Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

[quote=Arnytė,2010 02 25, 18:11]
Tikrai niekada nemasažuokit kondicionieriaus o ypatingai kaukės i galvos odą,taip užkemšat plauko svogūnėli ir todėl greičiau riebaluojasi.o dėl blizgesio bijau ka ir sakyti nes i jų sudėti ieina kažkiek vaško dalelių.Va galit šita pabandyti,jis neriebina plauko
user posted image
bet purkšti toliau nuo plaukų,na kaip plaukų laką. Kondicionuoja ir drėkina plaukus, nuima plaukų pasišiaušimą, sutvarko nepaklusnias garbanėles, palengvina iššukavimą.

gal galit pavadinima parasyti, nes nelabai ismatau ax.gif o cia kokios jis firmos?nes man bus lengviau ieskoti..
ta ruzavam flakoneli tai lygtais esu macius cia, reikes irgi atkreipti demesi..
viena kliente ateina i darba tai negaliu atsiziureti i jos plaukus-tokie zvilgantys, atrodo slidus ir tokie tvirti wub.gif nors eik ir nuplesk biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif TIGI CATWALK CAMERA READY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 vasario 2010 - 18:03
Esu maitinanti mama, baigiu pamest plaukus doh.gif gal ka zinot nuo slinkimo. kad sustiprint plauka? Aciu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
O nuo slinkimo tai yra įvairių ampulyčių.Tik jas reikia panaudoti igesnį laiką nes rezultatas matomas ne iš kart.Yra ALFAPARF,SWACZKOPF ir tt.va čia keliatas priemonių,bet aš nelabai pasitikiu visokiom nivea ir tt parduotuvinėm priemonėm http://www.grietinel...plauku_slinkimo
vistiek profesionalios priemonės yra veiksmingesnės.Tik tiek kad ampulytės yra brangios.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sakykit kur Kaune galima isigyt Milk Shake plauku dazu BES? g.gif Ten Mickeviciaus g gal ir dazus pardavineja?
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 02 26, 16:09)
Sveikutes 4u.gif

Sakykit kur Kaune galima isigyt Milk Shake plauku dazu BES?  g.gif  Ten Mickeviciaus g gal ir dazus  pardavineja?

taippardavineja, dar kremontej galetu but wink.gif
Atsakyti
nezinau,bet gal esate girdeje italiska firma ARtego arba Fanola su kuriomis dirba kirpyklose.Plauku dazai tikrai geri,pagyvina plauka,zinomada plaukai ne vienodi musu visu smile.gif bet man labai patinka.Taip greit neatsiplauna.Fanola yra ne tik plauku dazai bet ir ivairios kitos priemones aliejukai,sampunai,kaukes.Pati naudoju sampuna,kvepia tai lyg irisais kazkokiais bigsmile.gif
perku ji kirpykloj pilstoma ,nes taip gaunasi pigiau.O kur prekiauja dar be kirpyklu tai nezinau,gal parduotuvese,kuriose prekiauja kirpyklinem prekem
Papildyta:
esu dazius ir milk shake bet man jie greit atsiplauna
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 02 27, 15:50)
taippardavineja, dar kremontej galetu but wink.gif

O kur ji randasi?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 02 27, 20:18)
O kur ji randasi??  blush2.gif

laisves alejoje, brome salia urpejos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2010 02 25, 21:04)
Esu maitinanti mama, baigiu pamest plaukus  doh.gif gal ka zinot nuo slinkimo. kad sustiprint plauka? Aciu wink.gif  4u.gif

Man po gimdymo padejo Rene furterer ampules nuo plauku slinkimo.
Papildyta:
Davines priemones plaukams vertos demesio.
gal zinote kur galima isigyti pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Liberty_83 @ 2010 02 25, 20:04)
Esu maitinanti mama, baigiu pamest plaukus  doh.gif gal ka zinot nuo slinkimo. kad sustiprint plauka? Aciu wink.gif  4u.gif

Mano dvi drauges yra maitinancios mamos jos naudoja Lendano profesionalias priemones stabdancias slinkima t.y. ampolytes ir sampuna tos pacios linijos (as padovanojau) ir savo vyrui taip pat paemiau toki pati rinkinuka,kai pabaigs ampolytes tada bus galima sampuna+losijona naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 02 27, 23:47)
laisves alejoje, brome salia urpejos wink.gif

Aciu uz info 4u.gif

QUOTE(linuxox @ 2010 02 28, 21:02)
Mano dvi drauges yra maitinancios mamos jos naudoja Lendano profesionalias priemones stabdancias slinkima t.y. ampolytes ir sampuna tos pacios linijos (as padovanojau) ir savo vyrui taip pat paemiau toki pati rinkinuka,kai pabaigs ampolytes tada bus galima sampuna+losijona naudoti  thumbup.gif

GAl galima placiau? kainyte ir kur galima isigyt? ax.gif 4u.gif

Siaip dar idomu, kiek mazdaug kainuoja BES dazai? Kadangi esu maitinanti mama, tai i kirpykla iseiti nzn kada rasiu laiko,bandysiu dazytis namie.
Atsakyti