Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

QUOTE(Liberty_83 @ 2010 02 25, 20:04)
Esu maitinanti mama, baigiu pamest plaukus  doh.gif gal ka zinot nuo slinkimo. kad sustiprint plauka? Aciu wink.gif  4u.gif

Man po gimdymo labai padejo Kerastase aminexil ampulytes ir sampunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 02 28, 22:32)
Aciu uz info  4u.gif
GAl galima placiau? kainyte ir kur galima isigyt?  ax.gif  4u.gif

Siaip dar idomu, kiek mazdaug kainuoja BES dazai? Kadangi esu maitinanti mama, tai i kirpykla iseiti nzn kada rasiu laiko,bandysiu dazytis namie.

tos ampoles,beje labai nemazos,su patogiu dozuoti antgaliu,visa dezute kainuoja 84lt,sampunas-20lt(200ml),vakar jau uzsakiau savo vyrui dideli buteli sampuno(500ml) ir losijono nuo slinkimo(200ml) abu po kazkur 40lt bus,o isigyti siu priemoniu galima kaip ir visu kitu profesionaliu plauku prieziuros priemoniu-salonuose ir tam tikrose specializuotuose parduotuvese,kadangi as pati dirbu salone,o pas musu kirpeja atvaziuoja Lendan'o atstovas,tai ir apsipirkau smile.gif
rezultatas matosi akivaizdus,ir labai greitas,as vien pagal pagalve galiu spresti,nes anksciau ant pagalves labai daug plauku budavo,o dabar visiskai nera.Mes esame isbande ivairiausiu priemoniu,tai vienos is geriausiu buvo tokios ampoles ir sampunas uz 200lt jei neklystu greenline ir sitos Lendano ampoles ir sampunas uz 100lt.
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2010 03 01, 19:55)
Man po gimdymo labai padejo Kerastase aminexil ampulytes ir sampunas thumbup.gif

blink.gif
Kiek teko girdeti,tai besilaukiant ar maitinant, nepatartina naudoti priemoniu nuo slinkimo...nes jos gi stiprokos... bet cia gal ne visu firmu taip... g.gif unsure.gif
Atsakyti
GAl kas zinot,ar dirba ir jeigu dirba tai iki keliu ta parduotuve Mickeviciaus gatveje?
Atsakyti
ka galit is profo pasiulyti kad atgaivintu ilgus dazytus plaukus?
gal is Matrix kokia kauke?
Kaaral nesiulyt - jokio poveikio, isbandziau 2 kaukes.

Gal ura cia kur Matrix atstovu, gal pasiulytu ka nors pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2010 03 04, 18:12)
GAl kas zinot,ar dirba ir jeigu dirba tai iki keliu ta parduotuve Mickeviciaus gatveje?

bijau pameluot, bet lyg ir iki 6, tikrai ne trumpiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 03 10, 02:11)
bijau pameluot, bet lyg ir iki 6, tikrai ne trumpiau wink.gif

Nu,nu, bet vepla as ,tai sakes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif norejau paklaust iki keliu sestadieniais dirba lotuliukas.gif o gavosi,kad klausiu iki kada aplamai dirba jeigu dirba doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti ka nors gerai drekinancio plaukams? Pas mane jie sviesinti, taciau nera stori, tad reikia kad neapsunkintu plauko g.gif
Atsakyti
user posted image

Gal butu atsiliepimu apie sias priemones? g.gif
Ypac 2,3 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 kovo 2010 - 22:24
nr2 is viso nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 14, 00:02)
nr2 is viso nera  mirksiukas.gif

3,4,5 biggrin.gif nereikia kreipti dėmesio į numeriukus šituos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam naudinga info bus, tai va, Mickeviciaus g esanti parduotuve siokiom dienom dirba 9-19, o sestadieni 9-16 4u.gif Siandien labai sauniai pasipirkau 4u.gif Beliko tik isbandyt pirkinius bigsmile.gif
Atsakyti