pepkė,
QUOTE(pepkė @ 2008 11 06, 17:28)
aišku vienos nuomonės čia mes neiprieisim, bet šiaip pamąstymui
1. Dėl brangios kosmetikos manau, dažnai tiesiog suveikia placebo efektas.
2. Galbūt galima rasti panašumų tarkim su dizainerių rūbais- perkantieji gali kiek nori gali įrodinėti, kad jie perka dėl audinių, pasiuvimo kokybės ir panašiai, bet iš tikrųjų ...

juk galima nusipirkti pigaiu kokybišką daiktą argi ne.
3. Tiesiog pati labiau pasigilinkit, kas yra Jūsų mėgstamų kremų sudėtyse, tiesiog ,,išsiverskit'' ką reiškia kai kurie pavadinimai, kokį poveikį tos medžiagos daro ir pan.
1. Placebo efektas gali apgauti zmogu. Bet odos tai neapgausi
2. Pigus ir kokybiskas daiktas? Cia retas atvejis... Sakysim pigi suknele nubluks skalbiant, pigus megztinis greitai issitampo ir pan. Aisku buna retu isimciu... Retu
3. O kam? Nesu kosmetologe, nesu chemike... Kas bebutu toje sudetyje jos pati nepakeisiu. Visko teisingai neissifruosiu ir nesuprasiu. Todel labiausiai megstu pasikliauti savo oda - ziureti kaip ji reaguoja i nauja krema, ar jai "patinka" ar ne.
Papildyta:
prieblanda,
Ne velnio as toje duomenu bazeje nesuprasiu:)
Nes nesu chemike... Ten viskas nera labai paprasta - juk svarbus ne tik patys komponentai, bet ir ju derinukai.
Papildyta:
kunigunda78,
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 06, 23:56)

o as nenaudoju jokiu YSL, Chaneliu ar lancomiu, bet man vis tiek duoda 18, nors jau 4- ta desimti perkopusi

. Naudoju naturalia kosmetika ir oda atrodo puikiai, kai tuo tarpu tokios kaip lancome mano oda is vis netoleravo (kaip ir daugumos kitu brangiu firmu gaminiu, taip pat lietuviskos ar rusiskos kosmetikos). Todel esi vargse moteryte, kuri svaisto pinigelius vejais, nes galima ir uz mazesnes sumas atrodyti puikiai

, o uz likusius gera knyga nusipirkti
Pinigeliai tam ir yra skirti, kad juos leisti

Nes kitaip nebutu stimulo ju uzsidirbti.
O kas del manes, tai man knygoms irgi pinigu uztenka ir ne tik joms
Is savo gi patirties galiu pasakyti, kad is visu pazistamu merginu ir moteru zinau asmeniskai tik VIENA, kuriai 30 ir atrodo kokiu 22-24 metu ir nenaudoja brangesnes kosmetikos(bet naudoja visokias naturalias kaukes, kurias pati ir pasigamina, veda itin sveika gyvenimo buda ir pan.). Kitos mano pazistamos atrodo ant tiek kiek sau isleidzia.