Įkraunama...
Įkraunama...

Katė drasko baldus

Night, MIEGOT! lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradejo matai demagogijas skleist kitur nubegus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 28 gegužės 2009 - 22:42
Klausau, sere ohmy.gif bye1.gif
Atsakyti
na ,mano katinai tapetų nedrąsko,nagus kirpti jau priprato ,beveik nebereikia rankšluostin įvyniot ,biski paurzgia kol kerpi ir žiūrėk jau baigta..bet va baldai tai kenčia nuo katino-net ne gobelenas ten ,o neaustinė medžiaga tokia ,nėra atrodo už ko užsikabint ,bet po truputį pradrąskė ,tai dabar jau vienas malonumas lotuliukas.gif ,rėk nerėkus ,vienodai šviečia,atlieka reikalus ir tik tada nueina... doh.gif mąstau apelsinų žievelėm ištrint ,sako padeda ,dėmių nebijau nes oranžiniai baldai ,gal nesimatys(naivuolė),o štai katė tai šaunuolė,drąsko į senų baldų fotelio atlošus tokius nuimamus,gerai ,kad neišmečiau kai baldus keitėm ,laiku pamačiau kad tinka drąskyt , tai dabar labai džiaugiuos...vienu žodžiu ,turi gyvūnėlį turi ir rūpestį ,o nunaginimas-tai žiauru:(sodint į kalėjimus tokius vetus kurie nelegaliai tokius dalykus daro...o šeimininkam irgi nagus nuplėšyt,solidariai.... ax.gif
Atsakyti
Aš saviškio į rankšluostį tikrai neįvyniočiau, kad nukirpti nagus biggrin.gif , iš to rankšluosčip skutai beliktų, nervinykas jis pas mane biggrin.gif Todėl karpau tik kai miega 9 sapne ir tai labai atsargiai rolleyes.gif
Atsakyti
na įgudimo reikėjo ,kad suvyniot ,nesmaniškiai irgi superaršūs abu,antrąjam tik dvejų metų amžiaus pradėjau karpyt aplamai ,nes tik tuomet jis pas mane atsirado ,bet priprato vistiek,o dabar ,kuo toliau tuo mažiau bereikia to rankšluosčio,paskutinį kartą tik dičkiui biski kojas pavyniojau ,jau beveik nebesipriešina... ,kaip sakoma,šuo ir kariamas pripranta,gal tai ir katinams galima pritaikyt lotuliukas.gif
o kaip miegančiam nukarpyt ,jei vos prisilietus atsibunda maniškiai g.gif -misija neįmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 29 gegužės 2009 - 20:46
Aš savo katuką nuo mažens pripratinau nagučius kirpt ir nesigailiu. Nes didelį tikrai būtų sunku pripratint.
Atsakyti
Galima naudoti acto tipala (1 arbatinis saukstelis 0.5 litro vandens), siuo tirpalu suvigyti vata ir patepti baldu krastus, tada kvapas atbaido kates nuo draskymo smile.gif

atsimenu, patepiau sekcijos krastelius, nenorejau, kad laipiotu ir metytu daiktus, tai priejo, laaaabai susirauke ir nuejo biggrin.gif
Atsakyti
Ar Jūsų katė turi alternatyvą kur galąsti nagus? T.y. draskyklę? Jeigu ne, tai būtinai įsigykite, siūlyčiau net keletą ir pastatykit skirtingose buto vietose. Mokykit katę galąsti nagus ten kur jai priklauso, pažaiskit su ja prie drakyklės, paskrebenkit nagu draskyklę, pašiurenkit kokiu popierėliu per ją arba katės žaislu - pvz, koteliu su plunksnomis. Kai katė pradės galąsti nagus į draskyklę - pagirkit.
Karpykit katei nagus kartą per savaitę. Kai nagai trumpi - daug mažesnis noras kažką draskyti.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
as irgi prie savaite isigyjau kaciuka:) perskaiciau visa tema biggrin.gif nes man dabar labai aktualu kaip su tais neguciais kovoti,isimti ju tikrai neketinu schmoll.gif bandysiu atsargiai karpyti,tik yra tokia beda. pas mus yra minkstas kampas pirmam aukste odinis ir galvoju kaip ji apsaugoti?negi visa purksti tuo GET OFF?ar actu tepti?nes kaip supratau kates net jei nedrasko,bet jei lipa ar vaiksto po odinius baldus,tai lieka skylutes verysad.gif gal galima kazkaip apsaugoti?ar jau beviltiska lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš savo katinui nagus nukerpu labai lengvai, nors jis tikrai pasiutęs ir aš jo dažnokai pati bijau. Palaukiu kol miegos, užmiega, pamiega valandžiukę, tada paimu greitai nukerpu, o jis toks mieguistas nieko nesugeba padaryti, net nesipriešina smile.gif

