QUOTE(evesima @ 2009 09 13, 13:38)
Jokiu budu nenoreciau,kad kentetu dar kas nors.Ir nemanau,kad as galeciau slaugyti mamyte...Ir ne del fiziniu jegu stokos,bet jau vien del vidines busenos...Beje,ryt mamytes gimtadienis-49 metai
Kiekvieno gimtadienio proga stengiuosi ispildyti jos norus ir svajones,tai ir si karta paruosiau dovanele,apie kuria ji svajojo-kavos virimo aparata
Jei galeciau-padovanociau jai ir SVEIKATOS.. Daug daug daug SVEIKATOS! Kiekviena karta suprantu,kokia man ji brangi ir kaip stipriai ja myliu. 

NIEKADA NESAKYK NIEKADA. Gyvenimas sudėlioja savaip. Ir net neabejoju, jei reikės, slaugysi pati kiek galėsi...
Aš esu tiksliukė, man labai sunku jausmus išreikšti žodžiais. Pasakyti mamai, tėčiui kaip labai juos myliu kažkaip neišeina....Sesuo tuos dalykus sugeba delikačiau...Bet vis tiek ką nors sugalvoji, padarai, kad mami būtų gerau, patogiau....
Vat ir tą meilę kaip nors perduokit mamai: gal ne žodžiais, bet dėmesiu, šiluma. Ir visiems savo artimiesiems mes visada norim tik paties geriausio.
Linkėjimai mamai su gimtadieniu - kaip ir norėjot - sveikatos, ištvermės

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 13, 14:34)
Buvau su Ifauru palatoje pas jos mamą, labai šiltas , nuotaikingas jos ir sesers bendravimas su mama, net palatoje jautėsi pagyvėjimas.
Nors ir sunkiai pasiekta , bet džiaugiuosi kartu su Ifauru kiekviena nauja jos mamos diena.
Mes abi esame šiek tiek virš statistikos.
Nors ir sunkiai pasiekta , bet džiaugiuosi kartu su Ifauru kiekviena nauja jos mamos diena.
Mes abi esame šiek tiek virš statistikos.
Ačiū

Įdomu, kaip laikosi rasų lankos šeimyna, bbg23 mama?