QUOTE(brunera @ 2010 05 05, 22:12)
sveikos

turiu apgama mazdaug 6*3.5mm, kas kuri laika ji tikrinuos. pries pusantru metu buvau, pries puse metu vel gi, ir siaskopas parode kad maziau jame tu melaninu ar dar ko, na zodziu psake kad gerai viskas... o vat praejo pusmetis, ir kazkaip perbraukiau per ta apgama pirstais ir man atrodo kad jis siek tiek iskilesnis

buvau poliklinikoj valdiskoj snd, tai gyd tuo dermoskopu berots apziurejo, na tuo kaip padidinamuoju stiklu, maziuku, sako kol kas ramus, nieko nesimatobet del visa ko uzsirasiau vel siaskopijai... dar dermatologe pridure, kad gal del hormonu jis taip pakilo truputi.. bet kad jokiu hormoniniu prieparatu nevartoju.. nu net nzn, jau vel sau lga radau... gal kam taip yra buve?
Nepanikuok, padarys siaskopiją ir bus matyti, ar yra pakitimų. Gali būti , kad tik tau pačiai taip atrodo, jog kažkas pakito. O jei ir iš tiesų jis labiau iškilęs, tai nebūtinai reiškia kažką blogo, tiesiog duos siuntimą apgamo šalinti ir viskas, jei yra tam butinybė. Laiku pašalinti apgamai nekelia jokio pavojaus.