Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 06, 13:23)
Ir sita pastebi visi aplinkiniai - nuolat klausineja kokia kosmetika naudoju kad taip puikiai atrodau ir metu man duoda ne daugiau 18 smile.gif

lotuliukas.gif o as nenaudoju jokiu YSL, Chaneliu ar lancomiu, bet man vis tiek duoda 18, nors jau 4- ta desimti perkopusi biggrin.gif. Naudoju naturalia kosmetika ir oda atrodo puikiai, kai tuo tarpu tokios kaip lancome mano oda is vis netoleravo (kaip ir daugumos kitu brangiu firmu gaminiu, taip pat lietuviskos ar rusiskos kosmetikos). Todel esi vargse moteryte, kuri svaisto pinigelius vejais, nes galima ir uz mazesnes sumas atrodyti puikiai mirksiukas.gif , o uz likusius gera knyga nusipirkti
Atsakyti
Kašariukė,

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 06, 16:19)
Nurašykit savo brangiųjų kremų sudėtį, omes jau įvertinsim jų gerumą.  g.gif

Kai pirksiu kazka naujo pasistengsiu prisiminti ir neismesti pakuotes lapelio bei dezutes:)ir nepatingesiu nurasyti:)
Atsakyti
jei kam labai reikia, turiu priėjimą prie vienos duomenų bazės, kur yra daugelio kosmetikos gaminių sudėtys.
ale patirtis rodo, kad kiekvienas tuos sąrašus aiškina pagal save, taigi ir vėl nieko konstruktyvaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 06, 21:56)
lotuliukas.gif  o as nenaudoju jokiu YSL, Chaneliu ar lancomiu, bet man vis tiek duoda 18, nors jau 4- ta desimti perkopusi  biggrin.gif. Naudoju naturalia kosmetika ir oda atrodo puikiai, kai tuo tarpu tokios kaip lancome mano oda is vis netoleravo (kaip ir daugumos kitu brangiu firmu gaminiu, taip pat lietuviskos ar rusiskos kosmetikos). Todel esi vargse moteryte, kuri svaisto pinigelius vejais, nes galima ir uz mazesnes sumas atrodyti puikiai  mirksiukas.gif , o uz likusius gera knyga nusipirkti

thumbup.gif drinks_cheers.gif Labai teisingai pasakyta.
Atsakyti
pepkė,

QUOTE(pepkė @ 2008 11 06, 17:28)
aišku vienos nuomonės čia mes neiprieisim, bet šiaip pamąstymui mirksiukas.gif

1. Dėl brangios kosmetikos manau, dažnai tiesiog suveikia placebo efektas.
2. Galbūt galima rasti panašumų tarkim su dizainerių rūbais- perkantieji gali kiek nori gali įrodinėti, kad jie perka dėl audinių, pasiuvimo kokybės ir panašiai, bet iš tikrųjų ... g.gif juk galima nusipirkti pigaiu kokybišką daiktą argi ne.
3. Tiesiog pati labiau pasigilinkit, kas yra Jūsų mėgstamų kremų sudėtyse, tiesiog ,,išsiverskit'' ką reiškia kai kurie pavadinimai, kokį poveikį tos medžiagos daro ir pan.

1. Placebo efektas gali apgauti zmogu. Bet odos tai neapgausi smile.gif
2. Pigus ir kokybiskas daiktas? Cia retas atvejis... Sakysim pigi suknele nubluks skalbiant, pigus megztinis greitai issitampo ir pan. Aisku buna retu isimciu... Retu smile.gif
3. O kam? Nesu kosmetologe, nesu chemike... Kas bebutu toje sudetyje jos pati nepakeisiu. Visko teisingai neissifruosiu ir nesuprasiu. Todel labiausiai megstu pasikliauti savo oda - ziureti kaip ji reaguoja i nauja krema, ar jai "patinka" ar ne.
Papildyta:
prieblanda,

Ne velnio as toje duomenu bazeje nesuprasiu:)
Nes nesu chemike... Ten viskas nera labai paprasta - juk svarbus ne tik patys komponentai, bet ir ju derinukai.
Papildyta:
kunigunda78,

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 06, 23:56)
lotuliukas.gif  o as nenaudoju jokiu YSL, Chaneliu ar lancomiu, bet man vis tiek duoda 18, nors jau 4- ta desimti perkopusi  biggrin.gif. Naudoju naturalia kosmetika ir oda atrodo puikiai, kai tuo tarpu tokios kaip lancome mano oda is vis netoleravo (kaip ir daugumos kitu brangiu firmu gaminiu, taip pat lietuviskos ar rusiskos kosmetikos). Todel esi vargse moteryte, kuri svaisto pinigelius vejais, nes galima ir uz mazesnes sumas atrodyti puikiai  mirksiukas.gif , o uz likusius gera knyga nusipirkti

