Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

na žodžiu, išmėginau daug naujų tušų . nespėju net sunaudoti , nes vos nusiperku naują , iškarto pastebiu , kad man jis schmoll.gif
taigi , šią savaitę bėgsiu į DOUGLAS parduotuvę ir nusipirksiu user posted image šį .
beto , už 34 litus berods šioje parduotuvėje yra rinkinukas : šis tušas, travel size akių makiažo valiklis ir šešėlis . taigi manau apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 12 06, 21:14)
Jei rietiklis nepadeda, nemanau, kad koks nors tušas padėtų schmoll.gif Kiek esu bandžius riečiančių tušų, tokio efekto jais pasidažius nepastebėjau unsure.gif

Gal reikia labiau palaikyti man ta rietikli biggrin.gif Bijau labai spaust ir laikyt kad blakstienu nesudirbciau. biggrin.gif biggrin.gif Nu mano jos gan trumpos ir tiesios, tai bijau dar labiau "nutrumpint" su rietikliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 22:25)
Gal reikia labiau palaikyti man ta rietikli  biggrin.gif  Bijau labai spaust ir laikyt kad blakstienu nesudirbciau. biggrin.gif  biggrin.gif  Nu mano jos gan trumpos ir tiesios, tai bijau dar labiau "nutrumpint" su rietikliu  lotuliukas.gif

Jei turi gelezini rietikli (ne sildoma), pasildyk ji su fenu ir tada riesk, nereiks jo stipriai spausti ir ilgiau laikyti mirksiukas.gif efektas : staigus, grazus uzrietimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 gruodžio 2009 - 22:53
QUOTE(pinkClarin @ 2009 12 06, 21:37)
na žodžiu, išmėginau daug naujų tušų . nespėju net sunaudoti , nes vos nusiperku naują , iškarto pastebiu , kad man jis  schmoll.gif
taigi , šią savaitę bėgsiu į DOUGLAS parduotuvę ir nusipirksiu user posted image  šį .
beto , už 34 litus berods šioje parduotuvėje yra rinkinukas : šis tušas, travel size akių makiažo valiklis ir šešėlis . taigi manau apsimoka  thumbup.gif

Turbūt, kad apsimoka, jei šešėlio spalva normali biggrin.gif
O ar bandei šitą tušą? Man jis labai patiko tuo, kad labai tankios blakstienos su juo, kaip vėduoklės bigsmile.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 22:25)
Gal reikia labiau palaikyti man ta rietikli  biggrin.gif  Bijau labai spaust ir laikyt kad blakstienu nesudirbciau. biggrin.gif  biggrin.gif  Nu mano jos gan trumpos ir tiesios, tai bijau dar labiau "nutrumpint" su rietikliu  lotuliukas.gif

Aš su rietikliu irgi bijau darbuotis doh.gif Bijau, kad atspaudus jį nepamatyčiau savęs be blakstienų, man kažkaip tas prietaisas nepatikimai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 23:25)

Esme juk ne laikyme - tereikia suspaust ir atleist (ne per stipriai, bet ir ne visai svelniai). Ir svarbiausia ant nedazytu blakstienu, kad neisrautumet ar nenulauztumet. O siaip juk jis nera astrus ir 'nenukirps' blakstienu, nebent ant dazytu rietumet, tai tada ir blogo galima prisidaryt.

QUOTE(AZURA @ 2009 12 06, 23:47)
Jei turi gelezini rietikli (ne sildoma), pasildyk ji su fenu ir tada riesk, nereiks jo stipriai spausti ir ilgiau laikyti  mirksiukas.gif  efektas : staigus,  grazus uzrietimas  thumbup.gif

Su fenu reiketu atsargiai, nes taip galima ir vokus nusidegint.... O as turiu sildoma, tai man labai patinka ir svelniau riecia nei matalinis.
Atsakyti
As vis istikima Cover girl tusams, net neisivaizduoju jokiu kitu savo kosmetinej, labiausiai patinka tai, kad ne tik patys sepeteliai geri, graziai padazo, bet, kad ir neuzdziuva greit, gali plonai padazytas palikt blakstienas, gali paryskint, pastorint, po kurio laiko, ko tarkim su Hypnose nepavykdavo doh.gif dabar naudoju thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2009 12 05, 19:31)
na nezinau, gyre cia lancome hypnose,bet man asmeniskai jis nelabai patiko. tikrai daug geresnis maxfactor false lash effect, is pradziu pirmus kartus man jis iprastas pasirode, bet ismokau graziai pasidazyt, ir pailgina ir tankina ir issukuoja, na tikrai graziai padazo. as dviem sluoksniais visada dazausi, su siuo tusu dazydamasi nelaukiu kol pirmas isdzius ir tepu antra, tada man graziai pasidazo blakstienos tikrai.  4u.gif

Man irgi Hypnose labai greit sudziuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 12 07, 01:10)
Turbūt, kad apsimoka, jei šešėlio spalva normali biggrin.gif
O ar bandei šitą tušą? Man jis labai patiko tuo, kad labai tankios blakstienos su juo, kaip vėduoklės bigsmile.gif

aha bandziau jau . kelis netgi turejau . man jis irgi geriausias is visu tu paprastu firmu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 12 07, 15:04)
As vis istikima Cover girl tusams, net neisivaizduoju jokiu kitu savo kosmetinej, labiausiai patinka tai, kad ne tik patys sepeteliai geri, graziai padazo, bet, kad ir neuzdziuva greit, gali plonai padazytas palikt blakstienas, gali paryskint, pastorint, po kurio laiko, ko tarkim su Hypnose nepavykdavo doh.gif dabar naudoju  thumbup.gif
user posted image

Siunciaties per tarpininke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2009 12 05, 18:31)
tikrai daug geresnis maxfactor false lash effect, is pradziu pirmus kartus man jis iprastas pasirode, bet ismokau graziai pasidazyt, ir pailgina ir tankina ir issukuoja,

padazo graziai ir man,bet dienos pabaigoje aptrupa unsure.gif Pirktas UK ,del kokybes neabejoju siaip.
Tas pats ir su maybelline coloseum.Antra karta nepirkciau jo.O max factor masterpiece tusu buvau labai patenkinta,kaip ir dauguma kitu maybelline tusu.
Atsakyti
LANCOME HYPNOSE thumbup.gif
vieną pirkau čia,kitą siunčiausi-kokybė niekuo nesiskiria schmoll.gif
Atsakyti
Kokia nuomonė būtų apie L'oreal Telescopic Explosion? 4u.gif
Atsakyti