Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(kyska513 @ 2010 05 09, 22:43)
Sveikos,nelabai suprantu,bet kuo skiriasi salinimas lazeriu ir radiochirurginiu būdu?? g.gif ar cia vienas ir tas pats???

Smulkiai paaiškinti negaliu, bet vienas svarbus skirtumas, kad lazeriu apgamas nudeginamas ir jo tiesiog nelieka. O radiochirurginiu būdu šalinant apgamą, galima ir ištirti, t.y. paimti jo mėginį ištyrimui. Tai svarbu, jei apgamas kelia įtarimų pvz.dėl melanomos. Kaip suprantu , šalinti lazeriu galima tik tuomet, jei apgamas tikrai nepiktybinis ir ne atipinis(nepakitęs) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELETA*** @ 2010 05 11, 08:31)
Smulkiai paaiškinti negaliu, bet vienas svarbus skirtumas, kad lazeriu apgamas nudeginamas ir jo tiesiog nelieka. O radiochirurginiu būdu šalinant apgamą, galima ir ištirti, t.y. paimti jo mėginį ištyrimui. Tai svarbu, jei apgamas kelia įtarimų pvz.dėl melanomos. Kaip suprantu , šalinti lazeriu galima tik tuomet, jei apgamas tikrai nepiktybinis ir ne atipinis(nepakitęs) smile.gif

Neklaidinkit schmoll.gif Man paciai salino lazeriu ir po to tyre pasalinta darini...
Atsakyti
Vakar nusiemiau porą apgamų radiochirurginiu būdu. Esu labai patenkinta. Žaisdelė kol kas matosi, bet tikiuosi po savaites ar dvieju nieko nebesimatys. Procedūra vyksta labai greitai, beveik neskausmingai. Be to, nekainavo nė cento. Northway medicinos centre šį mėnesį akcija.
Atsakyti
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 13, 09:38)
Vakar nusiemiau porą apgamų radiochirurginiu būdu. Esu labai patenkinta. Žaisdelė kol kas matosi, bet tikiuosi po savaites ar dvieju nieko nebesimatys. Procedūra vyksta labai greitai, beveik neskausmingai. Be to, nekainavo nė cento. Northway medicinos centre šį mėnesį akcija.

Na po savaitės gal ir matysis biggrin.gif mano vienas šašiukas nukrito po 2 savaičių, kitas dar laikosi, nors jau 2,5 savaitės praėjo smile.gif ir randelis dar yra ten, kur nukrito smile.gif
Ta Northway akcija begalinė matyt biggrin.gif o aš taip skubėjau darytis visus tyrimus, kad spėčiau balandžio akcijai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 05 11, 23:32)
Neklaidinkit schmoll.gif  Man paciai salino lazeriu ir po to tyre pasalinta darini...

Na jei onkodermatologai klaidina savo pacientus, tada aš irgi klaidinu smile.gif
Atsakyti
Kuo tokiu akcijų daugiau, tuo geriau. ne kiekvienas išgali susimokėti už tokią procedūrą. Kiek teko domėtis, apgamų nuėmimas brangiai kainuoja. O juk didžiausi apgamai, kuriuos ir nuima tokių akcijų metu, ateity gali ir supiktybėti.
Atsakyti
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 13, 10:00)
Kuo tokiu akcijų daugiau, tuo geriau. ne kiekvienas išgali susimokėti už tokią procedūrą. Kiek teko domėtis, apgamų nuėmimas brangiai kainuoja. O juk didžiausi apgamai, kuriuos ir nuima tokių akcijų metu, ateity gali ir supiktybėti.

Supiktybėti gali bet kokie, dydis manau reikšmės neturi smile.gif
Nors man aišku akcija irgi patiko, vistiek ir pačiam Northway šalinimas apgamo 100-150, tai susitaupo nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 05 11, 23:32)
Neklaidinkit schmoll.gif  Man paciai salino lazeriu ir po to tyre pasalinta darini...

Man irgi salino lazeriu ir tyre. Pradzioje paeme maza gabaleli ir siunte citologini. Kai atejo atsakymas, kad nepiktybinis su lazeriu pasalino galutinai.
Atsakyti
QUOTE(Ellfė @ 2010 05 13, 14:59)
Man irgi salino lazeriu ir tyre. Pradzioje paeme maza gabaleli ir siunte citologini. Kai atejo atsakymas, kad nepiktybinis su lazeriu pasalino galutinai.

Na, man citoliginis parode, kad visko gali butu g.gif Tada pasalino lazeriu ir viska siunte histologijai. Atsakymas - buvo nespejes supiltybeti, bet po keliu menesiu visko galejo buti. Tad spejau paciu laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Man rytoj turi ištraukti siūlus, operavo aną antradienį. Neramu. Kaži, ar jau pasakys tyrimų rezultatus.
Atsakyti
Įdomu pasidarė, kodėl siuvo ne tirpstančiais siūlais? Ar visoms siuvo tais paprastais ar tipstančiais?? Galėjo gal tirpstančiais, nereiktų traukti. Kame čia reikalas?
Atsakyti
QUOTE(RimaBUr7323 @ 2010 05 14, 09:41)
Įdomu pasidarė, kodėl siuvo ne tirpstančiais siūlais? Ar visoms siuvo tais paprastais ar tipstančiais?? Galėjo gal tirpstančiais, nereiktų traukti. Kame čia reikalas?

Man irgi siuvo ne tirpstančiais...o kodėl tai geras klausimas rolleyes.gif
Gal tie tirpstantys per greit ištirptų, o reikia kad 10 dienų būtų, nežinau net... smile.gif
Atsakyti