Įkraunama...
Įkraunama...

Su VILTIMI į RUDENĮ

QUOTE(evesima @ 2009 09 13, 13:38)
Jokiu budu nenoreciau,kad kentetu dar kas nors.Ir nemanau,kad as galeciau slaugyti mamyte...Ir ne del fiziniu jegu stokos,bet jau vien del vidines busenos...Beje,ryt mamytes gimtadienis-49 metai 4u.gif Kiekvieno gimtadienio proga stengiuosi ispildyti jos norus ir svajones,tai ir si karta paruosiau dovanele,apie kuria ji svajojo-kavos virimo aparata mirksiukas.gif Jei galeciau-padovanociau jai ir SVEIKATOS.. Daug daug daug SVEIKATOS! Kiekviena karta suprantu,kokia man ji brangi ir kaip stipriai ja myliu. wub.gif

NIEKADA NESAKYK NIEKADA. Gyvenimas sudėlioja savaip. Ir net neabejoju, jei reikės, slaugysi pati kiek galėsi...
Aš esu tiksliukė, man labai sunku jausmus išreikšti žodžiais. Pasakyti mamai, tėčiui kaip labai juos myliu kažkaip neišeina....Sesuo tuos dalykus sugeba delikačiau...Bet vis tiek ką nors sugalvoji, padarai, kad mami būtų gerau, patogiau....
Vat ir tą meilę kaip nors perduokit mamai: gal ne žodžiais, bet dėmesiu, šiluma. Ir visiems savo artimiesiems mes visada norim tik paties geriausio.
Linkėjimai mamai su gimtadieniu - kaip ir norėjot - sveikatos, ištvermės 4u.gif Juk turėsit puikų tikslą - laukti 50-mečio wub.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 09 13, 14:34)
Buvau su Ifauru palatoje pas jos mamą, labai šiltas , nuotaikingas jos ir sesers bendravimas su mama, net palatoje jautėsi pagyvėjimas.

Nors ir sunkiai pasiekta , bet džiaugiuosi kartu su Ifauru kiekviena nauja jos mamos diena.

Mes abi esame šiek tiek virš statistikos.

Ačiū 4u.gif .GABIJA., jūs jau ne šiek tiek virš visų statistikų thumbup.gif

Įdomu, kaip laikosi rasų lankos šeimyna, bbg23 mama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 13 rugsėjo 2009 - 13:47
Ifauru ,tu tikrai nuostabi dukra wub.gif Ir aciu uz malda wub.gif Ir uz komplimenta mano plaukams biggrin.gif

evesima ,ir tu gera dukra wub.gif

GABIJA ,smagu kad taip fainai laika leidi thumbup.gif O adis kas nors negerai? unsure.gif

Nebutinai sirgto veziu...mano mama rimtai serga jau virs 20 metu,jau nuo mokyklos laiku as pripratau,kad ji ligonineje-namuose-sanatorijoje,daug kartu buvo operuota,daug kartu buvo ant mirties-gyvybes slenkscio,kencia baisus skausmus,bet gyvena,kazkaip prisitaiko prie ligos ir ji ir mes.,va dabar ir dar viena liga prisikabino-diabetas,kolkas mums ta liga atrodo baisi,nes nieko apie ja dar nezinome,suzinosim,priprasim,bus lengviau.Bet as negaliu nepergyventi,negaliu kartais ir neverkti,nes kaip ir kiekvienas vaikas -labai myliu savo mama,nors ir sako,kad nereikia gailescio ligoniams,man jos labai labai gaila verysad.gif Va,atsibus mazoji po pietu miego ir vaziuosim i ligonine aplankyti mamyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 13 rugsėjo 2009 - 14:19
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 13, 15:18)
adis kas nors negerai? unsure.gif

Ačiū SVETA K., jog rūpinies. Einu chemoterapijų maratoną non stop. Ši chemoterapija - lengva net plaukai nuo jos nekrenta, tik jaučiuos lyg žuvis išmesta į krantą... Spaudimas, jau rašiau anksčiau, žemas ~80, 50-60. Širdelė pūškuoja, pulsas 100-120, hemoglobinas pakrito iki 90. Pasidariau geležies tyrimą (kardiologė patarė geležies preparatus pavartoti) - norma. Gydytoja sako, kad tai dėl vaisto poveikio. Kažkaip labai pasilpau, vienitelė vieta, kur man gera - lova, nuo gulėjimo skauda kaulus, bet daugiau nelabai turiu kam jėgų. Žadėjau šiandien kepti slyvų pyragą - niekaip...
p.s.NBA skrandis ir mane kamuoja, niekaip nesupratau nuo ko. Dabar aišku.

