Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(RimaBUr7323 @ 2010 05 05, 10:46)
Ačiū už palaikymą.

Man irgi skaudėjo apgamą, na tą vietą kur operavo, vaistų nuos skausmo neprireikė, bet skaudėjo 2-3 dienas, dar tas tempimo jausmas, ten kur siūlės.
Bet po truputį praeis, nesijaudink 4u.gif Normalu, kad šiek tiek skauda, juk žaizda ten, nors ir nedidelė.
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2009 06 15, 10:55)
Pas mane ant nugaros yra pakankamai nemažas ir nelygus apgamas, šiek tiek žemiau juosmens, tai būna kartais rūbais netyčia užkabinu. Dabar kai pastojau ir ginekologė jį pamatė liepė iš karto po gimdymo jį pašalinti. Kažkaip jis man nei trukdė nei ką. Gal kuri iš jūsų nėštumo metu šalinote apgamus, ar tikrai geriau palaukti kol pagimdai?  g.gif

Kazkodel nestumo metu nerekomenduoja salinti apgamu, gal todel, kad tai visgi papildomas stresas organizmui ir galimybe patekti kokiai infekcijai doh.gif Salinama nebent, jei apgamas piktybinis ir laukti nebegalima. vis delto jei apgamas nelygiu pavisiumi ir netaisyklingu konturu, reiketu pasirodyti onkodermatologui...
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu apgama mazdaug 6*3.5mm, kas kuri laika ji tikrinuos. pries pusantru metu buvau, pries puse metu vel gi, ir siaskopas parode kad maziau jame tu melaninu ar dar ko, na zodziu psake kad gerai viskas... o vat praejo pusmetis, ir kazkaip perbraukiau per ta apgama pirstais ir man atrodo kad jis siek tiek iskilesnis blink.gif buvau poliklinikoj valdiskoj snd, tai gyd tuo dermoskopu berots apziurejo, na tuo kaip padidinamuoju stiklu, maziuku, sako kol kas ramus, nieko nesimatobet del visa ko uzsirasiau vel siaskopijai... dar dermatologe pridure, kad gal del hormonu jis taip pakilo truputi.. bet kad jokiu hormoniniu prieparatu nevartoju.. nu net nzn, jau vel sau lga radau... gal kam taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 05 05, 22:12)
sveikos 4u.gif  turiu apgama mazdaug 6*3.5mm, kas kuri laika ji tikrinuos. pries pusantru metu buvau, pries puse metu vel gi, ir siaskopas parode kad maziau jame tu melaninu ar dar ko, na zodziu psake kad gerai viskas... o vat praejo pusmetis, ir kazkaip perbraukiau per ta apgama pirstais ir man atrodo kad jis siek tiek iskilesnis blink.gif  buvau poliklinikoj valdiskoj snd, tai gyd tuo dermoskopu berots apziurejo, na tuo kaip padidinamuoju stiklu, maziuku, sako kol kas ramus, nieko nesimatobet del visa ko uzsirasiau vel siaskopijai... dar dermatologe pridure, kad gal del hormonu jis taip pakilo truputi.. bet kad jokiu hormoniniu prieparatu nevartoju.. nu net nzn, jau vel sau lga radau... gal kam taip yra buve?

Nepanikuok, padarys siaskopiją ir bus matyti, ar yra pakitimų. Gali būti , kad tik tau pačiai taip atrodo, jog kažkas pakito. O jei ir iš tiesų jis labiau iškilęs, tai nebūtinai reiškia kažką blogo, tiesiog duos siuntimą apgamo šalinti ir viskas, jei yra tam butinybė. Laiku pašalinti apgamai nekelia jokio pavojaus.
Atsakyti
Lankiausi "Apgame" Vilniuje. Turejau 2 apgamus, kuriuos man pasalino lazeriu. Po pazastim jokios demeles neliko, bet ant nugaros... Randas liko didesnis, nei pats apgamas buvo... Likau laaabai nepatenkinta, nes labai matosi randas prie pat tos vietos, kur petneselis eina. schmoll.gif
Atsakyti
Na va, nukrito man vienas šašiukas jau, tai randelis kaip nudeginta (šalinta radiochirurginu būdu prieš dvi savaites nepilnai), bet labai džiaugiuosi, kad nebėra to apgamo biggrin.gif laukiu, kol ir kitas šašiukas nukris wink.gif
-------------------------
beje, girdėjau per radiją, kad Northway šalina nemokamai apgamus, tai matyt pratęsė tą akciją smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Noriu pasidalint informacijos: pries 2 savaites pasalinau 3 apgamos nemokamai . Pas teorapevte gavau siuntima (kur salint patare daktare) As salinau 3 ligonine.Penktadieni uzrigistravau,reikejo padarit kroujo tirimus ir EKG. O pirmadieni salinu. Salinimas truko 30 min. 2 su skalpeliu,1 su lazeriu. Visai ne skauda ir graze pasalino.
O Klinikuse drauge nemokejo,tik mokejo uz pirstines ir nuskausmu vaistus.
Atsakyti
Sveikos,nelabai suprantu,bet kuo skiriasi salinimas lazeriu ir radiochirurginiu būdu?? g.gif ar cia vienas ir tas pats???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 09 gegužės 2010 - 21:43
QUOTE(kyska513 @ 2010 05 09, 22:43)
Sveikos,nelabai suprantu,bet kuo skiriasi salinimas lazeriu ir radiochirurginiu būdu?? g.gif ar cia vienas ir tas pats???

Aš šalinausi radiochirurginiu, bet pačio principo skirtumo irgi nesuprantu doh.gif skirtumas tikrai yra
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 09, 22:49)
Aš šalinausi radiochirurginiu, bet pačio principo skirtumo irgi nesuprantu  doh.gif  skirtumas tikrai yra

Sakot yra g.gif nu as ir esu salinus radiochirurginiu,bet va dabar gal ir eisiu salintis,bet idomu suzinot koks tas lazeriu?
Gal pasisakys dar kas,gal kuri zinos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kyska513: 09 gegužės 2010 - 22:13
QUOTE(kyska513 @ 2010 05 09, 23:12)
Sakot yra g.gif nu as ir esu salinus radiochirurginiu,bet va dabar gal ir eisiu salintis,bet idomu suzinot koks tas lazeriu?
Gal pasisakys dar kas,gal kuri zinos ax.gif

Aš tai kaip suprantu, kad lazeriu tai paveikia ten tais spinduliais, o radiochirurginiu nudegina biggrin.gif nors gal ir nusišneku kažką..
Atsakyti
~Darija~ ir kaip tau ger. gyd. Prusinkas? blink.gif lotuliukas.gif

gal kas yra, kas neseniai salino pas Bloznelyte- Plesniene? smile.gif
Atsakyti