Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(gincia @ 2010 05 04, 14:22)
Taciau nemoku kaip taisyklingai suformuluot klausimus smile.gif

O vadovas nepadeda to padaryti? Klausimų suformuluoti, turiu omeny. Turėtų padėti. Nes nuo to kaip tu klausi priklausys labai daug.
Atsakyti
Tai va butent, kad nuo klausimu priklauso mano tyrimo kokybe, o deja vodave man siuo klausimu menkai ka gali patart, todel esu dbr kryzkeleje, niekada nemacius kokybinio tyrimo klausimyno ar pan, esu dariusi tik kiekybini tyima (apklausa), todel noretusi kas bent jau ismano patartu ar kokiu pavyzdziu duotu smile.gif nors ant kelio uzvestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gincia @ 2010 05 04, 19:17)
Tai va butent, kad nuo klausimu priklauso mano tyrimo kokybe, o  deja vodave man siuo klausimu menkai ka gali patart, todel esu dbr kryzkeleje, niekada nemacius kokybinio tyrimo klausimyno ar pan, esu dariusi tik kiekybini tyima (apklausa), todel noretusi kas bent jau ismano patartu ar kokiu pavyzdziu duotu smile.gif nors ant kelio uzvestu smile.gif

Pas mus tai aiškina, kad iš operacionalizacijos dimensijų turi būti aišku ko klausti. Tos dimensijos ir būtų klausimai ...
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal kas kada rašė baigiamąjį darbą apie valstybės tarnautojams taikomą atsakomybę ? wink.gif
Norėčiau pasikonsultuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 05 04, 19:54)
Pas mus tai aiškina, kad iš operacionalizacijos dimensijų turi būti aišku ko klausti. Tos dimensijos ir būtų klausimai ...

Nlb suprantu..
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2010 05 03, 05:03)
Sveikos,
o as ieskau kas galetu padeti parasyti referata is viesojo administravimo  ax.gif

gal galetum tiksliau?kokio tau dalyko reikia?
Atsakyti
Gal kas turi kokios medžiagos apie Lietuvos ūkio istoriją būtent ekonomisto Petro Šalčiaus veikaluose? Lauksiu į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės

gal gali kas nors padėt į vėžes atsistot? verysad.gif
darbo tema: "personalo vertinimo sistema"

suklupau su praktine dalim (čia baigiamasis bus)
Atsakyti
QUOTE(gincia @ 2010 05 04, 20:25)
Nlb suprantu..

Gaila, nes be jos, sunku labai sukurti instrumentą gerą, kuris ir lemia darbo kokybę, nes kaip žinia, teorinė dalis nelabai kam rūpi.
Operacionalizacija yra teorinių sąvokų transformacija į konkrečias matavimų skales procedūra.
Man pačiai nėra paprasta viską paaiškinti, nes neseniai tai mokomės, tačiau atlikus operacionalizaciją, viskas tampa daug aiškiau, bet tai ir laiko daugiau užima.
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2010 05 05, 23:16)
Sveikos  mamytės

gal gali kas nors padėt į vėžes atsistot?  verysad.gif
darbo tema:  "personalo vertinimo sistema"
suklupau su praktine dalim (čia baigiamasis bus)

Kas tau neaisku toje praktinėje dalyje?
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif ar yra cia tokiu, kurios studijuoja VU kultūros istoriją ir antropologija? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gali kuri rašėt kursinį ar diplominį apie gabius vaikus (psichologija, dalykas: socialinė psichologija, kursinis). Man reiktų rekomendacijų literatūrai, nes darbo vadovė liepė 60 šaltinių surinkti, o tema gan siauroka: gabių vaikų integracija šeimoje ir visuomenėje smile.gif
Atsakyti