Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 27, 14:14)
pirkau kosmadoje. bet kiek zinau, ne visose buna.

As siandien irgi sita nusipirkau. smile.gif Drauge labai isgyre. Man dar svarbu buvo, kad su semenu aliejumi jis ir uz toki kieki labai gera kaina palyginus su kitais.
Atsakyti
taip, nors man jis gana greit naudojasi, nes maniškiai plaukai ilgoki ir neužtenka kelių paspaudimų
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 27, 13:14)
pirkau kosmadoje. bet kiek zinau, ne visose buna.

Kiek mokėjot?
Atsakyti
65 lt
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 28, 19:21)
Gal yra naudojusiu TONI&GUY priemones plaukams? Ir kaip jos,ar verta kanors isigyti? g.gif  rolleyes.gif

Iš Toni&Guy esu nusipirkusi tiesinimui skirta komplektą(šampūnas, kondicionierius ir apsauga nuo karščio), tai super, labai patiko, plaukai glotnesni, aš kai tiesinu po kiekvieno plovimo, tai nuo karščio apsauga labai pravertė, beto skaniai kvepia.
QUOTE(migle111 @ 2010 05 26, 08:42)
Sveikutes mergaites, gal galite rekomenduoti koki gera aliejuka ar kremuka plauku galiukam, kad ir gygytu ar kaip.Buciau labai dekinga.aciu

Galiu rekomenduoti iš Joico, Split End Mender vadinasi, kaina 75lt, bet man užteko 4 mėnesiam,jei ne daugiau. Būtent skirtas galiukų gydimui, stabdo šakojimasį.
Atsakyti
galiu pakomentuoti tik Matrix prof linija Sleek Look. Visai nieko,kauke istiesina plaukus, graziau krenta, bet tik palaikius apie 30min. 5 laikymo minuciu beveik nieko neduoda. Sampunas irgi visai geras.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena84 @ 2010 05 28, 12:20)
galiu pakomentuoti tik Matrix prof linija Sleek Look. Visai nieko,kauke istiesina plaukus, graziau krenta, bet tik palaikius apie 30min. 5 laikymo minuciu beveik nieko neduoda. Sampunas irgi visai geras.

gal kuri esate naudojus Loral plaukų priežiuros priemones,kokie atsiliepimai,ka patartumėte naudoti sausiems pažeistiems plaukams
Atsakyti
QUOTE(Ingute*** @ 2010 04 29, 13:45)
Gal kas zinote kur Kadus sampunu galima isigyti?

Arba internetu arba dar jeigu yra kokie likuciai Vilniuje Grazvalda parduotuveje,pirkau per pelene tai 1l gavosi labai pigiai apie 43lt,bet gaila neturejo jie balzamo.
Atsakyti
Sveikos, panelės 4u.gif

Tikuosi patarimų sulaukti čia blush2.gif Turiu trupučiuką ilgesnius už pečių plaukus, jie ploni, bet labai pučiasi, išsidraiko, mėgsta greitai augti ir kartu slinkti tai trumpesni plaukai išsidraiko, negaliu net susirišti ir atrodyti normaliai... verysad.gif Yra sausi, šiurkštūs, kaip šienas koks... doh.gif Nebežinau... Patarkit merginos, ką galėčiau naudoti, kokias priemones, gal kas turite tokią problemą, ką naudojate, nes nebežinau verysad.gif Norėčiau, kad jie taip nesišiauštų, nesipūstų ir nebūtų tokie šiurkštūs ir sausi verysad.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot ar įmanoma kur nors nusipirkti l'oreal professional plaukų dažų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 06 05, 23:34)
Sveikos, panelės 4u.gif

Tikuosi patarimų sulaukti čia blush2.gif Turiu trupučiuką ilgesnius už pečių plaukus, jie ploni, bet labai pučiasi, išsidraiko, mėgsta greitai augti ir kartu slinkti tai trumpesni plaukai išsidraiko, negaliu net susirišti ir atrodyti normaliai... verysad.gif Yra sausi, šiurkštūs, kaip šienas koks... doh.gif Nebežinau... Patarkit merginos, ką galėčiau naudoti, kokias priemones, gal kas turite tokią problemą, ką naudojate, nes nebežinau verysad.gif Norėčiau, kad jie taip nesišiauštų, nesipūstų ir nebūtų tokie šiurkštūs ir sausi verysad.gif

Čia daugelio bėda doh.gif Mano irgi galai išsausėję, ištrupėję ir dar pučiasi...
Naudojų tokią kaukę. Tepu nuo pusės plaukų. Jaučiasi, kad plaukai tikrai primaitinti. Plaukai vistiek pučiasi, nors gerokai mažiau rolleyes.gif
user posted image

Taip pat naudoju nenuplaunamą kondicionierių (kai nėra laiko kaukės laikyti). Plaukučiai lengvai išsišukuoja ir lengvai formuojami. Truputį pasuku galus, tai jie taip ir laikosi ir mažiau pučiasi.
user posted image

Drėkiklis nieko ypatingo unsure.gif Arba nelabai suprantu jo paskirties...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 06 05, 22:34)
Sveikos, panelės 4u.gif

mano plaukam panaši problema: pučiasi ir yra šiukštūs.
siūlau išbandyti compagnia del colore crystal fluidą fluid . man jis laaabai patinka. plaukai nebesipučia ir tampa labai švelnučiai . beto, gydo plaukų galiukus.
dar labai patiko serum smooth from INDOLA
plaukai būdavo daar švelnesni už "
compagnia de colore" ir labai kvepėdavo bei blizgėdavo. tačiau didžiausias minusas, jog visiškai nesuglotnindavo plaukų. netgi da labiau išpūsdavo ..
Atsakyti