Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 22:18)
Tai savaime suprantama, kad einant reikia pinigėlių turėti, juk net konsultacija šiaip laikais kainuoja  smile.gif  Reikėjo paklausti, ką per sekantį vizitą darys  4u.gif
Tap, aš pirkau euro vaistinėj. O balinančios negalima vien dėl to, jog tau dantukai balinsis, o ten kur breketas, tai ne. Kai nuims breketus, bus kvadratukai pas tave ant dantukų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif geras.. reiktu nusipirkti ta skysti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 22:18)
Tai savaime suprantama, kad einant reikia pinigėlių turėti, juk net konsultacija šiaip laikais kainuoja  smile.gif  Reikėjo paklausti, ką per sekantį vizitą darys  4u.gif

ta pirma konsultacija taip greit ivyko,kad as pasimeciau blush2.gif ir nepaklausiau doh.gif dabar va ir spelioju,kas gi bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 09 05, 22:14)
ta pirma konsultacija taip greit ivyko,kad as pasimeciau  blush2.gif ir nepaklausiau  doh.gif  dabar va ir spelioju,kas gi bus  rolleyes.gif

o tai pala, tu foto pasidaryt siuntimą jau gavus? į kitą vizitą ateisi su foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 23:21)
o tai pala, tu foto pasidaryt siuntimą jau gavus? į kitą vizitą ateisi su foto?  smile.gif

tai foto sake pasidaryt ir atnest po savaites (po pirmo vizito )atnesiau ir padaviau adminstratorei. adminstratore nubego pas Dalia parodyt ir as nugirdau kad pasake viskas gerai tik protinius ateity reikes salint ir tiek. cia kaip ir puse antro vizito gavosi.ir viskas. administratore perdave kad kad ateity salinsim dantukus,pakartojo man data vizito ir pasake jei netycia kas atsisakys ateit,tai man paskambins anksciau. tai dabar laukiu o gal paskambins anksciau.butu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 05 rugsėjo 2009 - 21:35
QUOTE(natale @ 2009 09 05, 22:34)
tai foto sake pasidaryt ir atnest po savaites (po pirmo vizito )atnesiau ir padaviau adminstratorei. adminstratore nubego pas Dalia parodyt ir as nugirdau kad pasake viskas gerai tik protinius ateity reikes salint ir tiek. cia kaip ir puse antro vizito gavosi.ir viskas. administratore perdave kad  kad ateity salinsim dantukus,pakartojo man data vizito ir pasake jei netycia kas atsisakys ateit,tai man paskambins anksciau. tai dabar laukiu o gal paskambins anksciau.butu  thumbup.gif

Hm, kaip įdomiai, aptarinėja ne su tavim kartu g.gif aš tai atsinešiau foto, daktarė apžiūrinėjo prie manęs ir viską paaiškino. Dar paėmė tokį plastmasinį dantų iškamšalą (ar kaip čia pavadint, nu per biologijos pamokas tokie būdavo lotuliukas.gif ) ir man ant jo rodė, aiškino, kaip yra pas mane , o kaip turi būti ir ką mes toliau darysim, kaip gydysimės. Bet ai, juk pas kiekvieną gydytoją skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 23:37)
Hm, kaip įdomiai, aptarinėja ne su tavim kartu  g.gif  aš tai atsinešiau foto, daktarė apžiūrinėjo prie manęs ir viską paaiškino. Dar paėmė tokį plastmasinį dantų iškamšalą (ar kaip čia pavadint, nu per biologijos pamokas tokie būdavo  lotuliukas.gif ) ir man ant jo rodė, aiškino, kaip yra pas mane , o kaip turi būti ir ką mes toliau darysim, kaip gydysimės. Bet ai, juk pas kiekvieną gydytoją skirtingai  smile.gif