evesima, sveikinu mamytę su gimtadieniu. Aš tik pusmečiu jaunesnė. Ji užaugino nuostabią dukrą - tave. Esi suaugęs, atsakingas žmogus, jau ir anūkais mamą pradžiuginai. Mano jaunėlei spalio pabaigoje bus 18 m., tada aš būsiu pati laimingiausia, nes kai susirgau jai buvo 13 m. ir tik paslapčia svajojau sulaukti jos 18-tojo. Kažkada saulėlydis parašė, jog aš ir .GABIJA. rašom kaip savo vaikams, taip ir yra, mūsų mintys ir jausmai iš to taško...
Jūs ir mama, todėl saugokite nuo ašarų ne tik savo mamą, savo vaikučius taip pat. Jei verkiant palengvėja, tada ir paverkti ne griekas, bet jei ašaros nenuplauna nei bejėgiškumo, nei nevilties, nei kitų jausmų, nenuima įtampos tai ne kas...arune labai puikiai parašė, kaip jaučiasi vaikai.
Palinkėsiu smagiai atšvęsti rytoj mamytės gimtadienį ir viltingai tikėtis kito, ypatingo 50-mečio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 13 rugsėjo 2009 - 15:48
QUOTE(SVETA K. @ 2009 09 13, 16:18)
Ifauru ,tu tikrai nuostabi dukra wub.gif Ir aciu uz malda wub.gif Ir uz komplimenta mano plaukams biggrin.gif

evesima ,ir tu gera dukra wub.gif

GABIJA ,smagu kad taip fainai laika leidi thumbup.gif O adis kas nors negerai? unsure.gif

Nebutinai sirgto veziu...mano mama rimtai serga jau virs 20 metu,jau nuo mokyklos laiku as pripratau,kad ji ligonineje-namuose-sanatorijoje,daug kartu buvo operuota,daug kartu buvo ant mirties-gyvybes slenkscio,kencia baisus skausmus,bet gyvena,kazkaip prisitaiko prie ligos ir ji ir mes.,va dabar ir dar viena liga prisikabino-diabetas,kolkas mums ta liga atrodo baisi,nes nieko apie ja dar nezinome,suzinosim,priprasim,bus lengviau.Bet as negaliu nepergyventi,negaliu kartais ir neverkti,nes kaip ir kiekvienas vaikas -labai myliu savo mama,nors ir sako,kad nereikia gailescio ligoniams,man jos labai labai gaila verysad.gif Va,atsibus mazoji po pietu miego ir vaziuosim i ligonine aplankyti mamyte wub.gif
Jus visos esate puikios,geros,nuostabioos moterys,mamos wub.gif Kuo geriausios sveikateles Jums ir Jusu mamytems!Zinau,kad esu ne viena,kad yra daug puikiu moteru su kuriomis,kai sunku,galiu pasikalbeti.Aciu Jums,mielosios,aciu,kad esate!Stipriai Jus visas apkabinu! wub.gif
Atsakyti
Laba diena, tokią gražią rudenišką dieną visoms,
Aš nuo antradienio jau su portu. Likau sužavėta kraujagyslių chirurgų darbu, personalo bendravimu su pacientais ir aplamai visa KMUK kardiologijos klinika. Palyginus su Kauno onkologijos ligonine, ten rojus... Pati procedūra buvo nebaisi, kaip minėjau, su vietine nejautra. Tik prieš bijojau, bet įkalusi prieš procedūrą raminančią tabletę, jau buvau drąsesnė.
Rytoj važiuoju į onkologijos ligoninę, jau bus galima lašinti vinorelbiną. Bijau, nes buvo sustreikavęs po pirmo lašininimo skrandis, kartu ir širdis su juo. Širdis dar ir dabar tabaluoja, krūtinę pamaudžia.
Adis, Jūsų randevu Kaune buvo antradienį, kaip buvote minėjusi?
Atsakyti
Rudeninis dangus jau antrą kartą per nepilną valandą džiugina vaivorykšte. Skiriu Jums visoms šitą nuostabią spalvų harmoniją.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2009 09 13, 17:28)
Laba diena, tokią gražią rudenišką dieną visoms,
Aš nuo antradienio jau su portu. Likau sužavėta kraujagyslių chirurgų darbu, personalo bendravimu su pacientais ir aplamai visa KMUK kardiologijos klinika. Palyginus su Kauno onkologijos ligonine, ten rojus... Pati procedūra buvo nebaisi, kaip minėjau, su vietine nejautra. Tik prieš bijojau, bet įkalusi prieš procedūrą raminančią tabletę, jau buvau drąsesnė.
Rytoj važiuoju į onkologijos ligoninę, jau bus galima lašinti vinorelbiną. Bijau, nes buvo sustreikavęs po  pirmo lašininimo skrandis, kartu ir širdis su juo. Širdis dar ir dabar tabaluoja, krūtinę pamaudžia.
Adis, Jūsų randevu Kaune buvo antradienį, kaip buvote minėjusi?

