Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(Nut* @ 2010 02 05, 18:52)
kuriuo metu pas Bloznelytę?Trečiadienį ir aš pas ją keliauju lotuliukas.gif
Taip,pas mane jau diagnozuota ir pašalinta melanoma ax.gif

18.00 val. bigsmile.gif . O kada tau? Profilkatiskai vaziuoji?
O kelinta stadija? blush2.gif ir kaip dabar jautiesi po operacijos?
Atsakyti
Prieš pusantrų metų pasišalinau apgamą nuo smakro BMP Kaune. Liko nedidukas randelis, kurį turbūt tik aš viena tematau smile.gif . Sumokejau virš 300. Draugė visai neseniai važiavo į Vilnių šalintis apgamų, tik nepasakysiu kur. Su gydytojo siuntimu, tai nieko nekainavo. Bet kai pamačiau randus kurie liko, as apstulbau. Apgamai buvo nedidukai, nepiktybiniai, o pašalinus liko didesni kaip 5 lt monetos randai....vat tai tau ir nemokamai...
Atsakyti
QUOTE(elenaf @ 2010 02 06, 13:29)
18.00 val. bigsmile.gif . O kada tau? Profilkatiskai vaziuoji?
O kelinta stadija? blush2.gif ir kaip dabar jautiesi po operacijos?

Man 16,10...galėjau rinktis ir po 18,20...et pasirinkau anksčiau.Važiuoju,kad kitus patikrintų ir dar vienos nuomonės apie mano atvejį ax.gif
Atsakyti
Ar kas nors šalinosi apgamus radiochirurginiu būdu Kretingoj Northway g.gif
Atsakyti
mergaites as nezinau ar ten ilindau bet pasiteirausiu...turiu dviejuose rankuose po tokius nedidelius spuogelius,vaziavau i santariskes,tai dermatologas pasake kad tai dermatofibroma g.gif unsure.gif sake salinti jos nebutina bet man visvien neramu...lyg ir erzina aki tie spuogeliai,bet kita aikim ziurint nera ko butu judinti unsure.gif ..gal kas yra susidures su tokiu atveju ir galetu ka patarti?ar nesupiktybeja jos juolab ne viena turiu verysad.gif
Atsakyti
Aktualu man dabar tie apgamai. Esu užsiregistravusi vasario 20 dienai į onkologinį. Bloznelytė sakė, kad blogas apgamas. Ką reiškia "blogas"? Kad blogas apgamas sakė ir Sidorovas, ir dar viena gydytoja. Tai ką reiškia "blogas"? Kadangi man tinkamiausia diena šeštadienis, tai užsiregistravau pas gydytoją Barštį (Kęstutis Barštys). Jau ir siuntimą gavau, ir tyrimus (kraujo) pasidariau. Nu neramu labai. Berods, prieš 2-3 metus Sidorovas pamatė apgamą ir pasakė, kad kai jau apsispręsiu, tai reiktų šalinti tą apgamą. Bet va, irgi davė kortelę, kad atvažiuočiau į jo tą privačią kliniką. Pabijojau kainų. O dabar Bloznelytė sakė, kad laukti jau ilgiau negalima, kad reikia paskubėti. Bet ji man jokių tyrimų nedarė, "plika" akim apžiūrėjo ir pasakė.
Atsakyti
QUOTE(RimaBUr7323 @ 2010 02 07, 15:38)
Aktualu man dabar tie apgamai. Esu užsiregistravusi vasario 20 dienai į onkologinį. Bloznelytė sakė, kad blogas apgamas. Ką reiškia "blogas"? Kad blogas apgamas sakė ir Sidorovas, ir dar viena gydytoja. Tai ką reiškia "blogas"? Kadangi man tinkamiausia diena šeštadienis, tai užsiregistravau pas gydytoją Barštį (Kęstutis Barštys). Jau ir siuntimą gavau, ir tyrimus (kraujo) pasidariau. Nu neramu labai. Berods, prieš 2-3 metus Sidorovas pamatė apgamą ir pasakė, kad kai jau apsispręsiu, tai reiktų šalinti tą apgamą. Bet va, irgi davė kortelę, kad atvažiuočiau į jo tą privačią kliniką. Pabijojau kainų. O dabar Bloznelytė sakė, kad laukti jau ilgiau negalima, kad reikia paskubėti. Bet ji man jokių tyrimų nedarė, "plika" akim apžiūrėjo ir pasakė.

Jei jau pasakė,kad blogas,tai nėra ko laukti....Žinok gyvybė yra svarbesnė negu kainos ir pan. Atrodo nekaltas apgamas,bet...
Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2010 02 06, 17:20)
Man 16,10...galėjau rinktis ir po 18,20...et pasirinkau anksčiau.Važiuoju,kad kitus patikrintų ir dar vienos nuomonės apie mano atvejį ax.gif

Man siule 16.00, arba 18.00 val. biggrin.gif.
Nu as taip bijau unsure.gif . As esu isitikinus, kad gali keistis nuomone abieju daktaru. O tada is viso nezinosiu ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2010 02 07, 00:03)
Ar kas nors šalinosi apgamus radiochirurginiu būdu Kretingoj Northway g.gif

Tuo būdu šalino Šiauliuose, irgi privačioje klinikoje. Turėjau siuntimą, todėl nekainavo. Randų neliko, neskaudžiai visai. Jei dėl pačios procedūros, klauskit. Jei dėl konkrečios klinikos, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(vilmic @ 2010 02 06, 11:15)
Vakar buvau pas Bloznelytę ir man šalino apgamą, o kuo tepti po pašalinimo , tai nepasidomėjau  doh.gif  Aną kartą spiritu valiau... gal ką patartumėte ?  blink.gif

Beje, Nortway vasarį nemokai šalina keletą apgamų, tik reikia turėti siuntimą ir tyrimų rezultatus  cool.gif

As pas ja taip pat salinau, tai liepe tepti spiritu ryte ir vakare.Taip ir dariau. Dabar dar liko raudona deme, gal isnyks.
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2010 02 07, 22:47)
Tuo būdu šalino Šiauliuose, irgi privačioje klinikoje. Turėjau siuntimą, todėl nekainavo. Randų neliko, neskaudžiai visai. Jei dėl pačios procedūros, klauskit. Jei dėl konkrečios klinikos, nežinau.

O siuntimą turėjot iš savo šeimos gydytojo? Aš svarstau, man apgamas galvoje, kaip ar šalins toje vietoje plaukus, nes turbūt jei chirurginiu būdu, tai turbūt nemažai nuskustų g.gif o čia g.gif
Atsakyti
Kas lankesi pas Bloznelyte, gal gali pasakyti kaip ten su kainomis? ar ji pasako, kiek kainuoja konsultacija? ar kiek kas duoda, tiek g.gif . Nes kaip supratau ji ten namuose priimineja? g.gif
Atsakyti