Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Svajaaa @ 2009 09 06, 16:16)
as manau reikes trumpint saraseli,jei panos neatsiras,nes kurti yra darbo,o jeigu jos neateina,vadinasi nebenori,o sarasas pilneja,tai kam ji laikyt toki dideli 4u.gif

as ir taip manau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
geriausia temoje kalbeti apie vizitus ir pokycius, o bendraminciu temoje apie visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 06, 15:26)
geriausia temoje kalbeti apie vizitus ir pokycius, o bendraminciu temoje apie visa kita smile.gif

sunku rasyt apie pokycius,kuri ematosi tik po truputi...
Atsakyti
na tarkim rasytume apie vizitu datas ir po vizitu parasytume kaip kas sekesi, nes dbr apie viska kalbame ir tema kurti kas savaite beveik reikia..
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 06, 16:30)
na tarkim rasytume apie vizitu datas ir po vizitu parasytume kaip kas sekesi, nes dbr apie viska kalbame ir tema kurti kas savaite beveik reikia..

tai jau persikeleme i bendraminciu skyreli, tai ten plepame, tai jau nereiks taip daznai kurt temos 4u.gif
Atsakyti
na tikekimes, kad sitos greit nepriplepesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2009 09 06, 15:30)

man tai paverzimai kas pusantro menesio, paverzia dantukus, per pora dienu pasimato, kas ivyko, o tada stovi vietoj dantukai.. tai nelabai turiu ka cia parasyti, apie dantis.. smile.gif bet viska krupsciai skaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 09 06, 15:19)
as ir taip manau smile.gif 4u.gif

Aš retokai pasiroda, nes tikrai nespėju su jūsų tempais, bet stengsiuos dažniaus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
as neseniai susidejau breketus ant abieju zandikauliu. Dejausi damon breketus, nes daktare patare, sake, kad su jais greiciau dantukai suvaiksto i vietas ir sakandis susitvarko, taciau nepasake kad ju prieziura bus labai labai brangi. Neseniai buvau pasikeisti vieluciu (paverzti breketus) ant abieju zandikauliu ir gavau soka uz ju pakeitima sumokejusi 500 Lt. Gal galit tos, kurios nesiojat damon breketus parasyti, kiek uz vielutes pakeitima mokate pas savo gydytoja, jei rasciau pigiau, bandyciau keisti gydytoja, o gal be reikalo issigandau ir tokia kaina yra normali.
Busiu labai dekinga uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(Lauruke @ 2009 09 06, 23:05)
Sveikos,
as neseniai susidejau breketus ant abieju zandikauliu. Dejausi damon breketus, nes daktare patare, sake, kad su jais greiciau dantukai suvaiksto i vietas ir sakandis susitvarko, taciau nepasake kad ju prieziura bus labai labai brangi. Neseniai buvau pasikeisti vieluciu (paverzti breketus) ant abieju zandikauliu ir gavau soka uz ju pakeitima sumokejusi 500 Lt. Gal galit tos, kurios nesiojat damon breketus parasyti, kiek uz vielutes pakeitima mokate pas savo gydytoja, jei rasciau pigiau, bandyciau keisti gydytoja, o gal be reikalo issigandau ir tokia kaina yra normali.

sveika,o kiek tu uz breketus sumokejai???
Atsakyti
QUOTE(Lauruke @ 2009 09 06, 23:05)
Sveikos,

Sveika,
kaip tik pries kelias dienas buvau pas gydytoja, tai apacioje uzdejo storesne vielute, virsuje irgi pakeite vielute, bet tokia pacia kokia ir buvo, nes ana per trumpa buvo issitraukinejo. Dar priklijavo viena nauja breketuka ant antro dantuko, dar priklijavo du atsokusius breketus ir uz viska sumokejau tik 80 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinkute_4 @ 2009 09 06, 23:16)
Sveika,
kaip tik pries kelias dienas buvau pas gydytoja, tai apacioje uzdejo storesne vielute, virsuje irgi pakeite vielute, bet tokia pacia kokia ir buvo, nes ana per trumpa buvo issitraukinejo. Dar priklijavo viena nauja breketuka ant antro dantuko, dar priklijavo du atsokusius breketus ir uz viska sumokejau tik 80 Lt.  g.gif

O tavo breketai damon?ir gal gali man i az parasyti savo gydytojos kontaktus?buciau labai dekinga:)
Atsakyti