jadzka,
As loreali naudojau, bet seniai. ir tada buvo visai nieko kokybe. o paskui taip sublogo tas lorealis, kad kokybe tikrai neatitinka kainos. pvz., karta bevalant makiaza su loreal pieneliu truputi papuole i akis...kas buvo... grauze lyg kokio acto pripilciau, akis paraudo... visa savaite buvo problemu - ir su paraudimu, ir su nemaloniu perstejimu... Tikrai pienelis neturi buti toks agresyvus-ypac jei jis ir yra skirtas akiu kosmetikai. paskui nusivyliau ir kitais loreal produktais ir ju jau seniai nebeperku. nivea tai baisiausia ispudi padare pilingas veidui... jis man tiesiog padarydavo mikro zaizdeliu odoje ir kita diena ten jau pradedavo formuotis mazi pulinukai(!!!). na ne visas veidas, bet geri 5-7 !!! siaubas! pradzioje nesupratau kas cia vyksta...paskui meciau lauk ta pilinga kaip pavojinga gyvybei ir palanku spuogams:)
kiokia ten kosmetika...jaunystė priklauso nuo gyvenimo būdo...nenaudoju jokio kremo,bet esu rami...neturiu priešų...nesiveliu į paskalas..o jeigu jas išgirstu apie save-tik džiaugiuosi,nes kai tave apšneka reiškia tu gyveni o ne egzistuoji...to pasekoje mano bioologinis amžius labai skiriasi nuo kalendorinio...
QUOTE(ligita8352 @ 2008 11 09, 17:49)
man tai labai idomu kiekos laiko senumo ta ideali foto
o be to ir paakiu tenai nera 

Nuotrauka liepos menesio, ir niekas nuo to laiko nepasikeite- nei krutines, nei liemens ar klubu apims, ir celiulitas neatsirado per ta laika ar nauju rauksliu

QUOTE(Vitulka @ 2008 11 09, 17:50)
nejuokink forumo.
tai tos, kurios lankos grožio salonuose, naudoja kosmetiką ir t.t, yra prastesnės už tave?
gailesčio man nereik, ypač iš tamstos
tai tos, kurios lankos grožio salonuose, naudoja kosmetiką ir t.t, yra prastesnės už tave?

gailesčio man nereik, ypač iš tamstos

cia buvo pateikta mintis, kad kiek moteris isleidzia -taip ji ir atrodo. Tik esme ne isleidziamu pinigu kiekyje ir ne kosmetikoje

o tu verciau pasijuok, sako ir tai jaunina
Papildyta:
QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 09, 18:12)
kiokia ten kosmetika...jaunystė priklauso nuo gyvenimo būdo...

QUOTE(brigitaraganele @ 2008 11 09, 18:12)
kiokia ten kosmetika...jaunystė priklauso nuo gyvenimo būdo...nenaudoju jokio kremo,bet esu rami...neturiu priešų...nesiveliu į paskalas..o jeigu jas išgirstu apie save-tik džiaugiuosi,nes kai tave apšneka reiškia tu gyveni o ne egzistuoji...to pasekoje mano bioologinis amžius labai skiriasi nuo kalendorinio...
Taip, zinoma ir gyvenimo budas, aplinka taip pat turi nemaza itaka zmogaus isvaizdai. Mano mama irgi nenaudoja jokio kremo ir net nejaucia tam poreikio, jai nei odos tempia, nei rauksliu kazkokiu ypatingai giliu atsiranda. Taciau yra zmoniu, kuriems netinka bet koks muilas, bet koks prausiklis, bet koks kremas ir jeigu nori geriau atrodyti, turi rinktis odai tinkancias priemones, kurios neretai ir buna tos brangesnes.
Na, labai jau nukrypta ne į temą. ir tikrai nesuprantu ko užsipulti kunigunda, kad ji savim pasitikinti ir mokanti save įvertinit moteris. Žavėtis tokia reikia. Tuo labiau kad kiek pastebėjau ji stengiasi tvarkytis pirmiau iš vidaus, o tik po to iš išorės, dėl ko dažniausiai žmonės ir klysta. Te, kunigunda
ir bek iš čia nes pavydžiosios suės negyvai
Et ta moteriška konkurencija

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 09, 23:03)
Na, labai jau nukrypta ne į temą. ir tikrai nesuprantu ko užsipulti kunigunda, kad ji savim pasitikinti ir mokanti save įvertinit moteris. Žavėtis tokia reikia. Tuo labiau kad kiek pastebėjau ji stengiasi tvarkytis pirmiau iš vidaus, o tik po to iš išorės, dėl ko dažniausiai žmonės ir klysta. Te, kunigunda

kvaila cia butu suverst viska moteriskai konkurencijai

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 09, 16:12)
Tad nepavydekite, o verciau pacios stenkites taip atrodyti
(bet nekesti zaviu moteru turbut maloniau, nei stengtis atrodyti kaip jos ) 

tai ka, pavykusi fragmenta iskirpai?

o ko pavydet? apiplikintu papuliu?
atsipeikek, svenciu metu visos moterys taip pat, graziau ar kiek negraziau atrodo

QUOTE(Kašariukė @ 2008 11 09, 22:03)
Te, kunigunda

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 10, 11:16)
atsipeikek, svenciu metu visos moterys taip pat, graziau ar kiek negraziau atrodo

tokiu fragmentu ir dar geresniu galiu pilna rasti, nes as visada atrodau puikiai, nesvarbu -tai balius ar ne

O ir mano matmenu moterys net labai pavydi

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 11 10, 11:16)

Tikrai nesuprantu kaip is tokios foto gali spresti kaip gerai moteriske atrodo

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 11 10, 11:57)

tokiu fragmentu ir dar geresniu galiu pilna rasti, nes as visada atrodau puikiai, nesvarbu -tai balius ar ne

O ir mano matmenu moterys net labai pavydi

o jo, bet jos turi polinkį menkint ne tokios gražios išvaizdos moteris

o dabar gal galima nuo temos "aš gražiausia" grįžti prie "Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai"?

QUOTE(prieblanda @ 2008 11 10, 12:17)
o jo, bet jos turi polinkį menkint ne tokios gražios išvaizdos moteris
o dabar gal galima nuo temos "aš gražiausia" grįžti prie "Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai"?

taip, as bjauri, nes noriu, kad moterys atrodytu graziai, o ne kaip kokios raganos ar klaunes per karnavalus -kai kurias tai privercia susimastyti ir imtis priemoniu, o ne toliau sekmingai samanoti. Ir manau, tai geriau, nei kalti moteriai i galva, kad jos 4 stadijos celiulitas yra grozio etalonas ir ji turetu tai viesai demonstruoti

nu kū aš žinau, bet man maloni 4 stadijos celiulitu apėjusi moterėlė žymiai mieliau akiai ir širdžiai atrodo už pasipūtusią ir aikštingą gražuolę - prioritetų klausimas, tskant