Aš savo katinui nagus nukerpu labai lengvai, nors jis tikrai pasiutęs ir aš jo dažnokai pati bijau. Palaukiu kol miegos, užmiega, pamiega valandžiukę, tada paimu greitai nukerpu, o jis toks mieguistas nieko nesugeba padaryti, net nesipriešina

Mano katė buvo auklėjama taip pat su tais GET OFF, bet dėl to, kad darė sysiu, kur norėjo, na pasirinkdavo vietas atitinkamas. Bet galiu pasakyti, kad tai labai laikina priemonė, tam kartui. Labai džiaugiuosi, kad antrą katiną pasiėmiau, kai jis dar net nedarė sysiu, iš pradžių net bijojau, o gal kažkas blogai!

Bet paskui paskaičiau internete, ką reikia daryti, kai tik pirmą kartą padarė iškart į dėžutę, ir jau metai kaip niekur nepridaro. O katė po šiai dienai jau penkti metai, kaip užeina ir padaro, kur nereikia. Lygiai tas pats su nagų draskymu. Aš katinuką prisipartinau į draskyklę žaidimo būdu, siusdavom abu prie tos draskyklės, įsikabindavo jam nagai ir taip pradėjo kasytis, po šiai dienai bėdų neturiu. Bet manau, kad viską reikia daryti, kol kačiukas dar mažas, juk ir mūsų dabar jau niekas neperauklėtų...

Sėkmės visoms