Įkraunama...
Įkraunama...

Katė drasko baldus

Gyvūnai kaip ir vaikai, gali sugadint baldus, užuolaidas...bet savo gi vaikui nenaudojat tokiu drastišku metodu, jus gi juos auklėjat, mokinat kad negalima to ar ano daryt, t.p. ir su katukais, tik taip gali pasirodyt kad jie nieko nesupranta, o jie labai gudrus ir protingi, svarbu auklėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<...Neringa...> @ 2011 09 17, 13:11)
Nesuprantu, kaip žmonės gali būti už nunaginimą, gerai čia viena forumietė buvo parašiusi, tai jei lips kur nors, kur negalima, tai gal dar ir nukojins?

Prieš pasiimant katę butų pravartu žinoti, kad ji turi nagus, turi poreikį juos kasytis, turi plaukus, šeriasi, šlapinasi, ir yra tikimybė, kad šlapinsis ne ten, kur jūs norėsit... Tai gal dar ir nuplaukinsit? Nulytinsit? Nežinau, gal verta sukurti temą, kurioje būtų parašyta, jog katė ne vien miela, glaustosi, o ji gyvas organizmas su savo poreikiais...  g.gif
Papildyta:
O prieš pasiimdama katę nežinojote, kad turi nagus ir kad tai kas antro šeimininko bėda? Ką tada galvojote? Kad katė tik žaislas?

niekas nezada nukojint ar dar kazko daryt,nereikia pulti cia i krastutinumus,cia jau turi bukas zmogus buti,kad taip su gyvunu elgtis

pasiimdama katyte as galvojau ,kad as jau isgelbsciu gyvybe,nes ja butu paskandine ar dar kazka padare ir suteikiu jai namus,o kad katinas turi nagus ir nori juos kasytis,ta as puikiai zinau ,nes vaiksytej turejau netik suni bet ir katina smile.gif

QUOTE(Colomba @ 2011 09 17, 13:46)
Katei nagus šalinti yra draudžiama. Lietuvoje ši procedūra uždrausta.
Paieškokite google apie kačių nunaginimą, lietuvių ir anglų kalbomis.
Beje, užsienyje teko matyti, kaip katei ant nagų uždeda, net nežinau kaip paaiškinti, tarsi netikri plastikiniai nagai, katė lieka su nagais, tik tie netikri nagai nedrasko.
Apie nunaginimą.
http://lt.netlog.com.../messageid=1658
Šitų neteko bandyti kol kas.
http://www.softpaws.com/

Nepykite, bet mylintis šeimininkas nepašalintų augintinio nagų.
Dėl draskymosi ir kitų bėdų, yra puiki tema - kaip užauginti gerą katę. Ten daug patarimų.

nu kazkaip svelniau as isivaizdavau ta nunaginima g.gif ,jei sitaip tai neuzka nevieno gyvio neleisciau nunagint,ir isvis nelabai suprantu kaip buvo galima pradeti ta daryti...
va kaip gaunas kai nzn normaliai visko apie ka yra kalba,ir sadiste buvau isvadinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange22: 17 rugsėjo 2011 - 16:13
QUOTE(dange22 @ 2011 09 17, 15:45)

nu kazkaip svelniau as isivaizdavau ta nunaginima  g.gif ,jei sitaip tai neuzka nevieno gyvio neleisciau nunagint,ir isvis nelabai suprantu kaip buvo galima pradeti ta daryti...

Gal pabandykit tuos Soft Claws ar pan, gal padės, katė liks su nagais, tik negalės draskyti baldų, o Jūs galite pamėginti per tą laiką išauklėti ją, kad negalima draskyti baldų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 09 17, 12:46)
Dėl draskymosi ir kitų bėdų, yra puiki tema - kaip užauginti gerą katę. Ten daug patarimų.

Kur tokia tema yra? Pagal paiešką nematyti.
Atsakyti
QUOTE(Labija @ 2011 09 18, 10:15)
Kur tokia tema yra? Pagal paiešką nematyti.

Oi, ten kaip užsiauginti gerą katę, atsiprašau, truputį ne taip pavadinimą parašiau. smile.gif
Štai smile.gif
http://www.supermama...howtopic=732142
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2011 09 17, 16:45)
niekas nezada nukojint ar dar kazko daryt,nereikia pulti cia i krastutinumus,cia jau turi bukas zmogus buti,kad taip su gyvunu elgtis

pasiimdama katyte as galvojau ,kad as jau isgelbsciu gyvybe,nes ja butu paskandine ar dar kazka padare ir suteikiu jai namus,o kad katinas turi nagus ir nori juos kasytis,ta as puikiai zinau ,nes vaiksytej turejau netik suni bet ir katina  smile.gif
nu kazkaip svelniau as isivaizdavau ta nunaginima  g.gif ,jei sitaip tai neuzka nevieno gyvio neleisciau nunagint,ir isvis nelabai suprantu kaip buvo galima pradeti ta daryti...
va kaip gaunas kai nzn normaliai visko apie ka yra kalba,ir sadiste buvau isvadinta...