tai man ta iskamsala lotuliukas.gif rode per pirma vizita.parode kaip dabar pas mane tie zandikauliai stovi ir kaip turi but.pasake kad arba operacija arba tas herbsto aparaciukas (nu tas baisusis,kur as jau rasiau) sakandziui taisyt.paklause ar tikrai noriu taisyt dantukus ar seip atejau pasidomet.pasakiau kad TIKRAI noriu tai sake tau uzrasau tave spalio men ir padave vizitke ir lapuka su uzrasu 50 lt.o aptarinejo be manes nes ne per savo vizita atejau.sake ateit po savaites bet kada ir parodyt foto.kada as atejau ji kazkam breketus klijavo blush2.gif tai administratore ten ilindo ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 05 rugsėjo 2009 - 21:46
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 22:37)
Hm, kaip įdomiai, aptarinėja ne su tavim kartu  g.gif  aš tai atsinešiau foto, daktarė apžiūrinėjo prie manęs ir viską paaiškino. Dar paėmė tokį plastmasinį dantų iškamšalą (ar kaip čia pavadint, nu per biologijos pamokas tokie būdavo  lotuliukas.gif ) ir man ant jo rodė, aiškino, kaip yra pas mane , o kaip turi būti ir ką mes toliau darysim, kaip gydysimės. Bet ai, juk pas kiekvieną gydytoją skirtingai  smile.gif

man tai nieko neaiskino,pasake,kad sukandimas blogas ir viskas,gera tavo gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 05, 23:08)
man tai nieko neaiskino,pasake,kad sukandimas blogas ir viskas,gera tavo gydytoja smile.gif

Mano gydytoja labai fainutė, nors prie širdies dėk smile.gif Ir kalba taip nuoširdžiai, ir apie mane pasidomi (kaip darbas, kaip mokslai), nu ir iš veiduko tokia tikra fėja lotuliukas.gif Jaunutė, fainutė daktarė, ot prigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 09 05, 23:11)
Mano gydytoja labai fainutė, nors prie širdies dėk  smile.gif  Ir kalba taip nuoširdžiai, ir apie mane pasidomi (kaip darbas, kaip mokslai), nu ir iš veiduko tokia tikra fėja  lotuliukas.gif  Jaunutė, fainutė daktarė, ot prigyriau  blush2.gif

man net pavydas sueme,kad viska taip paasikino,nes man nieko neaiskina doh.gif kai paklausiu atsako,bet ,kad megtu kalbet,tai tikrai ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 05, 23:13)
man net pavydas sueme,kad viska taip paasikino,nes man nieko neaiskina doh.gif kai paklausiu atsako,bet ,kad megtu kalbet,tai tikrai ne doh.gif

Oj ne, aš kai ateinu, tai iškart su šypsena pasitinka, pasiteirauja, kaip laikausi, kaip dantukai. Jeigu pasiskundžiu, kad nejuda, tai iškart guodžia, sako "juda juda" biggrin.gif
Ir apskritai toj klinikoj vos įėjus atbėga kas nors į laukiamąjį pasitikt (pasisveikint), kad nebūtų taip, jog atėjai, ir būni sau nežinioj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achilles: 05 rugsėjo 2009 - 22:18
QUOTE(Tinar @ 2009 09 05, 11:40)
sveikutes... 4u.gif jau kvepia rudeneliu wub.gif
nava kokia saunuole.. biggrin.gif  4u.gif
smagu turbut po apsilankymo buna. bigsmile.gif  4u.gif

Sveikutes,
siaip nieko, vis zingsniukas pirmyn. Apacioje jau po truputi tiesinas, virsuje sunkiau einasi doh.gif
Dar kalbejote apie skalavimo skysti, LISTERINE dar nenaudojau, bet man visai nieko COLGATE PLAX melynas. Jo net nereikia skiesti, nera jis toks stiprus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 09 05, 22:14)
ta pirma konsultacija taip greit ivyko,kad as pasimeciau  blush2.gif ir nepaklausiau  doh.gif  dabar va ir spelioju,kas gi bus  rolleyes.gif

Manau gydytoja turetu perspeti kada klijuos breketukus, nes tai uzima daugiau laiko negu konsultacija. Kai man klijavo tai net 2val. uzregistravo, o kai buvau dabar paverzime tai pusvalandzio uzteko g.gif
Nu bet pas kiekviena gydytoja kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
na ,merginos, as tik dabar i miegus ,po draugu kompanijos biggrin.gif

as pvz naudoju balinama pasta, nei ji ten labai efektyvi, o ir po breketu nuemino (nors tai nebus greit ) nemanau , kad matysis didelis skirtumas,juk vistiek nuslifuos dantis , higiena su soda ir pan smile.gif

na,labos nakties smile.gif
Atsakyti