Įkraunama...
Įkraunama...

Nejaučiu kvapų

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 01 25, 20:49)
O kaip tai pranešti gydytojai? vieną karta bandžiau - tai pasakė, kad nosį išsipūsčiau ir viskas  doh.gif  schmoll.gif kaip ji buvo tiriama ir nustatyta smile.gif?

mes buvom pas nosies daktara,mama viska papasakojo kas ir kaip, ir man dare tyrimus. o kiek tu laiko neuzuodi?
Atsakyti
QUOTE(*LOLITA* @ 2012 01 26, 19:57)
mes buvom pas nosies daktara,mama viska papasakojo kas ir kaip, ir man dare tyrimus. o  kiek tu laiko neuzuodi?

nuo pat gimimo.
Atsakyti
keista,kad daktarai taip reaguoja saltai, verysad.gif as neiseiciau is kabineto kol neissiaiskintu kas man yra. pas mane liulis bega ziema - vasara ir galva kartais svaigsta verysad.gif o kaip tau?
Atsakyti
Nejaučiu nieko, absoliučiai, nei galva sukasi, nei kažkas kitokio, nieko. Kažin tai paveldima g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 01 29, 19:26)
Nejaučiu nieko, absoliučiai, nei galva sukasi, nei kažkas kitokio, nieko. Kažin tai paveldima g.gif ?

bandyk vel eiti pas daktara mirksiukas.gif nes kitaip kazin ar ka suzinosi
Atsakyti
o tai išgydoma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 01 30, 17:40)
o tai išgydoma  g.gif ?

mano liga ne schmoll.gif bet kas tau yra nustatys tik daktaras, tada jis ir ziures ka galima padaryti smile.gif
Atsakyti
sveikos, as tai pat be uosles doh.gif nuo pat vaikystes kiek pamenu niekad neuzuodziau, ir db neuzuodziu, nebent, tokius stiprius kvapus kaip spiritiniai, amoniakas, bet nei kvepaliuku aromato, nei gelyciu, nei bezdaliuku schmoll.gif biggrin.gif polypus karta paauglystej operavo, o vaikystej daznai sloguodavau, ko pasakyciau kad db nera. o ir sienlige isitaisius buvau, kaip tik pavasaris, taip sloga su asarojimais akiu baisiniais, ir istines veidas...jau 3 metai kai LT nebegyvenu, ir sienliges atrodo ner, nes siaures europoj nelabai kas zydi biggrin.gif
o kas liecia kvapa ir jo nejautima, kazkaip susigyvenus as su tuo, buna kartais pauostau kokia gele, jauciu kad kvapas kazkoks nei paprastas oras, bet ar gaivus ar saldus, ar smirda, nesuprantu ir neatpazytu schmoll.gif ir jis man atminty neuzsilieka... tam turiu MB jis man ir sako kas kaip kvepia, plius ir bumba kad eiciau nosi operuotis, nes pertvara siektiek kreiva ir galbut del to neuzuodziu, kas mano akimis nelabai tiketina...
Kazkur skaicius buvau, kad jeigu buna uzspaustas kazkoks nervas, tuomet ir uosles nebuna...

Toms kurios neteko uosles po tam tikro susirgimo ar pan., uzjauciu, bet kai as niekad nepazinojau kvapu pasaulio tai man ir toliau dzin, nepergyvenu as del to schmoll.gif rolleyes.gif svarbu visa kita funkcionuoja- akys, klausa ir t.t... smile.gif
Atsakyti
O man uoslė vis pasilpnėja po kiekvieno persirgto bronchito, (o kažkada buvau itin jautri kvapams.) Toks įspūdis, kad į normą lyg ir neatsistato? verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau aš turiu gerų žinių iš uoslės fronto thumbup.gif pradėjau jausti tik ar žmogus pasikvėpinęs ar ne smile.gif ir parduotuvėje vieną kartą kad supykino prie žalios mėsos lotuliukas.gif

O pradėjau gydytis prieš 3 mėn. skydliaukę smile.gif pagal mano tyrimus mano TTH buvo per didelis ir išrašė tiroksino smile.gif Vieną ryta darbe nesupratau kas man nosėje darėsi doh.gif kadangi niekada neužuodžiau - pasimečiau ir nesupratau kas tai smile.gif bet paskui susipratau, kad uoslė taisosi smile.gif Papasakojau tai gydytojai ir pasakė, kad skydliaukė man slopino uoslę nuo pat gimimo smile.gif ir sakė, kad yra vilčių, jog užuosiu normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 06 02, 19:04)
Pagaliau aš turiu gerų žinių iš uoslės fronto  thumbup.gif  pradėjau jausti tik ar žmogus pasikvėpinęs ar ne smile.gif ir parduotuvėje vieną kartą kad supykino prie žalios mėsos  lotuliukas.gif

O pradėjau gydytis prieš 3 mėn. skydliaukę smile.gif pagal mano tyrimus mano TTH buvo per didelis ir išrašė tiroksino smile.gif Vieną ryta darbe nesupratau kas man nosėje darėsi  doh.gif  kadangi niekada neužuodžiau - pasimečiau ir nesupratau kas tai smile.gif bet paskui susipratau, kad uoslė taisosi smile.gif Papasakojau tai gydytojai ir pasakė, kad skydliaukė man slopino uoslę nuo pat gimimo smile.gif ir sakė, kad yra vilčių, jog užuosiu normaliai  bigsmile.gif

kaip saunu thumbup.gif kad ir man taip butu,bet deja verysad.gif
Atsakyti
friends.gif
Atsakyti