Sveikatos Tau ir sekmes!Viskas bus ok,pamatysi. wub.gif
Atsakyti
[quote=evesima,2009 09 13, 19:39]
Sveikatos Tau ir sekmes!Viskas bus ok,pamatysi. wub.gif
Ačiū už gerus žodžius.
Atsakyti
NBA prašyk siuntimo pas kardiologą.Kaip onko ligoniui leidžiant chemo , turi duoti taloną be eilės.Aš visas chemo gyvenau su vaistais stiprinančiais širdį.Buvo labai tankus pulsas.Ramybėje virš 100 pašokdavo, ypač kai pykindavo.Taip su širdies pamaitinimu išgyvenau 4 chemo ciklus.
Nekentėk ir nelauk, kol pavargs širdelė, kad paskui nereiktų stabdyti chemo.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2009 09 13, 20:49]
NBA prašyk siuntimo pas kardiologą.Kaip onko ligoniui leidžiant chemo , turi duoti taloną be eilės.Aš visas chemo gyvenau su vaistais stiprinančiais širdį.Buvo labai tankus pulsas.Ramybėje virš 100 pašokdavo, ypač kai pykindavo.Taip su širdies pamaitinimu išgyvenau 4 chemo ciklus.
Nekentėk ir nelauk, kol pavargs širdelė, kad paskui nereiktų stabdyti chemo.

Ačiū, Gabija, už patarimą. Nežinojau šito. Šiaip man krūtinę jau senokai pamaudžia ir pulsas labai dažnai būna apie 90, pastovus nerimas kažkoks krūtinėje. Kardiogramos nieko blogo niekada nerodo. Rytoj prašysiu siuntimo konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(NBA @ 2009 09 13, 20:35)
Šiaip man krūtinę jau senokai pamaudžia ir pulsas labai dažnai būna apie 90, pastovus nerimas kažkoks krūtinėje. Kardiogramos nieko blogo niekada nerodo. Rytoj prašysiu siuntimo konsultacijai.

Gali būti ir nuo nervinės įtampos, ypač kai jaučiasi nerimas.Labai pažįstamas jausmas .Nerimui sumažinti gal padėtų žoliniai preparatai, jei dar nesi naudojusi raminamųjų.Man kardiologas pasakė, kad susitvarkyčiau nervus, tada ir širdis nurims.Geras patarimas mūsų padėtyje, bet davė vaistų širdies ritmui reguliuoti.O nervus teko raminti antidepresantais.Pati nesusitvarkiau.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2009 09 13, 22:28]
Gali būti ir nuo nervinės įtampos, ypač kai jaučiasi nerimas.Labai pažįstamas jausmas .Nerimui sumažinti gal padėtų žoliniai preparatai, jei dar nesi naudojusi raminamųjų.Man kardiologas pasakė, kad susitvarkyčiau nervus, tada ir širdis nurims.Geras patarimas mūsų padėtyje, bet davė vaistų širdies ritmui reguliuoti.O nervus teko raminti antidepresantais.Pati nesusitvarkiau.

Gali būti ir nuo įtampos. Pasitarsiu rytoj su gydytoja, kaip man čia sau pasilengvinti gyvenimą. Gal ir žoliniai preparatai padėtų, nors antidepresantų aš jau ragavusi - kai sužinojau diagnozę pradžioje bandžiau tvardytis, bet kai po kelių mėn. gydymo pradėjau nejausti maisto skonio ir svoris pradėjo žiauriai kristi, pradėjau naudoti (gėriau du metus). Dabar du metus negeriau jų, bet jaučiu, kad kažką reiks daryti, nes ir miegasi prastai, ir ašaros liejasi ten, kur kiti net negalvoja jų lieti ir t.t.
Atsakyti