Sveikos
prieš dvi dienas panaikino apgamukus kelis lazeriu, visi normaliai, nu bet tą vieną man skauda
ar taip gali būti?biški neramu, kitų net nejaučiu
Aš pasišalinau nuo veido tris, vieną galvoje ir nuo kaklo vieną gruodžio mėnesį, tai viskas gerai, užgijo gražiai tik vietoj vieno apgamo vėl atsirado rudas taškiukas
Manau jis man vėl atauginėja
Planuoju dar pasinaikinti kelis ant kūno, nes tikrai geriau jaučiuosi kai tie taškiukai iš veido išnyko
nors prisipažinsiu malonumas menkas, man šitiek ašaros byrėjo nuo įtampos! Bijojau, kad tik neskaudėtų
o kvapas nuo lazerio, kaip kiaulę svilintų
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 22, 09:24)
Aš dar galvoju čia vis, pas mane dar vienas apgamas ant krūtinės, įdomu ar naikintų jį, ar ne 
kodėl turėtų nenaikinti
Papildyta:
QUOTE(Vitalma @ 2010 04 22, 09:38)
Aš pasišalinau nuo veido tris, vieną galvoje ir nuo kaklo vieną gruodžio mėnesį, tai viskas gerai, užgijo gražiai tik vietoj vieno apgamo vėl atsirado rudas taškiukas
Manau jis man vėl atauginėja
Planuoju dar pasinaikinti kelis ant kūno, nes tikrai geriau jaučiuosi kai tie taškiukai iš veido išnyko
nors prisipažinsiu malonumas menkas, man šitiek ašaros byrėjo nuo įtampos! Bijojau, kad tik neskaudėtų
o kvapas nuo lazerio, kaip kiaulę svilintų 
vadinasi apgamas giliasniame sluoksnyje buvo, todėl vėl ir lenda lauk
o tas kvapas tai tikrai lygiai toks kaip kad kiaulę svilintų
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 22, 12:03)
Ai nežinau, galvojau gal rimtesnė vieta
tada reikės ir man jį rodyti, tik reikia pasirįžti gydytojui parodyti 
Bet nuo tokios vietos šalina tik lazeriu ar radiochirurginiu būdu, nes šalinant chirurginiu būdu lieka didelis randas.
QUOTE(Rhetta @ 2010 04 23, 09:51)
Bet nuo tokios vietos šalina tik lazeriu ar radiochirurginiu būdu, nes šalinant chirurginiu būdu lieka didelis randas.
Netiesa, šalinimo būdas priklauso ir nuo to, ar apgamas pakitęs. Jei taip, tuomet šalina TIK chirurginiu būdu.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 19, 18:28)
Na va, žengiu ir aš apamų pasinaikimo link 
Northway centre dabar nemokamai naikina, tai skubėsiu pas juos
Ryt einu pasidaryti tyrimus, o pirmadienį laukia vizitas į centrą
Northway centre dabar nemokamai naikina, tai skubėsiu pas juos
Ryt einu pasidaryti tyrimus, o pirmadienį laukia vizitas į centrą
Ir kodėl aš anksčiau neperskaičiau šito
Nuo vaikystės turiu didelį apgamą ant blauzdos. Jis ir saulės gauna, ir asimetriškas, ir nelygiais kraštais, ir nevienodos spalvos - žodžiu, viskas, kad blogiausia
QUOTE(Rhetta @ 2010 04 23, 09:51)
Tai aš ir eisiu į Northway kliniką, ten radiochirurginiu šalina..
Tik aš niekaip nesuprantu principo, kaip ten tas šalinimas, įsivaizduoju paprastą chirurginį ir lazerinį, bet kaip ten tuo radiochirurginiu viskas vyksta
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 23, 15:56)
Ir kodėl aš anksčiau neperskaičiau šito
O greit užregistruoja? Turbūt jau nespėsiu "ant akcijos" 
Bandyk skambinti, mane rašė už savaitės, tai gali pasisekti, tik nesnausk
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 23, 21:21)
Tik aš niekaip nesuprantu principo, kaip ten tas šalinimas, įsivaizduoju paprastą chirurginį ir lazerinį, bet kaip ten tuo radiochirurginiu viskas vyksta
Aš taip pat Northway šalinau...Suleidžia nuskausminamųjų netoli apgamo ir nudegina kažkokiu tai aparatu. Kaip viskas detaliau vyksta noro žiūrėti nebuvo...Jau praėjo mėnuo su trupučiu, visi šašiukai nukrito, dar paraudę tebėra, bet jau bąla po truputį... Beje man taip pat šalino nuo krūtinės didoką apgamą...Po procedūros-jokio skausmo nejutau, tik džiaugsmą, kad pagaliau pasiryžau ir pašalinau tuos apgamus. Vienu metu pašalino 4 didelius apgamus ir vieną ne per didžiausią- pažastyje...
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 23, 20:21)
Papildyta:
Papildyta:
Tai kad rašo, jog tyrimai turi būt atlikti ne vėliau kaip 2 sav. iki operacijos
pavelavau ir as, nesakcija vyko kovo- balandzio men.