QUOTE(elenaf @ 2010 02 11, 01:07)
Kokia jos nuomone del tavo ligos? ka patare? tikiuosi daugiau nieko blogo nerado?
as irgi po konsultacijos pas ja. Matosi, kad ji profesionale, bet man gal ji siek tiek tokia arogantiska

pasirode, ir nepatiko tai, kad ji labai skubejo. Per ta skubejimas nespejau uzduoti keliu klausimu.
Ji man patare chirurgiskai salinti 4 "gyvus" apgamus. Sake, kad bent jau dabar matosi, kad dar tikrai nera jokio vezio, bet sake geriau nelaukti ilgai ir salinti, nes tokie linke piktybeti
Tik esu siek tiek pasimetusi. Ji sake pirmiau uzsirasyti istyrimui, o tada jau salinimui. Bet tai kaip cia tiria? istirs, kad nieko blogo, pjaus ir daugiau niekur nesius tirti? ar istirs, pjaus ir vel sius? nespejau nieko paklausti
tikrai keista. O kada tyreisi ir salinaisi? ir ar GK klinikoje? nes gal jis dar kur dirba

. Uz visu apgamu apziura su siaskopu jis ima 210. Chirurginis salinimas 500 lt. + 150 lt. uz istyrima. Cia vieno apgamo.
Kiek žinau tirti ji pati gali pas ją užsirašius onkologijos institute....o jei ji nesiryžo šalinti iškarto,tai reiškias kad ne viskas gali būti gerai....Manau,kad pašalinus taip pat turi tikrinti jei įtartinas apgamas.Pabandyk pas ją į Onkologijos institutą prisibelsti
O kas liečia mano padėtį,tai kruopščiai viską išaiškino,į ką reikia kreipti dėmesį ir pan.,dar yra pora aktyvių apgamų,kuriuos reikia sekti. Skubėt gal ir skubėjo,nes jei kas tik šalint ateina ir apgamai neįtartini,ji greit pašalina ir paleidžia,o jei jau ateina toki kaip aš su diagnoze,tai manau ji su tais ilgiau užtrunka,to pasekoje eilė susidaro nemaža,kai išėjau 17val.,tai berods 6žmogeliukai laukė