Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(Kissable_lips @ 2009 11 14, 16:43)
Man tai geras maybelline collosal volum express  ax.gif  ir pailgina, ir pastorina gerokai, nenubyra, yra kelių rūšių, atsparus vandeniui, paprastas, ir "100%" juodumo  ax.gif  kaina 30-40 lt (tiksliai net nežinau) bet akcijų yra  ax.gif

Jei kalbate apie šį tušą, tai man patiko blakstienos padažytos su juo, bet dienos eigoje pradėdavo byrėti doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 11 14, 20:31)
ir as girdejau, kad jis neblogas, reiks kokia akcija pasigauti ir nusipirkti  mirksiukas.gif

Šiaip tai labai apsimoka jį db gaut panelę prenumeruojant metam, prenumerata 49 lt, ir tušą maybelline collosal volum express 100 % black gauni dovanų blush2.gif Aš iš seniau tokios pat akcijos dar turiu, neuždžiūna, o net einant laikui geriau dažo 4u.gif

QUOTE(Argija @ 2009 11 15, 12:35)
Jei kalbate apie šį tušą, tai man patiko blakstienos padažytos su juo, bet dienos eigoje pradėdavo byrėti  doh.gif

Nelabai man jis byra, nebent kartais, kai daugiau prisitepu, nors šiaip aš nedaug užtepu, tai dar patinka, kad jis nenubėga, pvz kai žiovauju, tokios ašaros susidaro, tai jis lieka vietoj, tik aišku jau maudantis ne, nes jis vis delto pas mane neatsparus vandeniui blush2.gif
Atsakyti
Noriu parekomenduot CoverGirl All In One tusa. prilygsta MF.Siunciausi is JAV-17Lt thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 15, 19:21)
Noriu parekomenduot CoverGirl All In One tusa. prilygsta MF.Siunciausi is JAV-17Lt thumbup.gif user posted image

tai gal galima placiau, juk ne vien kaina aktuali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 11 15, 12:35)
Jei kalbate apie šį tušą, tai man patiko blakstienos padažytos su juo, bet dienos eigoje pradėdavo byrėti  doh.gif

user posted image

Man sis labai patiko thumbup.gif Blakstienas labai uzriesdavo,ilgos tokios labai atrode su juo padazytos,tik tiek,kad irgi truputi birejo rolleyes.gif Bet siaip 8 balus duodu is 10-bales sistemos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 11 15, 18:30)
tai gal galima placiau, juk ne vien  kaina aktuali mirksiukas.gif

Gerai ilgina, tankina, nesulimpa tarpusavy blakstienos, nebyra, tad esu lb patenkinta wub.gif LT nemaciau CG produkcijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margout @ 2009 11 15, 22:49)
Gerai ilgina, tankina, nesulimpa tarpusavy blakstienos, nebyra, tad esu lb patenkinta  wub.gif  LT nemaciau CG produkcijos unsure.gif

nera LT Cover girl verysad.gif , o gaila, gera kosmetika. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2009 11 14, 23:58)
oho, netgi tiek, reik pasiskubinti, labai aciu uz info  4u.gif
o iki kada?

jei neklystu iki 18 dienos 4u.gif
Atsakyti
Labai patinka Clinique High Definition Lashes wub.gif
Atsakyti
o man dabar naudojamas Loreal carbon black telescopic patinka su riestu guminiu šepetėliu smile.gif jau daugiau nei metai kaip turiu ir vis dar puikia dažo mirksiukas.gif aišku nežinau kaip būtų su kokybe perkant Lietuvoje, nes pati iš JAV parsivežiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crembriule: 16 lapkričio 2009 - 15:44
QUOTE(Margout @ 2009 11 15, 19:21)
Noriu parekomenduot CoverGirl All In One tusa. prilygsta MF.Siunciausi is JAV-17Lt thumbup.gif

Labai norėčiau covergirl lūpų blizgius išbandyt, ir makiažo pagrindus, nors nemeluosiu, viską norėčiau šios kompanijos išbandyt, nes mane žavi ax.gif
Reklama visagalė, skatina norą bandyti

QUOTE(crembriule @ 2009 11 16, 16:43)
o man dabar naudojamas Loreal carbon black telescopic patinka su riestu guminiu šepetėliu smile.gif  jau daugiau nei metai kaip turiu ir vis dar puikia dažo mirksiukas.gif  aišku nežinau kaip būtų su kokybe perkant Lietuvoje, nes pati iš JAV parsivežiau g.gif

Man patiko telescopic raudonas, kur apvalus toks šepetėlis, gražias blakstienas padaro, bet nesugundė tiek, kad pirkčiau
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 16, 16:43)
o man dabar naudojamas Loreal carbon black telescopic patinka su riestu guminiu šepetėliu smile.gif  jau daugiau nei metai kaip turiu ir vis dar puikia dažo mirksiukas.gif  aišku nežinau kaip būtų su kokybe perkant Lietuvoje, nes pati iš JAV parsivežiau g.gif

Man šypsena kelia tokie pasisakymai lotuliukas.gif

Į temą. Dabar galvoju, kad visai norėčiau rudo tušo, tačiau niekad nebandžiau, tai net neįsivaizduoju kokie geresni. ax.gif Gal rasiu kokių atsiliepimų, neskubėsiu pirkti, nes pirkinių sąrašas ir taip ilgas doh.gif
Atsakyti