QUOTE(stropi studente @ 2010 07 08, 10:40)
Kiek aš žinau vadovas būna vienas ir jei lakstysit per kelis vadovus jų nuomonė ta pačia tema gali būti visiškai skirtingos, tada pati pasimesit ir nebežinnosit kaip daryt. Aš bent jau ir prašiau katedros vedėjo, kad duotų bakalauro darbo temą 3 kurso pabaigoj, kad norėčiau per vasara rašyt, bet nedavė ir liepė važiuot į kaimą geriau bulvių kast, tipo darbą spėsi parašyti. O temą gavau tik 4 kurse kovo mėnesį apie vidurį, nes kiek nueidavau anksčiau tiek jis surasdavo priežąsčių neduot temos, kiti kursiokai temas sužinojo tik balandžio pradžioj kai darbą reik atiduot gegužės pabaigoje. Tai buvo visiems daug nervų ir dėl darbo rašymo ir dar egzai buvo paskutinį semestrą. Bet visi parašė ir apsigynė. Pas mus universitete negalima bent jau riktis nei darbo temos nei baigiamųjų darbų vadovų viską katedros vedėjas paskiria.
Jei susiradai vadova ir davė temą aišku gali pradėt rašyt darbą, bet jei žadi savavališkai rašyt su niekuo nesuderinus, tai kažin ar didelė tikimybė, kad paskui kuris nors dėstytojas norės vadovauti tavo rašomai temai. Šiaip buna kad vadovai siulo patys tema.
Taip, oficialiai darbo vadovas bus vienas, bet nėra nė vieno dėstytojo, kuris pats vienas turėtų tiek kompetencijos, kad galėtų vadovaut mano sugalvotai bezobrazijai

Studijuoju VGTU, baigiamasis iš projektavimo, pas mus galima rinktis kokią nori temą ir vadovą, aišku reikia suderint, kad nebūtų taip, jog rašysiu apie vištas, o vadovas išmano tik apie avis

Na, deficitiniai dėstytojai dar turi tokią prabangą pasirinkti studentus, kuriuos nori, nes visų norinčių apžioti nesugeba...

Ėjau aš jau šiais metais pas dėstytoją, kurio noriu kaip darbo vadovo, bet sakė ateit rudenį... Tai kaip ir sėdžiu be nieko.