Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 09, 14:53)
O kurioje vietoje jis? smile.gif

Ant rankos, labai negraziai atrodo.
Atsakyti
Na, reikia jau man tikrai ryžtis, ryt skambinsiu užsirašyti pas savo šeimos gydytoją, paimsiu siuntimą, tada jau kelio atgal nebus ir baigsis tos dvejonės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal būk galėsite man suteikti daugiau informacijos.
Turiu apgamą ant nosies, ir jį noriu pašalinti. Mano mieste kosmetikos kabinete pašalins už 25 lt, šiandien paklausiau kokių būdu ten šalina, tai pasakė, kad su kažokiu elekto***** aparatu, prieš tai suleidžia nuskausminamuosius, bet daugiau nieko nesupratau. Sakė,kad liks duobutė. Gal galite pasakyti daugiau apie tai? Ar labai skausminga? Kiek laiko gyja?
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 15, 12:25)
Turiu apgamą ant nosies, ir jį noriu pašalinti. Mano mieste kosmetikos kabinete pašalins už 25 lt, šiandien paklausiau kokių būdu ten šalina, tai pasakė, kad su kažokiu elekto***** aparatu, prieš tai suleidžia nuskausminamuosius, bet daugiau nieko nesupratau. Sakė,kad liks duobutė. Gal galite pasakyti daugiau apie tai? Ar labai skausminga? Kiek laiko gyja?

Oho, pigiai kaip..
O ištyrė tau jį?
Aš tai matyt noriu lazeriu šalintis, bijau aš visų tų pjovimų unsure.gif
Atsakyti

Palauk, palauk - apgamą pašalins kosmetikos kabinete?? Ar tą apgamą apžiūrėjo, ar ištyrė? Pirma išsiaiškink kokiu būdu ten šalina. Juk niekas tau čia nesuteiks informacijos, jei net neaišku kokiu būdu šalins. Ir kas dirba tame kosmetikos kabinete, kosmetologai?
Su apgamais reikia labai atsargiai, nes jie gali atrodyti labai nekaltai, o iš tiesų gali būti pakitę. Ne visus apgamus galima šalinti lazeriu, kai kuriuos tik chirurgiškai.
Žodžiu, reikia dermatologo konsultacijos.
Atsakyti
Atsiprasau iskart, kad cia isiterpiu su kvailu klausimu, kuris netgi ne i tema (bet tokios temos net nera verysad.gif ), bet gal kuri kazka panasaus turit blush2.gif
turiu tokiu "daiktu", kaip apgamai, tik jie ne rudi, o raudoni, lyg kraujas iskart po oda butu. Gal zinot, kas tai? Ir ka daryti, kad tie "daiktai" nesidaugintu? Kazkada tik 2 tokius turejau, o dabar swoon.gif O gal juos salinti galima? g.gif Jie dauguma tokie truputi iskile, toks vaizdas, kad jei adata pradurciau, tai isspausciau, tik, aisku, to nedarysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 04 16, 13:16)
Atsiprasau iskart, kad cia isiterpiu su kvailu klausimu, kuris netgi ne i tema (bet tokios temos net nera  verysad.gif ), bet gal kuri kazka panasaus turit  blush2.gif
turiu tokiu "daiktu", kaip apgamai, tik jie ne rudi, o raudoni, lyg kraujas iskart po oda butu. Gal zinot, kas tai? Ir ka daryti, kad tie "daiktai" nesidaugintu? Kazkada tik 2 tokius turejau, o dabar  swoon.gif O gal juos salinti galima?  g.gif Jie dauguma tokie truputi iskile, toks vaizdas, kad jei adata pradurciau, tai isspausciau, tik, aisku, to nedarysiu  unsure.gif

Tai kraujagysliniai dariniai, tiksliau tik gydytojas gali pasakyt.
Čia yra šiek tiek informacijos:
http://www.skintumor.info
Atsakyti
QUOTE(MELETA*** @ 2010 04 16, 08:50)
Palauk, palauk - apgamą pašalins kosmetikos kabinete?? Ar tą apgamą apžiūrėjo, ar ištyrė? Pirma išsiaiškink kokiu būdu ten šalina. Juk  niekas tau čia nesuteiks informacijos, jei net neaišku kokiu būdu šalins. Ir kas dirba tame kosmetikos kabinete, kosmetologai?
Su apgamais reikia labai atsargiai, nes jie gali atrodyti labai nekaltai, o iš tiesų gali būti pakitę. Ne visus apgamus galima šalinti lazeriu, kai kuriuos tik chirurgiškai.
Žodžiu, reikia dermatologo konsultacijos.

Ten dermatologijos kabinetas, ir šalins dermatologė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 04 16, 13:16)
Atsiprasau iskart, kad cia isiterpiu su kvailu klausimu, kuris netgi ne i tema (bet tokios temos net nera  verysad.gif ), bet gal kuri kazka panasaus turit  blush2.gif
turiu tokiu "daiktu", kaip apgamai, tik jie ne rudi, o raudoni, lyg kraujas iskart po oda butu. Gal zinot, kas tai? Ir ka daryti, kad tie "daiktai" nesidaugintu? Kazkada tik 2 tokius turejau, o dabar  swoon.gif O gal juos salinti galima?  g.gif Jie dauguma tokie truputi iskile, toks vaizdas, kad jei adata pradurciau, tai isspausciau, tik, aisku, to nedarysiu  unsure.gif

Žinau kas tokie, bet nežinau kaip vadinasi biggrin.gif yra ir pas mane keli, mažiukai, gyventi netrukdo rolleyes.gif
Atsakyti

Turiu patirties apgamu salinime su lazeriu ir kazkokiu senoviniu aparatu dermatologo kabinete smile.gif Po salinimo lazeriu, zaizda gijo apie tris savaites, dejosi kelis kartus sasai, liko nemaza duobute. Po apsilankymo pas dermatologa, apgamo vietoje jau po savaites tebuvo matyti mazyte skylute, manau, jog randas bus minimalus. Salinti apgamai buvo vienodo dydzio (dideli). Turiu dar viena apgama ant veido, kuri reikia salinti, tai nedvejodama rinksiuos ta senovini apgamu salinimo buda smile.gif Pries tai apgamus istyre ir salinti leido onkologas, dermatologas juos apziurejo dar karta ir patvirtino, kad salinti galima. Kaip dermatologas sake, lazeris - kartais tik graziai skamba...
Atsakyti
Na va, žengiu ir aš apamų pasinaikimo link biggrin.gif
Northway centre dabar nemokamai naikina, tai skubėsiu pas juos wink.gif
Ryt einu pasidaryti tyrimus, o pirmadienį laukia vizitas į centrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Škatinai @ 2010 02 19, 01:56)
Laba.

Aš vakar pasišalinau Northway, turėjau siuntimą iš šeimos gydytojos, visus reikiamus tyrimus, tad nieko nekainavo. Buvo ant nugaros du iškilę apie 1cm skersmens apgamai, atsirado jie man nuo paauglystės, gyd. Jankauskas tik užmetęs akį iškart pasakė: be problemų, šalinam. Per 5min abu pašalinti, skausmo beveik jokio, išėjau laiminga ir patenkinta. alc.gif

Kaip smagu, pirmadienį ir aš einu, jau dabar bijau ir bandau vis save raminti biggrin.gif Turiu ant peties (prie liemenėlės petnešos) ir po pažastim.. Ai dar ant krūtinės toks šiek tiek iškilęs, tai gal ir jį ta proga paprašyčiau, kad pašalintų rolleyes.gif nes tie visi iškilę nepatinka man visai..
Atsakyti