Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(Meina @ 2009 11 12, 15:02)
Man irgi vieno šalinto apgamo lenda pigmentas verysad.gif Ir ryškenis, nei buvo pats apgamas. Bet mane perspėjo tas gydytojas, kad gali išlįsti pigmentas... Tikiuosi, neiškils vėl kaip buvo... O kito apgamo niekaip nedingsta raudona dėmelė... unsure.gif Jau praėjo daugiau nei 2 mėnesiai...

Kaip kitoms užgijo randai po nuėmimo radiochirurginiu būdu?

Man operavo chirurginiu budu,tai randelis buvo ryskus pirmus puse metu ir po truputi vis blanksta. Praejo 1.5 metu po salinimo ir jis vis dar matosi, bet nebera to raudono atspalvio, dabar jis tik siek tiek tamsesnis nei mano odos spalva,tai net ne visi ji pastebi. Kiek zinau, radiochirurginiu budu randeliai turetu gyti siek tiek greiciau,taip kad siulyciau dar siek tiek palaukti. 2 menesiai tikrai nera ilgas laiko tarpas 4u.gif
Atsakyti
Laba merginos,

Noriu paklausti visgi kokiu budu geriau salinti apgamus, kad greiciau ir graziau uzgytu, radiochirurginiu ar lazeriu?
Atsakyti
Cia ko gero nera vienareiksmisko atsakymo: man salino lazeriu ir 4 men. dar "nera vaizdo", linke randeti, raudonumo yra, o kitiems greiciau graziai uzgyja. ne visus apgamus galima salinti lazeriu. reikia konsultuotis su gydytojais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 17 lapkričio 2009 - 10:34
QUOTE(ryyd @ 2009 11 17, 11:34)
Cia ko gero nera vienareiksmisko atsakymo: man salino lazeriu ir 4 men. dar "nera vaizdo", linke randeti, raudonumo yra, o kitiems greiciau graziai uzgyja. ne visus apgamus galima salinti lazeriu. reikia konsultuotis su gydytojais 4u.gif

Oi, vargelis man.. unsure.gif Tai kaip db man but, visai nebezinau.. Uzsirasiau pas Babajana, salinimui lazeriu, bet nenoriu, kad tiek truktu gijimas verysad.gif Kad dar kur kur, bet ne prie akies mad.gif O jei dar blogiau bus... Ach!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 20 lapkričio 2009 - 01:15
nenusiteikit blogiausiam, as gi tik parasiau kaip man buvo/yra. be to jei salinant pirmiausia del sveikatos, tai man atrodo, nesvarbu kiek greitai uzgis, svarbiausia kad viskas gerai butu veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryyd: 20 lapkričio 2009 - 08:27
QUOTE(ryyd @ 2009 11 20, 09:26)
nenusiteikit blogiausiam, as gi tik parasiau kaip man buvo/yra. be to jei salinant pirmiausia del sveikatos, tai man atrodo, nesvarbu kiek greitai uzgis, svarbiausia kad viskas gerai butu veliau.

drinks_cheers.gif ,pas mane dabar didelė duobė kokių 4cm skersmens,bet nesuku galvos dėl grožio..aišku jau mažiausiai pora metų nėra šansų pasirodyt su sijonu,bet čia menkniekis,svarbu ne grožis,o sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, užsirašiau lapkričio 30d į Northway šalinti apgamus.Turiu klausim, kiek pinigeliu Jums kainavo tas apsilankymas?Reklamoje skelbiama, kad nemokamai, bet spėju gali susidaryti sumelė už konsultaciją, tyrimus ir t.t
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 11 20, 15:54)
Sveikutės, užsirašiau lapkričio 30d į Northway šalinti apgamus.Turiu klausim, kiek pinigeliu Jums kainavo tas apsilankymas?Reklamoje skelbiama, kad nemokamai, bet spėju gali susidaryti sumelė už konsultaciją, tyrimus ir t.t

Mane ir domintu sitos sumos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2009 11 20, 09:26)

Tai kad del grozio noriu pasalinti. Be to, kadangi jau pradejau visa tai, tai ir norisi baigti su tuom, tik vat pasimeciau del salinimo budu. Taip, nesvarbu kiek gijimas truks, svarbu, kad vel neisrysketutas pigmentas ir kad nebutu dar didesnis uz jau esanti...

Papildyta:
QUOTE(I'm love @ 2009 11 20, 15:39)
Mane ir domintu sitos sumos... g.gif

Beje apie kainas. Neturiu sveikatos draudimo ir Nothway klinikoje salinimas dveju apgamu (veido, kuno) man kainavo 290lt. Turejau kraujo tyrimus pasidarius pas kita gyd., bet ju neprireike, net nepaziurejo! Zinau, vienai forumietei, kaip ji rase, salinimas nieko nekainavo, ji turejo visus tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2009 11 22, 00:31)
Beje apie kainas. Neturiu sveikatos draudimo ir Nothway klinikoje salinimas dveju apgamu (veido, kuno) man kainavo 290lt. Turejau kraujo tyrimus pasidarius pas kita gyd., bet ju neprireike, net nepaziurejo! Zinau, vienai forumietei, kaip ji rase, salinimas nieko nekainavo, ji turejo visus tyrimus.

Įdomu ar tyrimus galima pasidaryti nemokamai nuėjus pas šeimos gydytoją ?
Atsakyti
Sveikos merginos,
Su paėjusiomis šventėmis 4u.gif
Gal yra kauniečių, kas patartų kur galima Kaune atlikti išsamus apgamų tyrimus, reikalui esant ir pašalinti.
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(rinna @ 2010 01 04, 20:06)
Sveikos merginos,
Su paėjusiomis šventėmis  4u.gif
Gal yra kauniečių, kas patartų kur galima Kaune atlikti išsamus apgamų tyrimus, reikalui esant ir pašalinti.
Dėkui.

BMP pas Šarakauskienę mirksiukas.gif
Atsakyti