Pinigeliai tam ir yra skirti, kad juos leisti smile.gif Nes kitaip nebutu stimulo ju uzsidirbti.
O kas del manes, tai man knygoms irgi pinigu uztenka ir ne tik joms tongue.gif
Is savo gi patirties galiu pasakyti, kad is visu pazistamu merginu ir moteru zinau asmeniskai tik VIENA, kuriai 30 ir atrodo kokiu 22-24 metu ir nenaudoja brangesnes kosmetikos(bet naudoja visokias naturalias kaukes, kurias pati ir pasigamina, veda itin sveika gyvenimo buda ir pan.). Kitos mano pazistamos atrodo ant tiek kiek sau isleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 07, 11:19)
pepkė,
3. O kam? Nesu kosmetologe, nesu chemike... Kas bebutu toje sudetyje jos pati nepakeisiu. Visko teisingai neissifruosiu ir nesuprasiu.

na tai jei jum patinka brangi produkcija, tai ir naudokit į sveikatą. Tik keista, kad net nenorit pasidomėti giliau, odą galima irgi apgauti stipresnėm, agresyvesnėm priemonėm, kurios iš pradžių duoda gerą rezultatą, o paskui...
aš nesiūlau alternatyvos vietoj pvz. Dior naudoti Loreal. kalbu apie natūralios sudėties produkciją, bet kiekvienas darom kaip išmanom.
Neįsižeiskit, bet man iš Jūsų kalbos susidarė įspūdis, kad Jums svarbiau pasigirti, kad naudojat būtent brangią kosmetiką, nežiūrint niekur giliau. cool.gif
Atsakyti
pepkė,

QUOTE(pepkė @ 2008 11 07, 17:07)
na tai jei jum patinka brangi produkcija, tai ir naudokit į sveikatą. Tik keista, kad net nenorit pasidomėti giliau, odą galima irgi apgauti stipresnėm, agresyvesnėm priemonėm, kurios iš pradžių duoda gerą rezultatą, o paskui...
aš nesiūlau alternatyvos vietoj pvz. Dior naudoti Loreal. kalbu apie natūralios sudėties produkciją, bet kiekvienas darom kaip išmanom.
Neįsižeiskit, bet man iš Jūsų kalbos susidarė įspūdis, kad Jums svarbiau pasigirti, kad naudojat būtent brangią kosmetiką, nežiūrint niekur giliau. cool.gif

Pasidometi giliau negaliu del kompetencijos stokos sioje srityje(pati kaip rasiau nesu chemike ar kosmetologe). Kai ka zinau is savo drauges(ji pgl profesija kosmetologe ir duoda vertingu patarimu).
Itin "stipriu" kremu kol kas nenaudoju, nes amzius dar ne tas, kad griebtis "anti-age" priemoniu ir panasiu dalykeliu.
Esu bandziusi daugybe kosmetikos gaminiu. Ir lietuviska, ir rusiska produkcija ir tuos visus Loreal, Garnier, Nivea ir tuos produktus, kuriuos vadina naturaliais(man toks pavadinimas isvis keistas, nes kremas jau a priori negali buti naturalus - jis sugestu po poros dienu, jame vistiek yra komponentu, leidzianciu ji naudoti bent jau pusmeti). Tai va... Stebejau ir zinau savo odos reakcija i siuos produktus. Zinau kaip oda po ju atrode. Todel pasidariau atitinkamas isvadas. Lorealis paskutiniu metu buvo zemiau kritikos ribos(kokybe zenkliai neatitiko kaina).
Kokia kosmetika naudoju zino mano artimi zmones bei drauges. Pasaliniai zmones nemato nei tu grazesniu indeliu, nei nezino ju kainu. Bet jie mato rezultata - t y mano odos bukle ir pan.
O del pagiru... Nesu is zmoniu, kurie viska skirsto i "lygis"-"ne lygis". Man svarbiausia, kad daiktas butu kokybiskas ir man tinkantis. Jei atrasciau gera kremuka pvz., uz desimt litu tai mielai ji pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 07, 08:48)
jei kam labai reikia, turiu priėjimą prie vienos duomenų bazės, kur yra daugelio kosmetikos gaminių sudėtys.
ale patirtis rodo, kad kiekvienas tuos sąrašus aiškina pagal save, taigi ir vėl nieko konstruktyvaus rolleyes.gif