Mano katė buvo auklėjama taip pat su tais GET OFF, bet dėl to, kad darė sysiu, kur norėjo, na pasirinkdavo vietas atitinkamas. Bet galiu pasakyti, kad tai labai laikina priemonė, tam kartui. Labai džiaugiuosi, kad antrą katiną pasiėmiau, kai jis dar net nedarė sysiu, iš pradžių net bijojau, o gal kažkas blogai! g.gif Bet paskui paskaičiau internete, ką reikia daryti, kai tik pirmą kartą padarė iškart į dėžutę, ir jau metai kaip niekur nepridaro. O katė po šiai dienai jau penkti metai, kaip užeina ir padaro, kur nereikia. Lygiai tas pats su nagų draskymu. Aš katinuką prisipartinau į draskyklę žaidimo būdu, siusdavom abu prie tos draskyklės, įsikabindavo jam nagai ir taip pradėjo kasytis, po šiai dienai bėdų neturiu. Bet manau, kad viską reikia daryti, kol kačiukas dar mažas, juk ir mūsų dabar jau niekas neperauklėtų... smile.gif Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <...Neringa...>: 12 rugpjūčio 2011 - 20:35
Mes labai greit pripratom prie draskykles, pirmom dienom man ateidavo i balda draskyti ,tai as pastaciau kambari draskykle ,ir kaip tik atsikeles eina padraskyti nagu i balda as uz katuko ir pastatau prie draskykles ,ir parodau su savo nagais (padraskiau) kad reik cia draskyti .
Ir dar labai padejo mano berniuko zaisline meskere , tai as vis su juo pazaidziu virs draskykles su ta meskere jis gaudo ta kabliuka ir vis padraskydavo naguciais ja ,taip ir suprato kaciukas kad tas stovas skyrtas draskyti nagus. Dabar pamiegojas visad pasiraivo ir eina prie draskykles , ir nepamirskit pagyrti koks jis geras protingas kad drasko butent cia nagus bigsmile.gif
o nagus nukerpu kaip miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2011 08 13, 15:19)
Mes labai greit pripratom prie draskykles, pirmom dienom man ateidavo i balda draskyti ,tai as pastaciau kambari draskykle ,ir kaip tik atsikeles eina padraskyti nagu i balda as uz katuko ir pastatau prie draskykles ,ir parodau su savo nagais (padraskiau) kad reik cia draskyti .
Ir dar labai padejo mano berniuko zaisline meskere , tai as vis su juo pazaidziu virs  draskykles su ta meskere jis gaudo ta kabliuka ir vis padraskydavo naguciais ja ,taip ir suprato kaciukas kad tas stovas skyrtas draskyti nagus. Dabar pamiegojas visad pasiraivo ir eina prie draskykles , ir nepamirskit pagyrti koks jis geras protingas kad drasko butent cia nagus  bigsmile.gif
o nagus nukerpu kaip miega  biggrin.gif

Žiūriu Jūs labai panašiai katinuką auklėjate kaip ir aš smile.gif
Atsakyti