Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

SENA TEMA YRA ČIA
Atsakyti
Sveikutes merginos.
Registruojuos jau as ir naujoje temoje. 4u.gif
Atsakyti
Sveika
mergaitės kurios lankote kursus pvz ar galit pasakyti koks yra lankymo laikas.Man va idomu dar toks klausimas. jei sakykim mano vaikas suserga ir negaliu ateiti ar reikalinga pazyma pačiai mokyklai ar reik i Db pristatineti 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai kursu laikas nuo 8-16 ar 17 val.
Jei sergi pati ar vaikas, nedarbingumo pazyma ar paprasta pazyma reikia butinai pristatyti, manau kad i mokykla nuejus ta diena kai jau galesi, o jau mokykla susisiekia su DB.Arba gal mokykla lieps nunesti po kursu ta diena sakykim i birza.
Papildyta:
As ir noriu apskaitininkes kursu.Bet isivaizduoju, kad bus nelengva, bet man patinka.
Atsakyti
bialetti ačiū už atsakyma.
o jus iš vilniaus?o kursai buna tik nuo ryto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 09 04, 17:16)
bialetti ačiū už atsakyma.
o jus iš vilniaus?o kursai buna tik nuo ryto blush2.gif

Ne as ne is VLN.
Kursai, taip buna tik ryte.Po pietu nebuna, vakarais ir nebuna.Penkias dienas per savaite.Lankomumas grieztas,po teorijos laukia praktika, egzaminai ir isduoda pazymejima. Kursai nuo pirmad- penktad.Ir yra mokama stipendija. Bet sugalvosi mesti kursus, tada reikes uz juos susimoketi.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 09 04, 16:52)
Sveika
mergaitės kurios lankote kursus pvz ar galit pasakyti koks yra lankymo laikas.Man va idomu dar toks klausimas. jei sakykim mano vaikas suserga ir negaliu ateiti ar reikalinga pazyma pačiai mokyklai ar reik i Db pristatineti 4u.gif

sveikutes, as jau antra savaite mokinos visazistes, dekorativines kosmetikos kursai, tai galiu pasakyt, kad paskaitos ne nuo 8 val o nuo 6 30 ir 7 30 vyksta, aisku yra pasakitos, kurios ir 11 ar 12 val prasideda, bet jau man taip jkau buvo 2 kartus per toki trumpa laika, o del pazymu kas, tai gali nelankyt paskaitu be pasiaiskinimo iki 6 dienu is eiles, jai nelankai 6 dienas is eiles tave automatiskai isbraukia is mokyklos. be to reikalingos ne pazymos o pats biliutenis jaigu vaikas suserga ir zinai,kad sirgs daugiau negu pvz 5 dienasi mokykla, ne i birza, beje tas dienas uz biliuteni neapmoka birza, automatiskai maziau gaunat stipendijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 09 04, 19:55)
sveikutes, as jau antra savaite mokinos visazistes, dekorativines kosmetikos kursai, tai galiu pasakyt, kad paskaitos ne nuo 8 val o nuo 6 30 ir 7 30 vyksta, aisku yra pasakitos, kurios ir 11 ar 12 val prasideda, bet jau man taip jkau buvo 2 kartus per toki trumpa laika, o del pazymu kas, tai  gali nelankyt paskaitu be pasiaiskinimo iki 6 dienu is eiles, jai nelankai 6 dienas is eiles tave automatiskai isbraukia is mokyklos.  be to reikalingos ne pazymos o pats biliutenis jaigu vaikas suserga ir zinai,kad sirgs daugiau negu pvz 5 dienasi mokykla, ne i birza, beje tas dienas uz biliuteni neapmoka birza, automatiskai maziau gaunat stipendijos  4u.gif

Gal ka zinai apie apskaitininku kursus? Ar sudetingas testas.?
Atsakyti
gretute703 as taip pat tokius kursus noriu lankyt.su laiku tai labai sudetinga g.gif biggrin.gif
o kada veliausiai baigiasi?
Atsakyti
del kitu testu tai tikrai nezinau, tik svarbiausia zinokit, kad nuo testo priklauso ar pateksit i kursus, nes as draiau lizby padaryt ir net nezinojau, kad uz tai statomi pazymiai. as gavau 7 ir vos praejau.
siaip pagal viska turi but nuo 7 ar puse 8, bet buna taip, kad jie keicia ta grafika kaip uzsimano, kiekviena savaite skirtingas grafikas
Atsakyti
Aš DB stovi nuo gegužės mėnesio ir prašiausi į kirpėjų kursus. Tai nežinau tempė tempė man tą gumą,kelios grupės jau išėjo mokytiis per tą laiką,o man vis skiedė,kad negali manęs leisti dėl visokių ten įstatymų pasikeitimų.Galiausiai,kai sužinojau,kad galiu jau eiti ir sužinojau kada startuoja gružė,paskambinau ir priminiau,kad aš jau esu ta,kuri jau seniai laukia. Pažadėjo po savaitės paskambint,bet taip ir nesulaukiau skambučio.Galiausiai,kai nuėjau į DB man pasakė,kad grupė jau iškeliavo mokytis. Tai gerai,kad nebelaukiau ir nuėjau į mokamus kirpėjų kursus. Taipogi skambinausi pati į Žirmūnų mokymo centrą,tai man sakė,kad darbo biržą neperka tų kursų ir esą nupirkę tik dviems mokiniams,o dar prieš tai mano tarpininkė sakė,jog pas juos pagal planą šiuo metu nėra kirpėjų kursų. Tai nežinau kame čia problema. Gal pinigų laukė iš manęs ar ko? Bet tikrai supratau,kad man gerai trynė smegenys.
Atsakyti
as tau jusu vietoj eiciau i pagrindine DB ir pas koki virsininka ar direktoriu, nes tai tikrai nesamone, jo teisybe tik atejo 2 naujos kirpeju grupes, bet jau tai tai naglumas doh.gif doh.gif
Atsakyti