Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai

as nekritikuoju, tik issakau savo nuomone. beja taikiau ne asmeniskai, o bendrai. aisku, cia kiekvienos pasirinkimas dazytis, ar ne. bet girtis kad nesidazai irgi cia nieko grazaus...aisku, jeigu mergina ideali, gali nesidazyt.
pvz. mano destytoja matosi, kad net tuso nenaudoja. oda toli grazu neideali, paakiai pajuode..bet ji tikriausiai save priskiria prie tu naturalisciu. bet yra ir kitas klausimas- estetika..gal toms, kurios nesidazo ir gerai, bet kaip kitiems?!!! man pvz. ziureti i tokia moteri nieko grazaus- matosi visi spuogeliai, pajuode paakiai..dar yra ir estetiskoji puse. bet aisku, yra tokiu kurios galvoja- man gerai, o kaip kitiems atrodo koks skirtumas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jusku @ 2009 12 11, 11:18)
o kas del tusu, man siuo metu labai patinka maxfactor false lash effect, nenubyra ir graziai padazo (jau rasiau anksciau, kokias funkcijas atlieka)

man ir sis labai geras tusas, nors dauguma ji peikia, bet as asmeniskai trecia naudoju.Puikiai tankina, atskiria ir siek tiek ilgina, o svarbiausiai nebyra
Atsakyti
O koki tusa galetumet rekomenduoti norint "barbisku" blaksienu? 4u.gif
(ne is labai brangiu) ax.gif
Atsakyti
loreal lash architect labai didina

Atsakyti
Mylimiausias tušas MaxFactor/Masterpiece, o kai norisi super efekto (ilgų, riestų blakstienų) antrąkart pasidažau Essence/Maximum definition.
Atsakyti
mano mylimiausias tusas yra Maybelinne Sky High Curves - atsparus vandeniui, uzriecia blakstienas ir pailgina. Ypac sepetelis man labai nerealus.
Dabar naudoju Lancome Amplicils Waterproof - lyg ir nieko, bet sepetelis truputi nervina ir reik labiau stengtis ir manevruoti kol normaliai blakstienas padengiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Legyviel @ 2009 12 11, 22:58)
mano mylimiausias tusas yra Maybelinne Sky High Curves - atsparus vandeniui, uzriecia blakstienas ir pailgina. Ypac sepetelis man labai nerealus.
Dabar naudoju Lancome Amplicils Waterproof - lyg ir nieko, bet sepetelis truputi nervina ir reik labiau stengtis ir manevruoti kol normaliai blakstienas padengiu  wink.gif

o kam ziema naudoti waterproof tushus? unsure.gif nebent per labai stipru lietu ar puga...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 11, 23:17)
o kam ziema naudoti waterproof tushus?  unsure.gif  nebent per labai stipru lietu ar puga...

Na buvo laikas, kai as tik waterproof naudojau tusus - net nezinau kodel, bet buvau ipratus ir paprastu nepirkdavau.... ax.gif Dabar kaip tik nebeperku waterproof (nei ziema, nei vasara), nes man puikiausiai laikosi ir nenuteka ir paprastas (na nebent asaros upeliais teka). thumbup.gif

O siaip vasarai waterproof reikalingi, kai prie vandens bunama, kad nuo prakaito nenubegtu ir pan, ziema yra tokia nuomone, kad kai sninga ir snaiges tirpta ant veiduko, tai tusas nubega. Kolkas nepatyriau to, tai negaliu savo nuomones issakyt, bet dauguma del to perka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 12 11, 23:40)

tai man lygiai taip pat uztenka paprasto, tirpaus vandenyje ir paprastai nebuna tokiu situaciju kad nubegtu smile.gif

verkiu nedaznai, per puga ir lietu stengiuos nevaiksciot, vasara pliaze nesidazau nes nesu blanki ax.gif bet pilnai tikiu, kad kazkam yra patogu naudoti waterproof visus metus kasdien.... tiesiog buvo idomu ar cia del aplinkos ar tiesiog todel kad patinka.
Atsakyti
siuo metu naudoju Max factor masterpieceMAX esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 12 11, 11:53)
gal toms, kurios nesidazo ir gerai, bet kaip kitiems?!!! man pvz. ziureti i tokia moteri nieko grazaus

Prajuokinot biggrin.gif Tai nežiūrėkit jūs į tą moterį,jeigu jums negražu lotuliukas.gif Šakės,jau geriau tada visai sėdėt namie ir niekur neit,nes dar neduok Dieve traumuosit žmogų,kuriam nepatiks megztuko spalva ar blakstienų riestumas doh.gif
Jeigu jums negerai būt natūraliai,tai ir dažykitės,net neabejoju,kad kosmetikos nepagailite biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli Helena Rubinstein tusu turetojoms - siandien gavau saviski 'Lash Queen Feather Collection' ir aisku negalejau neprasukt doh.gif Nu bet va klausimas iskilo kai prasukau - tusas turi but toks tirstai lipnus? Na kai istraukiu sepeteli, tai nuo jo dar nukara toks tuso gabalas (vaizdziai kalbant tai kaip buna pvz baltymai standziai isplakti ir stovi kaip padeti, tai cia taip gaunasi kaip kokio morengo virsunele). g.gif Siaip atrodo dazo graziai (kolkas bandziau ant padazytu blakstienu), bet labai keistai ta konsistencija.
Atsakyti