Jo.. diskusijos labai karštos čia....
Persirgau aš ir pigių ir brangių ir natūralių kosmetikos priemonių ligomis, ir dabar jau +/- esu stsirinkusi kas tinka ir patina. Ir didžiojis dalis tų priemonių visiškai nereklamuojamos...
Kažkaip padirbus nemažai laiko reklamos srityje pasidaro aišku: kuo daugiau reklamuoji - tuo daugiau didėja savikaina (aišku didėja ir pardavimai). Taigi, galima išreklamuoti prekę, visi puls tikėti, kad tai kažkoks tobulumo įsikūnylimas ir pirks. Tik spėjus atsipeikėti nuo to, kad poveikio nedaug tebūta... atsiranda naujas pasaulio išgelbėtojas rėkiantis, kad dabar tai jau tikrai geriau nei bent kada išlygins raukšles. Na nepadeda tie kremai kovoti su raukšlėmis... Aišku užlygina kažkiek mažas bet tik tam kartui...
Daug kas man irgi duoda mažiau metų nei yra (kokiais 5), o būnant nepilnai 30 tai 5 nemažai

Ir netepu nei chanelių nei diorų ant savęs ir neaiškinu,kad tik natūrali kosmetika išgelbės mano grožį. Tiesiog, paskaitau sudėtį, aprašymus, pauostau jei įmanoma (yra tokia teorija, kad uoslė labai pasitarnauja atsirenkant daug ką: pradedant nuo partnerio (nes jei patinka žmogaus kūno kvapas - didžiausia tikimybė susilaukti sveikų palikuonių) ir baigiant maistu ir kosmetika. Tarkim man labiausiai patinka +/- natūralūs kvapai su žolėmis ar jūros dumbliais ir kaip taisyklė tokia kosmetika mano skūrai ir plaukams labiausiai tinka.
Tikrai nesu iš tų, kuri bėgu nuo parabenų ar konservantų toli, bet mieliau kai jų mažiau....
Be to, kosmetologė padaro tikrai geresnį rezultatą nei kremo indelis už 200 lt. (bandžiusi ir tokių), taigi geriau sumokėsiu 200 lt uz 4 veido masažus ir tikrai poveikis bus didesnis.
Šiai dienai iš tų prabangesnių prekinių ženklų pas mane yra tik lūpų blizgiai, tušai, šėšėliai ir kvepalai. veido ir kūno priežiūrai kremus perku arba iš Eurovaistinės arba iš kosmetologės. Va taip atsirinkau ir kol kas nesigailiu.