Na pries taip uzsimetus nunagint kate reiketu paskaityt literatura.
Kai zinantis kas tai per procedura perskaito, kad kazkas "svaigsta", kad tai labai gerai... kazin kokios kitokios mintys gali sauti i galva?
Puiku, kad pasidomejot kas tai per procedura 4u.gif
Atsakyti
turiu ir as namie du dykunus, kurie dabar jau sugalvojo ir tapetus padraskyti sad.gif tad reikia ieskoti budu, nuoirkau nauju draskykliu, istepiau katzole, siandien susidomejimas yra, bet kaip toliau neiaisku, bijau kad ir vel bus grizta prie senu iprociu, planuoju panaudoti acta ar eterinius aliejus sienom, galbut pades. tiesa, "soft paws" net prajuokino, bet jei katineliai nejaucia situ daikciuku ir jei tai nekenksminga jiems, galbut ir verta butu pabandyti...ar esate kas isbande? as net nemaciau pirkti...galbut zinote kaina?
Atsakyti
QUOTE(officeangles @ 2011 09 20, 17:09)
turiu ir as namie du dykunus, kurie dabar jau sugalvojo ir tapetus padraskyti sad.gif tad reikia ieskoti budu, nuoirkau nauju draskykliu, istepiau katzole, siandien susidomejimas yra, bet kaip toliau neiaisku, bijau kad ir vel bus grizta prie senu iprociu, planuoju panaudoti acta ar eterinius aliejus sienom, galbut pades. tiesa, "soft paws" net prajuokino, bet jei katineliai nejaucia situ daikciuku ir jei tai nekenksminga jiems, galbut ir verta butu pabandyti...ar esate kas isbande? as net nemaciau pirkti...galbut zinote kaina?

Aš pamačiau juos viename youtube video. biggrin.gif Ir kiek mačiau, katinas normaliai vaikšto, dar ir šeimininką ''draskė'' tiesiog nėra tokių įbrėžimų. Bet pirkti turbūt tik internetinėse parduotuvėse yra. g.gif Lietuvoje nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2011 09 20, 17:19)
Aš pamačiau juos viename youtube video. biggrin.gif Ir kiek mačiau, katinas normaliai vaikšto, dar ir šeimininką ''draskė'' tiesiog nėra tokių įbrėžimų. Bet pirkti turbūt tik internetinėse parduotuvėse yra.  g.gif Lietuvoje nemačiau.

idomu kokios ju kainos smile.gif ko gero tektu siustis is uzsienio pardavejo, abejoju ar lt kas prekiauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(officeangles @ 2011 09 20, 17:36)
idomu kokios ju kainos smile.gif ko gero tektu siustis is uzsienio pardavejo, abejoju ar lt kas prekiauja smile.gif

radau, jog kainuoja ~24 dolerius smile.gif bet ten reikia juos kazkaip klijuoti, tad nzn, keistai man skamba, kazin ar katei tai labai patiktu..
Atsakyti
QUOTE(officeangles @ 2011 09 20, 17:09)
tiesa, "soft paws" net prajuokino, bet jei katineliai nejaucia situ daikciuku ir jei tai nekenksminga jiems, galbut ir verta butu pabandyti...ar esate kas isbande? as net nemaciau pirkti...galbut zinote kaina?

Iš tikrųjų juokingi daikčiukai, tik katėms yra soft claws, o soft paws - šunims.
Aš kadangi nesugebėjau katei išaiškinti kas yra draskyklė, nutariau išbandyt. Parsisiunčiau pradžiai skaidrius, kad labiau suprasti. Jie yra tokie minkšti + keli tiubikai klijų.
Uždėjimo procedūra nesudėtinga, nagą pakerpi kaip priklauso, ir užmauni antnagį su klijais. Mano Tundra murkė visą laiką, o kai po kelių minučių paleidau, puolė praustis. Ir tik vėliau atrado tuos antnagius. Pabandė nuimti su dantukais, suprato kad nusiims su nagu, ir paliko ramybėj. Nagas auga, ir po 4-6 savaičių jie pradeda kristi, nieko baisaus jei netyčia ir praryjami.
Nuskambės kaip reklama, bet dabar man malonu kai galiu katę glostyt ant kelių, ir nebijoti jos "masažo" smile.gif
Dar parsisiunčiau ryškiai rožinių biggrin.gif pagalvojau kad juoda katė su rožiniais nagais atrodys įspūdingai. S dydžio galiu parduoti.
Kaina tai, pasakysiu, nemaža, ir siuntimas užtrunka apie mėnesį. Bet aš manau kad verta.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 12 21, 10:32)
Nuskambės kaip reklama, bet dabar man malonu kai galiu katę glostyt ant kelių, ir nebijoti jos "masažo" smile.gif
Dar parsisiunčiau ryškiai rožinių biggrin.gif  pagalvojau kad juoda katė su rožiniais nagais atrodys įspūdingai. S dydžio galiu parduoti.
Kaina tai, pasakysiu, nemaža, ir siuntimas užtrunka apie mėnesį. Bet aš manau kad verta.

Man buvo smalsu išgirsti ar kas nors naudojo tuos soft claws. smile.gif Pasirodo naudoja ir dar veikia. smile.gif
O kaip atrodo katė su rožiniais nagais? Labai įdomu pamatyti. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif kol kas dar naudoju skaidrius, pirma porcija tik pradeda nukritinėt, ir jų dar turiu ilgam (pakelio turėtų užtekt iki pusės metų) rolleyes.gif
Ružavi eis į trasą tik pavasarį- vasarą. Prižadu pasirodyti.
Keista, kad Lt neįmanoma jų nusipirkt, parduotuvėse iš vis nėra girdėję apie tokius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaria: 21 gruodžio 2011 - 10:59