Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

QUOTE(TheDark @ 2009 12 05, 17:19)
sveikos  bye1.gif  noreciau, kad patartumet

na nezinau, gyre cia lancome hypnose,bet man asmeniskai jis nelabai patiko. tikrai daug geresnis maxfactor false lash effect, is pradziu pirmus kartus man jis iprastas pasirode, bet ismokau graziai pasidazyt, ir pailgina ir tankina ir issukuoja, na tikrai graziai padazo. as dviem sluoksniais visada dazausi, su siuo tusu dazydamasi nelaukiu kol pirmas isdzius ir tepu antra, tada man graziai pasidazo blakstienos tikrai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TheDark @ 2009 12 05, 17:19)
sveikos  bye1.gif  noreciau, kad patartumet , koki tusa pirkti , jei mano blakstienos yra trumpos ir retos, noriu tuso kuri pailgintu iki maximumo ir padarytu tankias blakstienas. naudoju seip loreal telescopic, na man jis patiko is pradziu , bet kazkaip poto pradejo klijuoti blakstienas  unsure.gif  todel nusprendziau, kad man reikia kito tuso . prashau padekite  verysad.gif

Man irgi pats pačiausias Maxfactor false lash effect tušas thumbup.gif Ilgina storina, labai greit juo pasidažau, nusivalo gerai, žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
priklauso nuo to kokio jūs efekto norite, gal siekiate "barbiškų" blakstienų?

Man Hypnose labai patinka, dar vieni iš geresnių yra max factor tušai (tik fals lash nesu bandžiusi), man patinka, kad jie iššukuoja ir ilgina, tačiau nepasakyčiau, kad labai tankintų, o pats didžiausias minusas, kad po mėnesio jie pradeda byrėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 12 05, 15:42)
O  kaip su tankinimu, pastorinimu?

Man reiketu gerai tankinancio ir storinancio, ilginimo nereikia  smile.gif

Tikrai nepasakyciau, kad storintu, bent jau man, tankina normaliai, siaip nieko ypatingo galeciau lyginti su Hypnose tusu.

QUOTE(giedrute 99 @ 2009 12 05, 16:09)
O as tokiu atveju rekomenduoju HR tigrini,arba YSL. 4u.gif

Kadangi abu isbandziau jau, tai Ysl daug geresnis, man ax.gif
QUOTE(Argija @ 2009 12 05, 19:42)

Man Hypnose labai patinka, dar vieni iš geresnių yra max factor tušai (tik fals lash nesu bandžiusi), man patinka, kad jie iššukuoja ir ilgina, tačiau nepasakyčiau, kad labai tankintų, o pats didžiausias minusas, kad po mėnesio jie pradeda byrėti  doh.gif

Hypnose nepadaro "barbisku" blakstienu. Is visu isbandytu, mano number 1 Ysl. Tik gaila, tikrai greitai dziusta. Number 2- diorshow/ benefit (badgal). ir 3. Maxfactor masterpiece.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 12 06, 00:09)
Tikrai nepasakyciau, kad storintu, bent jau man, tankina normaliai, siaip nieko ypatingo galeciau lyginti su Hypnose tusu.
Kadangi abu isbandziau jau, tai Ysl daug geresnis, man  ax.gif

Hypnose nepadaro "barbisku" blakstienu. Is visu isbandytu, mano number 1 Ysl. Tik gaila, tikrai greitai dziusta. Number 2- diorshow/ benefit (badgal). ir 3. Maxfactor masterpiece.

Aš klausiau kokio rezultato tikimasi. O hyhnose tikrai neprikrauna košės, dėl to man ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau sena lancome virtuose tusa verysad.gif verysad.gif doh.gif triju menesiu senumo maxfactor ir tai geriau uz ji dazo... siaip maxfactor false lash effect man pats paciausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 05, 21:42)

Man Hypnose labai patinka, dar vieni iš geresnių yra max factor tušai (tik fals lash nesu bandžiusi), man patinka, kad jie iššukuoja ir ilgina, tačiau nepasakyčiau, kad labai tankintų, o pats didžiausias minusas, kad po mėnesio jie pradeda byrėti  doh.gif

na nezinau, cia dar klausimas kaip kas isivaizduoja tas barbirkas blakstienas 4u.gif jei blakstienos trumpos ir retos tai su bet kokiu tusu ju neimanoma padaryti barbisku, manau. na o as visada kai dazausi tai megstu, kad blakstienos matytusi, kad jos padazytos ir yra, nes viena karta jei perbrauki tai tik vos paryskina, kaip naturaliai. tada geriau isvis nesidazyt lotuliukas.gif
o del byrejimo maxfactor dar nezinau, turiu nepilnai menesiuka sita ir naudoju ne kiekviena diena, tai veliau bus matyt. kazkur jau minejau, kad ir uzriecia ir pailgina ir gerai issukuoja ir tankina man asmeniskai tai geriausias maybelline volume express curved brush, man jis visas funkcijas gerai atlieka ir netrupa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TheDark @ 2009 12 05, 16:19)
sveikos  bye1.gif  noreciau, kad patartumet , koki tusa pirkti , jei mano blakstienos yra trumpos ir retos, noriu tuso kuri pailgintu iki maximumo ir padarytu tankias blakstienas.

MF MasterpieceMax arba 2000 Calorie. Draugės blakstienos trumpos ir retokos, aišku, kad visiško stebuklo joks tušas nepadarys, bet kai pasidažo su MasterpieceMax, iškart atspėju biggrin.gif Blakstienos akivaizdžiai ilgesnės ir ryškesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bllonde @ 2009 12 06, 00:43)
nusipirkau sena lancome virtuose tusa  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  triju  menesiu senumo maxfactor ir tai geriau uz ji dazo... siaip maxfactor false lash effect man pats paciausias  mirksiukas.gif

Virtuose ir man doh.gif
Atsakyti
O man reikia gerai rieciancio, nes pasitepus kad ir su gerai tankinanciu ar ilginanciu, blakstienos vitiek i apacia ziuri verysad.gif Bandziau rietikli, bet praktiskai tas pats doh.gif
Atsakyti
Man Hypnose tai nelabai patiko, o antras pirktas Parfum express tai visai doh.gif nei ilgino nei tankino, tik natūralios juodos doh.gif YSL Faux cils tai nepatiko, kad yra kvapas ir man kažkaip visiškai nerietė, nors neriete, bet efektas buvo neblogas ax.gif man geresni yra Max factor masterpiece max ar dramatic look ar dabar naudojamas Cover girl thumbup.gif nors ir daugumoj atvejų, pigu tai nėra kokybiška, bet šiuo atveju atvirkščiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 20:25)
O man reikia gerai rieciancio, nes pasitepus kad ir su gerai tankinanciu ar ilginanciu, blakstienos vitiek i apacia ziuri  verysad.gif  Bandziau rietikli, bet praktiskai tas pats  doh.gif

Jei rietiklis nepadeda, nemanau, kad koks nors tušas padėtų schmoll.gif Kiek esu bandžius riečiančių tušų, tokio efekto jais pasidažius nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti