Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

labas rytas smile.gif ziuriu kaip paskutine parasiau, bet pirma atsikeliau biggrin.gif biggrin.gif na kur visos prapuole smile.gif
Atsakyti
Ou_jeaa, užeik paplepėt į bendraminčius, ten mes kalbam apie viską 4u.gif

Dinkute, aš tai negaliu naudot jokių Colgate, man jie tik vardą turi, tas pats kas Fairy ar kažkas pan. Nu nežinau, čia gal nusistatymas, bet nemėgstu tokių, kur populiaru, ale už vardą mokam blush2.gif doh.gif nežinau ar supratot, ką norėjau pasakyti smile.gif
Atsakyti
nieks man neataske i klausima,jusu skalavimo skysciai su fluoridu ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 06, 10:59)

Taip, man ortodonte ir higieniste sake su fluoridu naudot, jis gydo dantenu uzdegima kaip suprantu, mazina kraujavima... smile.gif

kad ir taip nedaug laiko turiu, paskui jus vos speju, tai bendraminciuose atsiliksiu visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 06, 11:59)

Vakar žiūrėjau sudėtį, tai nėra fluorido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 06, 12:20)
Vakar žiūrėjau sudėtį, tai nėra fluorido  smile.gif

hmm,idomu jo reikia ar ne smile.gif
Atsakyti
Žinau tik, kad dantų pastoj turi būti fluoro smile.gif
Atsakyti
labas visoms mergaitems!

kaune lyja.. ir mano nuotaika labai bloga.. susipykau su draugu labai stipriai..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 06, 13:49)
labas visoms mergaitems!

kaune lyja.. ir mano nuotaika labai bloga.. susipykau su draugu labai stipriai..

Vilma, užeik čia pakalbėsim unsure.gif
Atsakyti
Cia gal pilnatis veikia kad visi pykstas ar ka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 23:37)
Hm, kaip įdomiai, aptarinėja ne su tavim kartu  g.gif  aš tai atsinešiau foto, daktarė apžiūrinėjo prie manęs ir viską paaiškino. Dar paėmė tokį plastmasinį dantų iškamšalą (ar kaip čia pavadint, nu per biologijos pamokas tokie būdavo  lotuliukas.gif ) ir man ant jo rodė, aiškino, kaip yra pas mane , o kaip turi būti ir ką mes toliau darysim, kaip gydysimės. Bet ai, juk pas kiekvieną gydytoją skirtingai  smile.gif

mano gydytoja ir tokia pati, apie viska paklaus, pasakys viska issamei smile.gif man labai patinka, ji visai dar jaunute bet man labai patinka ji 4u.gif taip pat ir laukiamajame ateis visada administratore, pasiulys kavos ar arbatos,dar televizoriu ijungs biggrin.gif:D:D
Atsakyti
as manau reikes trumpint saraseli,jei panos neatsiras,nes kurti yra darbo,o jeigu jos neateina,vadinasi nebenori,o sarasas pilneja,tai kam ji laikyt toki dideli 4u.gif
Atsakyti