Įkraunama...
Įkraunama...

Katė drasko baldus

QUOTE(l-aura @ 2009 02 15, 22:36)
Maniškis katulis pradėjo nagus į dirbtine oda aptrauktą suoliuką nagus galąsti, kurį mes tik prieš savaitę nupirkom, o skylutės jau matosi sad.gif  Galvoju patepsiu citrina - nelįs, kur tau - nulaižė tą vietą  blink.gif  Gal actas bus geriau, bet šiaip prie tų virvelinių stovų tikrai galima pripratinti, pas mus ten ir draskė kol nenuplėšė virvės, teks sutaisyt matyt smile.gif

Pabandykit apipukšt vandeniu kai prie suoliuko lenda, gal ir padės persigalvoti.

O apskritai tai man asmeniškai kažkaip tie kačių nagų galandimai nelabai ir trukdo. Sienas nusprendėm dažyti vietoj to kad tapetuot - ir katės neturi ką draskyt ir dulkės nesikaupia, o ir laiko ilgiau nei tapetai. thumbup.gif O baldai tai nežinau, kažkaip man baldas tai naudojamas daiktas, ne muziejaus eksponatas, plius kai mažų vaikų yra, tai ar taip ar taip tiem baldam šakės - tiesiog pasižūrau pirkdama kad tvirtas gobelenas būtų ir nesipašytų, tada kažkaip ir katės nenudrąsko, ir apskritai ilgiau baldai laiko. g.gif

Vistiek baldai tai tik daiktas, o vat kai sergi arba liūdna ir gyvūnas ateina pasiglaustyti, tai pinigais neįvertinsi. g.gif Kas iš to kad susipirksi baldus kur net paliest baisu, tada kad nori tai vienas ir gyvenk, nei vaikų, nei gyvūnų, nei nerangių lankytojų. hihihi.gif
Atsakyti
Mano katė irgi drasko baldus, bet tik kelis sofos kampus, tai juos uždengiu, nors kartais vis tiek pritaiko momentą ir padrasko, nors ir nagus kerpu, ir turi draskyklę, bet jai giliai dzin jinai. O kai nupirkom naują kilimą, tai pradėjo į jį galąstis, bet kad jis neišsipešioja nei kiek, tai ir leidžiu, bent jau baldam saugiau. Nors šita problema pas mus įsisenėjusi ir nelabai sprendimo randu.
Atsakyti
Maniškės tiesa dabar daugiausia galandasi į tokius papigiai pufikus - už 30 litų, paprasčiausia kvadratinė kėdutė ir ant jos brezentinės medžiagos užvalkalas iki žemės. Turim tuos pufikus jau apie metus, bet kol kas nieko tam brezentui neatsitiko. thumbup.gif
Atsakyti
O mano pirktinės draskyklės net neužkabina doh.gif Labiausiai patinka kilimas biggrin.gif Šitą leidžiam, ai rolleyes.gif Bet didžiausia bėda - tapetai. Gal kuo nors papurkšti mėgstamiausiose vietose, ar ką daryti, patarkit?
Atsakyti
Apdengiau kampo galus, tai dabar kilima drasko, uzpakali kraipydamas doh.gif
Atsakyti
Ziurekit, kaip isdresiravo mano draugelis savo katina:
http://www.youtube.c...h?v=mQ36c0gH72E

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betelgeiz @ 2005 10 21, 12:11)
Tik ne odinius!!!!! Mano baro kedes visiskai suvarytos. Ne todel, kad jis nagus galastusi, o todel kad kai soka ant kedes, odoje lieka nuo nagu skylutes. O kai nukirpau nagus, tai ne sklylutes o skyles. Mes irgi galvojame apie kampo pirkima, galvojame kad kaip tik koki  gobelenini. Ant jo juk nesimatyutu nagu paliekamos skylutes

Musu odinius suniokojo per 1.5metu visiskai, uz dyka net niekas neimtu doh.gif dabar galvoju apie gobelena, bet paskaicius supratau, kad dar labiau jiems patinka doh.gif
Atsakyti
Musų katė drasko baldų dermantinines ir odines baldų apdailas. Mes dėl jos šunybių jau esame priversti nuomotis antra buta (Pirmame labai nukentėjo baldai). Patarkite ka daryti, kad ji liautusi draskyti baldus...
Atsakyti
Nusipirkite eukalipto ar citrusiniu vaisiu eterinio aliejaus ir patepkite visus odinius baldus. Kates nemegsta sito kvapo. O jei norite pripratinti prie draskykles - uzlasinkite ant jos viena laseli valerijono, kad tas kvapas ja viliotu prie draskykles 4u.gif
Atsakyti
Mano katinai kartais irgi bando nagus galastis i baldus, Uztenka man svelniai leteneles nustumti ir pabarti, tada eina prie draskykles
Atsakyti
Na bent jau mano katinas kai buvo mazesnis dar tai taip pat draske baldus. Mes is pirmo nesupratone kame reikalas. Veliau kaimyne pasake, kad jis drasko baldus del to, kad nera kur daugiau nusigalasti nagu. tongue.gif 4u.gif ax.gif Tai nusipirkom specialu stoveli kaciukams kur nagucius draskyti. O pripratinom tai labai greitai, jau ta pacia diena nebdraske baldu. Mama tiesiog paeme kaciuka uz leteneliu ir tas leteneles uzkabino ant stovelio draskymui, tai katinas is karto suprato ka reikia daryti tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes pasidarėm remontus, ištapetavom naujus tapetus ir nesiruošėm turėti jokio gyvūno. Bet aš neatsilaikiau ir parsinešiau... tapetai yra jau nudraskyti daug kur, kitur grynai lopais. Užklijavom, kad taip žiauriai nesimatytų, bet aišku, kas norės tai įžiūrės. Nenori jis galąstis tų nagų į visokius katinams skirtus dalykus ir viskas, nepriversi jo. Vienžo, aš asmeniškai tokių dalykų, kuriuos galima pakeisti, nupirkti nesureikšminu, man mano katinas brangesnis negu visokie tapetai ar baldai. Y viskas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 28 gegužės 2009 - 22:50