Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(smilsee @ 2009 09 05, 15:48)
Tai apsvieskit mane kam tas skalavimo skystis reikalingas? unsure.gif  Su tarpdanciu siulu tai aisku viskas biggrin.gif

skalavimo skystis panaikina burnos mikrobus,ir ten kur tu neissivalai :)saugo burnos ertme nuo mikrobu ir blogo kvapo :)kazkas pan. biggrin.gif
Atsakyti
Kaip is reklamos lotuliukas.gif Nu ka reikes eit ieskot kokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2009 09 05, 16:02)
Kaip is reklamos lotuliukas.gif  Nu ka reikes eit ieskot kokio biggrin.gif

zinok istikruju pabandysi ir be jo nebegalesi,labai geras jausmas kai issivalai dantukus ir issiskalauji dar burna mirksiukas.gif
as dabar irgi turesiu ris sepetukus,siula ir skalavimo skysti.Mergaites o jusu skalavimo skysciai su fluoridu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 05, 16:09)
zinok istikruju pabandysi ir be jo nebegalesi,labai geras jausmas kai issivalai dantukus ir issiskalauji dar burna mirksiukas.gif
as dabar irgi turesiu ris sepetukus,siula ir skalavimo skysti.Mergaites o jusu skalavimo skysciai su fluoridu?? g.gif

Aš net nežinau, dabar kur nusipirkau Listerine, manau, kad prie jo ir liksiu, jis kainuoja virš 17lt, bet užtat išsiskalavus tikrai jauti, kad burnoj gaivu, kaip iš tos minton reklamos, kur papūti ir apšala viskas lotuliukas.gif o dar ir parašyta "aprobuota Lietuvos odontologų sąjungos", tai manau geras tas skystis biggrin.gif mano MB tai negali jo naudot, neišveria to stiprumo lotuliukas.gif o man nieko, normaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 16:31)
Aš net nežinau, dabar kur nusipirkau Listerine, manau, kad prie jo ir liksiu, jis kainuoja virš 17lt, bet užtat išsiskalavus tikrai jauti, kad burnoj gaivu, kaip iš tos minton reklamos, kur papūti ir apšala viskas  lotuliukas.gif  o dar ir parašyta "aprobuota Lietuvos odontologų sąjungos", tai manau geras tas skystis  biggrin.gif  mano MB tai negali jo naudot, neišveria to stiprumo  lotuliukas.gif  o man nieko, normaliai  thumbup.gif

o jis su fluoridu ar be?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 05, 16:56)
o jis su fluoridu ar be?

nežinau biggrin.gif paskui kai eisiu į vonią, pasižiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 05, 14:31)
tai gaunasi 3 sepeteliai?  blink.gif

mano nuomone galima naudot ,kad ir viena , bet svarbu zinot ir jaust ir kad butu beabejo gerai isvalyti dantukai smile.gif bet pagal visus standartus as ir 3 naudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 09 05, 19:26)
mano nuomone galima naudot ,kad ir viena , bet svarbu zinot ir jaust ir kad butu beabejo gerai isvalyti dantukai smile.gif bet pagal visus standartus as ir 3 naudoju biggrin.gif

tai visas ritualas gaunasi ryte ir vakare kol pagal standartus issivalai. rolleyes.gif 10 min reikes anksciau keltis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 17:14)
nežinau  biggrin.gif  paskui kai eisiu į vonią, pasižiūrėsiu  mirksiukas.gif

ok,nes man idomu ar jis nekenkia dantukams g.gif
Atsakyti
cia pirmai kalbejom kad nuo gydytojos priklauso kas buna per 2 vizita.kazkam tik dantuku maketa padaro (ar kaip jis ten vadinasi) o kazkam iskarto ir maketuka ir breketukus uzdeda.tai va,kalbejau su drauge, ji irgi pas latkauskiene lankosi tai sake jai viska per antra vizita padare. thumbup.gif tai as turiu didele tikimybe kad ir man viska padaris spalio men. thumbup.gif clap.gif yess.gif tik mane balamutina kodel gi gydytoja nepaminejo: ATNESK PINIGELIU! doh.gif gal cia savaime reiskia pas ja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 17:31)
Aš net nežinau, dabar kur nusipirkau Listerine, manau, kad prie jo ir liksiu, jis kainuoja virš 17lt, bet užtat išsiskalavus tikrai jauti, kad burnoj gaivu, kaip iš tos minton reklamos, kur papūti ir apšala viskas  lotuliukas.gif  o dar ir parašyta "aprobuota Lietuvos odontologų sąjungos", tai manau geras tas skystis  biggrin.gif  mano MB tai negali jo naudot, neišveria to stiprumo  lotuliukas.gif  o man nieko, normaliai  thumbup.gif

va o as nezinojau, kad negalima bus naudoti balinamos pastos,, g.gif
o to listerne imanoma vaistinese gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 05, 20:16)
cia pirmai kalbejom kad nuo gydytojos priklauso kas buna per 2 vizita.kazkam tik dantuku maketa padaro (ar kaip jis ten vadinasi) o kazkam iskarto ir maketuka ir breketukus uzdeda.tai va,kalbejau su drauge, ji irgi pas latkauskiene lankosi tai sake jai viska per antra vizita padare. thumbup.gif  tai as turiu didele tikimybe kad ir man viska padaris spalio men. thumbup.gif  clap.gif  yess.gif  tik mane balamutina kodel gi gydytoja nepaminejo: ATNESK PINIGELIU!  doh.gif  gal cia savaime reiskia pas ja? rolleyes.gif

Tai savaime suprantama, kad einant reikia pinigėlių turėti, juk net konsultacija šiaip laikais kainuoja smile.gif Reikėjo paklausti, ką per sekantį vizitą darys 4u.gif

QUOTE(Tinar @ 2009 09 05, 20:24)
va o as nezinojau, kad negalima bus naudoti balinamos pastos,, g.gif
o to listerne imanoma vaistinese gauti? ax.gif

Tap, aš pirkau euro vaistinėj. O balinančios negalima vien dėl to, jog tau dantukai balinsis, o ten kur breketas, tai ne. Kai nuims breketus, bus kvadratukai pas tave ant dantukų lotuliukas.gif
Atsakyti