Man būtų įdomu... ax.gif 4u.gif

QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 07, 15:41)
pepkė,
Pasidometi giliau negaliu del kompetencijos stokos sioje srityje(pati kaip rasiau nesu chemike ar kosmetologe). Kai ka zinau is savo drauges(ji pgl profesija kosmetologe ir duoda vertingu patarimu).
Itin "stipriu" kremu kol kas nenaudoju, nes amzius dar ne tas, kad griebtis "anti-age" priemoniu ir panasiu dalykeliu.
Esu bandziusi daugybe kosmetikos gaminiu. Ir lietuviska, ir rusiska produkcija ir tuos visus Loreal, Garnier, Nivea ir tuos produktus, kuriuos vadina naturaliais(man toks pavadinimas isvis keistas, nes kremas jau a priori negali buti naturalus - jis sugestu po poros dienu, jame vistiek yra komponentu, leidzianciu ji naudoti bent jau pusmeti). Tai va... Stebejau ir zinau savo odos reakcija i siuos produktus. Zinau kaip oda po ju atrode. Todel pasidariau atitinkamas isvadas. Lorealis paskutiniu metu buvo zemiau kritikos ribos(kokybe zenkliai neatitiko kaina).
Kokia kosmetika naudoju zino mano artimi zmones bei drauges. Pasaliniai zmones nemato nei tu grazesniu indeliu, nei nezino ju kainu. Bet jie mato rezultata - t y mano odos bukle ir pan.
O del pagiru... Nesu is zmoniu, kurie viska skirsto i "lygis"-"ne lygis". Man svarbiausia, kad daiktas butu kokybiskas ir man tinkantis. Jei atrasciau gera kremuka pvz., uz desimt litu tai mielai ji pirkciau.

Šiais laikais, norint, kad neapgautų reklama ir gudraujantys prekiautojai ir gamintojai, reikia daug ko domėtis, kas ne mūsų kompetencijoje. Tokie jau tie gyvenimo tempai, norint kokybės, reikia išmanyti, kaip ją atrasti. Aš, pvz., ne virėja, bet maisto produktų kokybė ir jo gaminių sudėtis man svarbi, nes svarbu ne tik ką valgau pati, bet ir ką valgo mano sūnus. Lygiai taip pat man rūpi ir tai, ką sau, vyrui ir vaikui naudoju išoriškai, nes oda juk viską lygiai taip pat "suvalgo" wink.gif

Šiais skubėjimo laikais žmonės dažniausiai moka už greitą rezultatą, nes dažnai gyvena tik šia diena. Arba dėl nežinojimo. Renesanso laikotarpiu naudota veidą balinanti pudra, gaminama iš „baltojo švino“ taip pat tuo momentu daug kam atrodė prabangi, graži ir kokybiška... Keičiasi laikai, švelnėja (galbūt) pašalinis efektas, atsirandantis norint greitai pasiekti rezultatą.

Tarp "brangu" ir "kokybiška" ne visuomet galima dėti lygybės ženklą, nors, žinoma, dažniausiai už gerą daiktą reikia ir brangiau sumokėti. Bet aukšta kaina kokybės negarantuoja.
Atsakyti
Yogaile ,

O as manau, kad ir reikia gyventi sia diena. Tik tureti omeny, kad rytojaus irgi gali buti:)
Kaip sake klasiko lupomis jo herojus Volandas "Meistre ir Margaritoje" - beda ne ta, kad zmones mirtingi. beda ta, kad jie mirsta netiketai.
Taigi... galima buti super duper sveikuoliu ir...buti partrenktam masinos...O ir maisto bei daugybes cheminiu elementu itaka musu organizmui nera iki galo istirta. siandien raso, kad mieles provokuoja vezi, vakar rase, kad skrudinta mesa, rytoj ka rasys? o is tikruju realiai yra tik faktoriai kurie GALI (arba negali...)provokuoti to paties vezio atsiradima. bet tikroji priezastis nera zinoma. yra pvz., teorija, kad tai yra virusas kaip ZIV... Bet vel gi cia tik teorija...teisingai rasai, kad viduramziais buvo naudojama nuodinga kosmetika...bet viduramziais to NEZINOJO. tai zinome mes. praejus daugybei metu. taigi ir apie musu dienu kosmetika, produktus ir pan. dalykus po keliu amziu suzinos daug daugiau baisiu dalyku...
as nesakau, kad reikia valgyti visai jau bile ka(pvz., tuos greito paruosimo makaronus kur reikia tik verdanciu vandeniu uzpilti ir pan.), naudotis bile kokia kosmetika ir kt. Reikia saiko visur. bet as nesu toks zmogus, kad nuodyciau sau gyvenima juodomis mintimis suvalgius kad ir pakeli cipsu...
Kas del daiktu...ko gero nebuna pigiu ir kokybisku daiktu. bent jau man nepasitaike:)
o kosmetika...tikrai yra nuodingos kosmetikos. pvz., rusijoje yra labai populiarus biznis - gaminti kosmetika. ja gamina cigonai, tadzikai ir pan. antisanitarinemis salygomis, kokiam rusyje ir gamina is visko kas po ranka papuole. Apie tai jau rase, rode laidas... Turiu pazistamu ten teisesaugoje, tai man pasakojo ir issamiau...pvz., burelis cigoniu vieno apleisto namo pirmame aukste turi neimantria iranga, visokiu dezuciu, pakuociu...ir dare tusa... kaip dare? imdavo KLIJUS(!!!) popieriui ten kazkokius, sumaisydavo su batu tepalu juodu kazko dar pridedavo ten aisku... Ir graziai supakuodavo i tuteles su tam tikros firmos pavadinimu. grazios sake tokios tuteles...su tusu... Jei nezinoti koks brudas viduje.
Atsakyti
QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 08, 13:10)
Yogaile ,

