Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(vedeja @ 2010 06 02, 23:20)
Patarkite, kokia paskutine fraze i darbo pristatyma galima ideti, apart tos banalios, aciu arba dekoju uz demesi?

Dėkoju už sugaištą laiką
Ačiū , kad išklausėt
Geros dienos
Sėkmės tolimesnėse studijose
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 23, 20:21)
Dėkoju už sugaištą laiką

Čia pats blogiausias dalykas, kuris galėtų būti įrašytas. Taip išeina, kad besiklausydami jie sugaišo laiką ir nieko nesužinojo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 08 23, 20:00)
Čia pats blogiausias dalykas, kuris galėtų būti įrašytas. Taip išeina, kad besiklausydami jie sugaišo laiką ir nieko nesužinojo  smile.gif .

Realiai žiūrint svetimų darbų pristatymas dazniausia buna nuobodus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 23, 21:40)
Realiai žiūrint svetimų darbų pristatymas dazniausia buna nuobodus  tongue.gif

Gali būti, tačiau nevisada. Jei pranešėjęs turi gabumą pristatyti - bus įdomu. Arba jei tema labai įdomi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 08 23, 21:00)
Čia pats blogiausias dalykas, kuris galėtų būti įrašytas. Taip išeina, kad besiklausydami jie sugaišo laiką ir nieko nesužinojo  smile.gif .

Tą patį pagalvojau, ne kaip skamba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 08 23, 21:46)
Gali būti, tačiau nevisada. Jei pranešėjęs turi gabumą pristatyti - bus įdomu. Arba jei tema labai įdomi  smile.gif .

aš jk ir rašau, kad dažniausiai o tuo labiau dėstytojams mirksiukas.gif

bet koks naujas užrašas veikia kitaip nei tas senas, galima prirašyt daug ką, kad ir Auditorija, aš baigiau. laikas keltis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 24, 08:05)
Auditorija, aš baigiau. laikas keltis  biggrin.gif

thumbup.gif Šitas su humoru, visai tinka, jei dėstytojai supras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 24, 07:05)
Auditorija, aš baigiau. laikas keltis  biggrin.gif

tas superinis, man labiausiai patiko drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 08, 23:02)
Aš va taip irgi galvoju, kad reik nueit su idėja ir pasiūlymais, gal bus lengviau pasičiupt norimą dėstytoją  ax.gif  Na, jeigu ne, turiu n atsarginių variantų  g.gif

nezinau kaip kitoms, bet mano darbo tema buvo nauja mano darbo vadovei biggrin.gif tiesiog zmogus negali visko zinoti(katedros vedeja apskritai uzmete kad vos ne pati issigalvoju nauja paslauga doh.gif ). galbut todel per gynima net klausimu daug nekilo laugh.gif
pirma karta kai ejau pas vadove turejau pasirasius visa teorine dali blush2.gif paskui ja perrasiau kardinaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 08 24, 08:05)
aš jk ir rašau, kad dažniausiai o tuo labiau dėstytojams mirksiukas.gif

bet koks naujas užrašas veikia kitaip nei tas senas, galima prirašyt daug ką, kad ir Auditorija, aš baigiau. laikas keltis  biggrin.gif

Labai rizikingas dalykas.
Mes pristatinėjome savo darbus pover point programa, tai viena studentė nusprendė pagyvinti tas skaidres ir uždėjo vaikišką, linksmą foną. Ir ką gi, dėstytojas pasakė, kad čia ne vaikų darželis, o moksliniai darbai ir jokie žaismingumai čia ne vietoje. Taigi dėl kiekvieno tokio naujo išbandymo aš patarčiau verčiau pasikonsultuoti su dėstytoju.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 26, 18:25)
Labai rizikingas dalykas.
Mes pristatinėjome savo darbus pover point programa, tai viena studentė nusprendė pagyvinti tas skaidres ir uždėjo vaikišką, linksmą foną. Ir ką gi, dėstytojas pasakė, kad čia ne vaikų darželis, o moksliniai darbai ir jokie žaismingumai čia ne vietoje. Taigi dėl kiekvieno tokio naujo išbandymo aš patarčiau verčiau pasikonsultuoti su dėstytoju.

Visiškai pritariu
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gali užvesti ant kelio, baigiamąjį darbą noriu rašyti apie įmonių kreditavimą, bet nežinau kaip išplėst temą ir tiksliai ją suformuluot blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti