Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Sveikutes,
Ziuriu cia labiau mamos dalinasi ka zaidzia. tongue.gif O ka zinot 3metu pipiru, bet baisiai lengva koki zaidimuka? Siaip neauginu vaiko prie kompo, bet norisi kartais atrakcija vaikui padaryt. ax.gif Butu gerai su nuorodom is kur parsisiust. Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(jolkutee @ 2009 09 18, 13:59)
Yra naujas žaidimas ,labai panašus į Virtual Villagers.Kam patiko ,išbandykit šitą  http://linksmas.net/...aa9f0dbbefd6046 .Man labai patiko,veiksmas vyksta daug greičiau ir aplinka daug gražesnė,na bent jau man  ax.gif

Apie ka jis g.gif ,nesu zaidus ir Virtual Villagers?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 19, 17:05)
Apie ka jis g.gif ,nesu zaidus ir  Virtual Villagers?

Zmogeliukams duodi darbo,rinkti simbolius.Mano vaikui labai sis zaidas patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusprendziau iskelt sia tema i prieki,nes ji jau antram puslapyje,tai va radau toki puslapiuka gal kas zino gal ne nera cia zaidimu labai daug bet neturint ka veikt yra ka pazaist myigra.ru
Atsakyti
Labiausiai patinka trumpi,loginiai internetiniai zaidimukai smile.gif
Atsakyti
Tai ka zaidziat. 4u.gif
Atsakyti
As tai turiu kelis,pazaidziu tai viena tai kita vienas is ju SprillRichi,vakar radau cia toki Avenue Flo,o siaip baigdineju Farm Frenzy 3
Atsakyti
Aš tai dabar žaidžiu TRAVEL LEAGUE - THE MISSING JEWELS . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 23, 13:52)
As tai turiu kelis,pazaidziu tai viena tai kita vienas is ju SprillRichi,vakar radau cia toki Avenue Flo,o siaip baigdineju Farm Frenzy 3

Avenue Flo zaidziau ir as,bet uzstrigau su tom puokstem. doh.gif Jei tau pavyks jas sudeti gal pagelbesi ir man. 4u.gif
Atsakyti
Nu jis toks keblokas zaidimukas,nelabai as ten suprantu ka daryt ir kur,as uzstrigau po raudono sunio,ka ten daryt toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 24, 08:22)
Nu jis toks keblokas zaidimukas,nelabai as ten suprantu ka daryt ir kur,as uzstrigau po raudono sunio,ka ten daryt toliau g.gif

Jei visas uzduotis atlikai,turi tureti moneta,eiti i traukiniu stoti ir vaziuoji i kita miesta. cool.gif
Atsakyti
Tai ta moneta jau turiu,pridavus butelius i automata,o kur ta stotis?
Atsakyti