o kosmetika...tikrai yra nuodingos kosmetikos. pvz., rusijoje yra labai populiarus biznis - gaminti kosmetika. ja gamina cigonai, tadzikai ir pan. antisanitarinemis salygomis, kokiam rusyje ir gamina is visko kas po ranka papuole. Apie tai jau rase, rode laidas... Turiu pazistamu ten teisesaugoje, tai man pasakojo ir issamiau...pvz., burelis cigoniu vieno apleisto namo pirmame aukste turi neimantria iranga, visokiu dezuciu, pakuociu...ir dare tusa... kaip dare? imdavo KLIJUS(!!!) popieriui ten kazkokius, sumaisydavo su batu tepalu juodu kazko dar pridedavo ten aisku... Ir graziai supakuodavo i tuteles su tam tikros firmos pavadinimu. grazios sake tokios tuteles...su tusu... Jei nezinoti koks brudas viduje.

Tai nereikia pirkt turginės kosmetikos. Jau geriau maybelline už 20lt, nei Dior iš turgaus už tą pačią kainą rolleyes.gif . O dėl kremų, tai jų visų sudėtis yra panašoka, nieko ypatingo ten nerasi. Visgi tai yra luxury brand'as kuriam galioja premium pricing rolleyes.gif . Tiesiog kiekvieno odai vis kitokia kombinacija tinka. Pvz. mano draugei tobulas yra tas paprastas Nivea kremukas mėlynoje pakuotėje, o man teko naudot Estee Lauder, Olay ar TBS produkcijas ir kolkas dar to tobulo kremo nesuradau unsure.gif .
Todėl jei radai sau tinkantį kremą iš brangaus brand'o, nereiškia, kad kitos produkcijos yra blogos. Pvz. man parduotuvėje patepė veidą su Chanel Hydramax, tai kitą rytą save veidrody pamačius išsižiojau, spuogas ant spuogo unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innuendo: 08 lapkričio 2008 - 18:18
QUOTE(Baby Doll @ 2008 11 07, 10:19)
Pinigeliai tam ir yra skirti, kad juos leisti smile.gif Nes kitaip nebutu stimulo ju uzsidirbti.
O kas del manes, tai man knygoms irgi pinigu uztenka ir ne tik joms tongue.gif
Is savo gi patirties galiu pasakyti, kad is visu pazistamu merginu ir moteru zinau asmeniskai tik VIENA, kuriai 30 ir atrodo kokiu 22-24 metu ir nenaudoja brangesnes kosmetikos(bet naudoja visokias naturalias kaukes, kurias pati ir pasigamina, veda itin sveika gyvenimo buda ir pan.). Kitos mano pazistamos atrodo ant tiek kiek sau isleidzia.

as ir nesu chemike, bet domiuosi ir galiu savarankiskai rinktis produktus

visiskai sutinku -pinigai skirti tam, kad juos leistum. Yra tik skirtingi ju leidimo budai -vieni juos leidzia tik tam, kad leistu, o kiti juos naudoja prasmingai. Vieni perka tik brangia kosmetika, kailinius uz puse milijono, apsiklijuoja ferrari swarovskiais isivaizduodami, kad yra labai turtingi, o kiti analogiskas sumas aukoja labdarai, nes yra TIKRAI turtingi - visapusiskai mirksiukas.gif. Mano drauge naudoja tik brangia kosmetika, bet net ir budama jaunesne uz mane - ji vis tiek atrodo kur kas vyresne uz mane, jos dede karta net pasake, kad as atrodau kaip jos dukra rolleyes.gif

Taigi as esu antroji, kurios tu nepazisti, bet kuri atrodo kaip 18 (ir isgirde mano tikraji amziu perklausia po kelis kartus), nors naudoju labai mazai priemoniu ir jos naturalios
Atsakyti
kunigunda, tau neatsibodo akcentuot, kad tu atrodai jaunesnė nei esi? ar taip pati sau bandai tą "įsikalt" rolleyes.gif
Atsakyti