Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

as ir anksciau cia stovejau DB gavau kompiuteriu kursus pabaigiau, paskui vel atsistojau norejau administratores kursu, nebuvo.Vienu zodziu nutariau as mokytis pati.Aisku pinigeliu kainavo, bet dabar nuotoliniu budu pabaigiau sekretores kursa. Laukiu dabar baigimo pazymejimo ir ieskosiu darbo.Itariu,kad sunku bus be praktikos, bet ir tikiu, kad vistiek gausiu ta isvajota darbeli.
Atsakyti
Eeidule , kaip rezultatai? ar išlaikei ? prasinešk kai sužinosi.
Man iškart atsakymą davė , kad išlaikiau, nereikėjo savaitės laukti.
Skambinau į DB tai iki birželio 9 liepe dar palaukti, kaip tik vyksta kursų pirkimas tai va žiūrėsim ar pateksiu ? g.gif Labai tikiuosi...
Papildyta:
coris taip, jei labai tikėsi tai ir gausi savo darbelį. smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladana @ 2008 05 28, 11:42)
Eeidule , kaip rezultatai? ar išlaikei ? prasinešk kai sužinosi.
Man iškart atsakymą davė , kad išlaikiau, nereikėjo savaitės laukti.
Skambinau į DB tai iki birželio 9 liepe dar palaukti, kaip tik vyksta kursų pirkimas tai va žiūrėsim ar pateksiu ? g.gif Labai tikiuosi...
Papildyta:
coris taip, jei labai tikėsi tai ir gausi savo darbelį. smile.gif  smile.gif  smile.gif
Papildyta:
4u.gif

Labuka 4u.gif nu pasisekė man thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif patekau į kursus ! Prasidės šio mėn 16 dieną.
Atsakyti
Sveikinu eeidule 4u.gif . Dziugu del taves , o as vis dar laukiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eeidule @ 2008 06 03, 09:12)
Labuka  4u.gif  nu pasisekė man  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  patekau į kursus ! Prasidės šio mėn 16 dieną.

Tai sveikinimai. Ryt kaip ir prasideda?
O sakykit, ar įmanoma rasti tų kursų aprašymus ir nuo kada jie prasideda, Darbo biržos puslapyje? Nes žiūriu žiūriu ir nerandu.. unsure.gif O norėčiau sužinoti kokie organizuojami. Ar tai sužinot galima tik nuėjus į biržą ir paspoksojus į lentą?? g.gif
Atsakyti
Lankau aš šiuo metu kursus , liko mokytis 1,5men, priklausau rajono darbo biržai. Šį mėnesį, t.y vasarį kelias dienas nebuvau paskaitose, nes susirgau, kadangi esu nevietine vilniuje,ir dar taip nutiko, kad nebuvau susitvarkius reikalų su ligonių kasom, neturiu sveikatos draudimo. Jei man reiktų pateisinimo, tektu poliklinikoj nemažai sumoket,.. Pagalvojau, kad man su temperatūra geriau pagulet, o ne po miesta trankytis, o be to jei pasiimsiu biuletenį, tai nieks man jo neduos dienai, gausiu savaitei, dviem, o juk man pinigai svarbu, paskui nebus iš ko gyvent . Tai taip gavos, kad gal 7d nepateisintos. Galop susirgau smarkiai, neissigulejau, plaučių uždegimas pasirodo, na jau lekiu į savo gimtąjį miestą, apsidraudžiau sveikatą, susitvarkiau dokumentus, ir nuo vasario 20-iki 27 gavau biuletenį. Šiandien skambina man iš to centro kur mokausi, :
-Laba diena, kodėl jūs ne paskaitose?
-Laba diena, sergu
-Nuo kada sergate?
-Nuo vasario 20 iki 27 biuletenis
-Mes jus braukiame iš mokinių sąrašų, nes pas jus daug dienų praleista
-Sakau nereikia manęs braukt, aš viską sąžiningai lankau, tik šį mėnesį su sveikata blogai, neturėjau sveikatos draudimo, net kur kreiptis nežinojau svetimam mieste, o db jau teisinu praleistas dienas
-Mes turim informuoti biržą, kad jūs išbraukta ir siunciame vekselį, kad visą mėnesį neinate be pateisinamos priežasties
- Sakau ne visą, aš sergu ir turiu pateisinimą
-Na ir kas (piktai)
ai vnz ir dar man ta višta smegenis pudrino, faktas tas, kad žmogiškojo faktoriaus nerasta

Po kiek laiko randu praleista skambuti, perskambins manau, jei ką..

Gaunu sms, rytoj būtinai prašom atvykti į biržą, į 207kab.

Tai žinokit bijau ir eit, ir MB vesiuos, visą dieną kaip ant adatų, lb jautri aš visokiems tokiems dalykams,patarkit mamytes kaip man db elgtis, g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ar vyksta priemimas i darbo birzos kursus? i kokias profesijas?
Atsakyti
Kiek girdejau nemokamu kursu nebera,reikia moketi. O specialybes manau gali suzinoti nuejus i darbo birza,ten pasakys tiksliai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
db yra nemokami kursai ,is kur cia taip girdeti kad mokami blink.gif blink.gif ? pirma kart girdziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2009 08 05, 22:16)
Kiek girdejau nemokamu kursu nebera,reikia moketi. O specialybes manau gali suzinoti nuejus i darbo birza,ten pasakys tiksliai. drinks_cheers.gif

Kursai nemokami yra,ir jei birza siuncia y kursus zmogus dar pretenduoja y stipendija apytikslei 500lt.
Atsakyti
Teoriškai yra įvairių kursų- nuo kosmetologės iki corel'io ir photoshop'o...
Viena pažįstama norėjo tuos corel'io ir photoshop'o kursus baigti, pati prašėsi į juos, bet buvo atsakyta, kad kursai brangūs, o pilnos grupės norinčių nesusirenka..
Tada užsirašė į kosmetologės kursus, sakė lauk skambučio- pranešim kada pradėti.
Praėjo pusė metų, o skambučio jokio...
Žodžiu sunku ten su tais kursais doh.gif
Atsakyti
Ar lankete darbo birzos kursus? atsiliepkite ax.gif
Atsakyti