QUOTE(Blogytė @ 2009 10 01, 13:54)
Ar kasnors kąnors žino apie Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos Dienos chirurgijos centrą (VšĮ Kauno 2-oji klinikinė ligoninė)? Rašo, kad papilomas ir apgamus šalina kiek supratau su lazeriu. Kiek kainuoja, kokie atsiliepimai, ar šalina apgamus?
P.S.Šiandien buvau Kauno onkologinėj ligoninėj pas Pakštienę, labai man nepatiko ši gydytoja
kalba šaltai, į klausimus beveik neatsakinėja, tik liepė greičiau sakyt ar noriu šalint chirurginiu būdu ar ne, nes neturi laiko (o prieš tai išėjo pusvalandžiui kavos gerti ir turėjau laukti kol grįš), kai ketvvirtą kartą paklausiau ar liks randai, tai atsakė, kad aišku, kad liks ko čia klausinėji ir taip juk aišku
o man šalinti reikia nuo kaklo, tai ieškau kur lazeriu šalina. Beje, kai bandžiau klausti apie lazerį, tai sakė, kad ji prieš lazerius, paklausiau kodėl, bet neatsakė. O už durų laukė tik 1 moteris, bet ji neturėjo laiko atsakinėti, nors kaip supratau man priklausė 20 min.konsultacijos, o gavosi tik apie 5 min. 
P.S.Šiandien buvau Kauno onkologinėj ligoninėj pas Pakštienę, labai man nepatiko ši gydytoja

Pakstiene tai jo, savotiska, svelniai pasakius