QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 08, 08:06)
Čia daugelio bėda
Mano irgi galai išsausėję, ištrupėję ir dar pučiasi...
Naudojų tokią kaukę. Tepu nuo pusės plaukų. Jaučiasi, kad plaukai tikrai primaitinti. Plaukai vistiek pučiasi, nors gerokai mažiau

Taip pat naudoju nenuplaunamą kondicionierių (kai nėra laiko kaukės laikyti). Plaukučiai lengvai išsišukuoja ir lengvai formuojami. Truputį pasuku galus, tai jie taip ir laikosi ir mažiau pučiasi.

Drėkiklis nieko ypatingo
Arba nelabai suprantu jo paskirties...

Naudojų tokią kaukę. Tepu nuo pusės plaukų. Jaučiasi, kad plaukai tikrai primaitinti. Plaukai vistiek pučiasi, nors gerokai mažiau

Taip pat naudoju nenuplaunamą kondicionierių (kai nėra laiko kaukės laikyti). Plaukučiai lengvai išsišukuoja ir lengvai formuojami. Truputį pasuku galus, tai jie taip ir laikosi ir mažiau pučiasi.

Drėkiklis nieko ypatingo

Aš taip pat šias priemones naudoju (išskyrus drėkiklį ir mano Force Vector buvo kaukė) - labai patinka L'Oreal būtent Aboslut Repair - tokia sviestinė, kaip aš ją vadinu. Vector labai jau sušvelnina ir tada labai jau sukrenta plaukai, nebūna papurę man. VAt Trevor Sorbie turėjau puikų kondicionierių ploniems plaukams - ir pamaitina ir kartu suteikia purumo, plaukai prie galvos neprilimpa

BAndžiau dar Keune štai šitą kaukę - ji taip pat verta dėmesio

Rašau nematomai, nes ne apie profesionalią

Tačiau kas keisčiausia, bevaikščiodama Droge įdomumo dėlei nusipirkau pigią plaukų kaukę su avokado aliejumi berods dabar pavadinimo nepamenu, bet ten jų yra kelių rūšių - ir ką - atlikau palyginimą su L'Oreal - ši pigi kaukė mano plonus, dažų pažeistus ir suskilinėjusiais galiukais kuo puikiausiai pamaitino ir atrodė žvilgantys, paklusnūs. Beveik taip pat kaip ir profesionali L'Oreal