Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(medasta @ 2005 11 12, 19:56)
Hmm...Gal aš ne tokia pedantė, bet pas mus laminatas, šaltas, na, bet parinkus spalvą tikrai malonu valyti ir dulkės ne baisiai matosi...Man laminatas thumbup.gif

drinks_cheers.gif Pas mus viename kambaryje laminatas ("sendintas ąžuolas"). Tai man patinka. Aišku, tai ne medinės grindys, kurių nesirinkom dėl blink.gif kainos, bet gana gerai atrodo ir neturiu problemų dėl priežiūros. Verta drėgnai valant į vandenį įpilti "Ūlos" skysčio (laminatui ir linoleumui su sėmenų aliejumi) -- kvapas malonus, atsinaujina grindys ir blizga. 4u.gif
Atsakyti
Na as gal nelabai i tema, bet i nauja virtuve nei uz ka nestatysiu rudos virykles. Man kazkada tiesiog be proto patikdavo rudos, ir pries kokius 5 metus as sau ta "malonuma" nusipirkau. Tai maza to, kad demes nuo maisto visvien matosi, tai + vandens lasai, isdziuve kuo puikiausiai matosi ir dar dulkes reik sluostyt kiekviena diena. Sakes.
Ir dar tokiu neaukstu spintu nepirksiu, nes vietos tai uzima, sudeti daug neiseina, o ant virsaus vel gi dulkes kaupiasi ir saip, man nepatinka, kai ant spintu virsaus dar kazkas prideta. Geraisia, mano manymu, spintos su stumdomom durim arba drabuzines.
Atsakyti
1. Jei įėjimas į namą iš tos pusės, iš kur vyraujantis vėjas, būtinai daryčiz\au tambūrą.
2. Grindis kločiau tik kokybiškom grindinėm lentom, nes dabar susiklojom pušines lentas, kurios po metų jau pilnos įspaudų. Kai anksčiau gyvenom kitur, buvom sudėję kokybiškas pušines grindis, buvo liuks, o antrą kartą pataupėm doh.gif
3. Prieškambaryje lentinių grindų nedėčiau.
Atsakyti
QUOTE(diach @ 2005 11 12, 12:12)
O skalbimo masina statysim 1 aukste su tualetu ir duso kabina.

mums architektė nerekomendavo statyti skalbimo mašinos 1 a. sakė, kad tie kas turi, sako, kad tai labai nepatogu, nes jei miegamieji ir drabužinė 2a., tai visi skalbiniai 'susidaro' irgi 2 a. ir žymiai patogiau, kai nereikia nešioti krūvas rūbų aukštyn-žemyn.
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2005 12 05, 11:29)
mums architektė nerekomendavo statyti skalbimo mašinos 1 a. sakė, kad tie kas turi, sako, kad tai labai nepatogu, nes jei miegamieji ir drabužinė 2a., tai visi skalbiniai 'susidaro' irgi 2 a. ir žymiai patogiau, kai nereikia nešioti krūvas rūbų aukštyn-žemyn.

Toks jausmas, kad mes pas ta pacia architekte lankomes, bet deja mes ne Vilniuje. Bet mintis tokia pati. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2005 12 05, 12:29)

Del skalbimo masinos, tai vienai seimai, kuri skalbimo masina buvo pasistaciusi antro auksto vonioje, nutiko taip: skalbimo masina buvo ijungta, t.y. skamlbe, o seima buvo kazkur isvaziavus, tai ta sklabimo masina eme ir sugedo ir ...........paleido vandeneli per visa antra auksta, pirma auksta ir rusi. Nuostoliai neblogi.
Bet zinoma, skalbimo masina nebutinai turi sugesti ir to nebutinai reikia bijoti ir del to nepatogiai gyventi.
Atsakyti
Niekada nedaryciau blizgiu palangiu. Matosi visi pirstu antspaudai ir vandens laseliai palascius geles. Lieka plemai ir nusivalo sunkiai.
Tikriausiai geriau rupletos palanges (cia po plastinkiniais langai).

Atsakyti
QUOTE(gintta @ 2005 12 05, 13:15)
Del skalbimo masinos, tai vienai seimai, kuri skalbimo masina buvo pasistaciusi antro auksto vonioje, nutiko taip: skalbimo masina buvo ijungta, t.y. skamlbe, o seima buvo kazkur isvaziavus, tai ta sklabimo masina eme ir sugedo ir ...........paleido vandeneli per visa antra auksta, pirma auksta ir rusi. Nuostoliai neblogi.
Bet zinoma, skalbimo masina nebutinai turi sugesti ir to nebutinai reikia bijoti ir del to nepatogiai gyventi.

išvada viena- nereikia palikti vienos įjungtos skalbiankės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintta @ 2005 12 05, 13:15)

Taip nutinka gana daznai, bet itariu, prastoms skalbimo masinoms, arba prasai sujungus vamzdzius... O tai ka tada daryti, jei gyveni pvz 16 aukstu name, 16 aukste? Net nepirkti skalbimo masinos?
Atsakyti
nedaryciau vidaus duru apvaliu metaliniu rankenu (tokiu kaip burbulai), ypac vonioje, nes neimanoma atidaryti slapiomis ar kremuotomis rankomis. nors gal jos jau ir taip isejusios is mados unsure.gif
Atsakyti
Niekada nepalieku jokių buities prietaisų be priežiūros,na ta prasme įjungi ir išeini. Nors perku gerus,brangesnius daiktus,pradedant nuo elektrinio virdulio,ir visi prietaisai turi begales apsaugų nuo exstra atveju-bet jais aš nepasitikiu,maža kas. Ne jau sunku įjungti skalbiankę tada kai būni namuose?
Atsakyti
QUOTE(gintta @ 2005 12 05, 13:21)
Niekada nedaryciau blizgiu palangiu. Matosi visi pirstu antspaudai ir vandens laseliai palascius geles. Lieka plemai ir nusivalo sunkiai.
Tikriausiai geriau rupletos palanges (cia po plastinkiniais langai).

O aš atvirkščiai, nedėčiau gruoblėtos, nes visos dulkės nusėda į tuos "griovelius" ir po to reikia ne šluostyti dulkes, bet jas šveisti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 07 gruodžio 2005 - 14:40