslelyje ax.gif Kai nusipirksiu,parasysiu koki isigyjau ir ar geras ax.gif
Atsakyti
o gal galetumete koki gera ir nebrangu waterproof parekomenduot? ax.gif
Atsakyti
Tiesa, mėtaus tarp Waterproof ir "normalaus", gal kas patars, nes lyg atsparaus vandeniui nesu turėjus, bet akytės dažnai ašaroja, nuo juoko, nuo saulės, ar jis tikrai "nenuteka"? Ir ar lengva nuvalyti pieneliu?
Atsakyti
O man nuo visu tusu akys i dienos pabaiga pasidaro jautrios, net negaliu i sviesa ziureti, taigi dazausi labai retai blakstienas, ....neatradau dar to savojo...
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 10, 10:18)
Tiesa, mėtaus tarp Waterproof ir "normalaus", gal kas patars, nes lyg atsparaus vandeniui nesu turėjus, bet akytės dažnai ašaroja, nuo juoko, nuo saulės, ar jis tikrai "nenuteka"? Ir ar lengva nuvalyti pieneliu?

Turejau Lorealio Waterproof,kad nenuteka tai tikrai,o pienelis turi buti specialus,kuris nuima vandeniui atsparu tusa,su paprastu pieneliu nenuimsi schmoll.gif
Atsakyti
dievinu tik du tusus smile.gif diena loreal telescopic nakti dior show wub.gif wub.gif wub.gif
abu man jie nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 10, 10:30)
O man nuo visu tusu akys i dienos pabaiga pasidaro jautrios, net negaliu i sviesa ziureti, taigi dazausi labai retai blakstienas, ....neatradau dar to savojo...

clinique - ta firma, kuri kuria kosmetika jautrioms akims 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jei apie tai jau kuri nors klausė - gal kuri bandėt tą Maybelline tušą su vibruojančiu šepetėliu? Kaip įspūdžiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 10, 10:18)

o as waterproof noriu, nes ziema sniegas vistiek kris ant blakstienu ir nenoriu atrodyt apsiverkusi su paprastu tusu...
kadaise kazkoki melyma maybelline turejau, tik nezinau ar dar toki rast galima...
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2009 11 09, 22:22)
Po 4 mėn. priaugintų blasktienyčių padariau "atostogas", ir teko grįžti prie tušo. Tai mamos Hypnose brūkštelnu, neblogas tušas tikrai, prieš tai jį naudojau, o mama išvis turbūt kokį 10tą jau naudoja, nieko daugiau nepripažįsta  biggrin.gif 

Man irgi "Lancome Hypnose" geriausias iš iki šiol bandytų thumbup.gif
O koks vaizdas priauginatas blakstienas "nuėmus"? Ar nepakenkė natūralioms?
Atsakyti