Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(Blogytė @ 2009 10 01, 13:54)
Ar kasnors kąnors žino apie Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos Dienos chirurgijos centrą (VšĮ Kauno 2-oji klinikinė ligoninė)? Rašo, kad papilomas ir apgamus šalina kiek supratau su lazeriu. Kiek kainuoja, kokie atsiliepimai, ar šalina apgamus?
P.S.Šiandien buvau Kauno onkologinėj ligoninėj pas Pakštienę, labai man nepatiko ši gydytoja  doh.gif kalba šaltai, į klausimus beveik neatsakinėja, tik liepė greičiau sakyt ar noriu šalint chirurginiu būdu ar ne, nes neturi laiko (o prieš tai išėjo pusvalandžiui kavos gerti ir turėjau laukti kol grįš), kai ketvvirtą kartą paklausiau ar liks randai, tai atsakė, kad aišku, kad liks ko čia klausinėji ir taip juk aišku  doh.gif o man šalinti reikia nuo kaklo, tai ieškau kur lazeriu šalina. Beje, kai bandžiau klausti apie lazerį, tai sakė, kad ji prieš lazerius, paklausiau kodėl, bet neatsakė. O už durų laukė tik 1 moteris, bet ji neturėjo laiko atsakinėti, nors kaip supratau man priklausė 20 min.konsultacijos, o gavosi tik apie 5 min.  verysad.gif

Pakstiene tai jo, savotiska, svelniai pasakius mirksiukas.gif Ji siaip onkologe-chemoterapeute, aisku, galima ir pas ja eiti. Bet as is savo patirties patarciau onkologiniame eiti pas dermatologa, ten atidziai apziuri, paaiskina, po to jau galima rinktis chirurgus.
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2009 11 06, 23:46)
sakykite,ar kas naudojote pasaline apgamus koki krema kuris lygina randelius?

Naudoju Contractubex, dar tik savaitę, tai rezultato jokio nesimato. Visgi būtų įdomu sužinot kokiais būdais / preparatais galima panaikint tą raudonumą. Apgamo nebėr, bet raudonas plėmas ant veido grožio irgi nepriduoda.. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibiras @ 2009 11 07, 17:04)
Naudoju Contractubex, dar tik savaitę, tai rezultato jokio nesimato. Visgi būtų įdomu sužinot kokiais būdais / preparatais galima panaikint tą raudonumą. Apgamo nebėr, bet raudonas plėmas ant veido grožio irgi nepriduoda..  blush2.gif  smile.gif

as tai girdejau,kad yra toks kremas alaviju ir biciu pikio.tik nieko apie ji daugiau nezinau,idomu kiek kainuoja.o apie contratubex kiek skaiciau isvada-nieko gero.
Atsakyti
Prieš pirkdamas Contractubex'ą pasiskaitinėjau nuomonių ir aš. Sakyčiau buvo 50/50. Vieniem padėjo, kitiem ne.. O kadangi pinigais šiuo metu nelyja, teko pasitenkit pigesniu Contractubex'u, nors girdėjau, kad Dermatix žymiai geresnis.. Bet ir kaina 100 lt daugiau.. :/
Atsakyti
QUOTE(Kibiras @ 2009 11 07, 20:51)
Prieš pirkdamas Contractubex'ą pasiskaitinėjau nuomonių ir aš. Sakyčiau buvo 50/50. Vieniem padėjo, kitiem ne.. O kadangi pinigais šiuo metu nelyja, teko pasitenkit pigesniu Contractubex'u, nors girdėjau, kad Dermatix žymiai geresnis.. Bet ir kaina 100 lt daugiau.. :/

dermatix kainuoja-143 lt. doh.gif nei daug nei mazai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Iš bėdos būtų galima nusipirkt, bet kai pats nedirbantis esu, tai.. :/
Atsakyti
QUOTE(Kibiras @ 2009 11 07, 20:58)
Iš bėdos būtų galima nusipirkt, bet kai pats nedirbantis esu, tai.. :/

jau ir contratubex palyginti daug kainuoja,kad cia zmogus zinotum tai nusipirktum ta brangu, bet ar tikrai pades?
Atsakyti
Loterija čia manyčiau. Jei organizmas linkęs randėt, tai kažin ar išvis kas padėtų.
Atsakyti
QUOTE(Kibiras @ 2009 11 07, 16:04)
Naudoju Contractubex, dar tik savaitę, tai rezultato jokio nesimato. Visgi būtų įdomu sužinot kokiais būdais / preparatais galima panaikint tą raudonumą. Apgamo nebėr, bet raudonas plėmas ant veido grožio irgi nepriduoda..  blush2.gif  smile.gif

Na va man praejo menuo po to "balinimo", tai dar trupututeli matosi , bet palyginus jau vaizdelis kitas bigsmile.gif na bet man svarbiau kad sveika butu, o jei ten kazkoks randelis liks, tai jau kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2009 11 07, 21:03)
jau ir contratubex palyginti daug kainuoja,kad cia zmogus zinotum tai nusipirktum ta brangu, bet ar tikrai pades?

Kaip dermatologai sako- neverta mėtyti pinigų,nes tikrai laabai minimaliai padės(na ką gali padėti svogūnų ekstraktas),jei randas didesnis reikia Dermatix (jis pagamintas silikono pagrindu,atkelia audinius)naudoti,nors kaina tai didelė,bet jis veiksmingas... ax.gif
Atsakyti
Kita menesi vel vaziuoju i LT ir vel susimasciau apie salinima, jau salinto,bet nepasalinto, apgamo! unsure.gif g.gif Turejau 0,5mm skersmens ir 0,2mm iskilimo apgama poakiu zonoje, gan arti akies. doh.gif Niekada jis man nepatiko ir nusprendziau pasalinti. Northway clinikoje,radiochirurginiu budu man ji pasalino. Randas gyjo apie 3sav. Ir ka?? Tas pigmentas, ruda demele vel isryskejo ir, sakyciau, tamsesnes spalvos negu buvo pats apgamas pries salinima. cray.gif Ir ka man db daryti,nebezinau. Mastau apie Babajana, gal si karta lazeriu pabandyti. Oi, is vis nzn ar bandyti,ar pasisalins. Lb jau negeroj vietoj jis yra.. prie pat akies,neramu kiek. Gal kas is jusu salino ta pati apgama kelis kartus? Patarkite, prasau... 4u.gif

Atsakyti
Man irgi vieno šalinto apgamo lenda pigmentas verysad.gif Ir ryškenis, nei buvo pats apgamas. Bet mane perspėjo tas gydytojas, kad gali išlįsti pigmentas... Tikiuosi, neiškils vėl kaip buvo... O kito apgamo niekaip nedingsta raudona dėmelė... unsure.gif Jau praėjo daugiau nei 2 mėnesiai...

Kaip kitoms užgijo randai po nuėmimo radiochirurginiu būdu?
Atsakyti