Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 07:22)
Dėkui  smile.gif  4u.gif

O gal kuri nors žinot, kiek tas gilesnis dušo padas gali kainuot?  g.gif

Prastesnis apie 470 Lt (Ermitaze), geresnis apie 1000 Lt ir daugiau. Tik nezinau to uz 470 Lt kokybes ax.gif Mes patys dusine jau antra karta keiciame cry.gif Pries 4 m nusipirkome italu gamybos dusine + kabina pusapvale, sumokejome gerokai virs 1000... Po 2,5 metu padas kapitaliai suluzo (akrilinis), tada ji pakeiteme i Ravak (atrodo ceku gamybos), o dar po 0,5 metu ir kabinos sieneles suluzo... Visiskas italiskas sss....
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 09:00)
kokias faneruotas, bet tik ne gryno medzio...

Duris dar gamina iš drožlių plokštės, nors ji kaip ir medinė taip pat, bet sako, kad mažiau vaikšto ir brinksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 10 14, 09:01)
Prastesnis apie 470 Lt (Ermitaze), geresnis apie 1000 Lt ir daugiau. Tik nezinau to uz 470 Lt kokybes ax.gif  Mes patys dusine jau antra karta keiciame cry.gif  Pries 4 m nusipirkome italu gamybos dusine + kabina pusapvale, sumokejome gerokai virs 1000... Po 2,5 metu padas kapitaliai suluzo (akrilinis), tada ji pakeiteme i Ravak (atrodo ceku gamybos), o dar po 0,5 metu ir kabinos sieneles suluzo... Visiskas italiskas sss....

Na taip, šitiems gaminiams taupyt neverta...
Šioje srityje tikrai galioja taisyklė, kad skūpus moka dukart blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 09:21)
Duris dar gamina iš drožlių plokštės, nors ji kaip ir medinė taip pat, bet sako, kad mažiau vaikšto ir brinksta  g.gif

As tai jau tiek privargau su tom medinem durim blink.gif Taip isbrinko, kad nebeuzsidarinedavo, o svarbiausia, kad ne bet kokios durys, o tuliko schmoll.gif Tai kas tik ten su reikalu eidavo, garsiai visiems pranesdavo, kad uzimta schmoll.gif Juk nesinori, kad kas sutrukdytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 09:39)
As tai jau tiek privargau su tom medinem durim blink.gif  Taip isbrinko, kad nebeuzsidarinedavo, o svarbiausia, kad ne bet kokios durys, o tuliko  schmoll.gif Tai kas tik ten su reikalu eidavo, garsiai visiems pranesdavo, kad uzimta  schmoll.gif Juk nesinori, kad kas sutrukdytu  biggrin.gif

Bet tai pas jus turbūt buvo natūralaus medžio? O ne iš pvz MDF'o laminuoto (lygtais iš šios plokštės gamina...)
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 08:20)
Na ta patalpa tikrai per maža, kad vonią įtalpint sad.gif
O dėl to padėklo, tai va ir aš tokią mintį "generuoju"  biggrin.gif  Vis šiokia tokia paguoda  unsure.gif

4u.gif labas rytas visoms
Acacia - pasmus irgi tokia vonia/dušo kabina - aš mirkt vonioj mėgstu, o maniškis - tik dušan blink.gif . Tai nusižiūrėjom tokį kampinį (tokia grubiai kalbant - ištempto trikampio formos tongue.gif )variantą - ten ne pilnai gal išsitiesi, bet gylis thumbup.gif - vandens pakankama prisipildo (mano ugis 175 cm, tai žiūrėjau gilesnės) - ir su dušo sienute, ir stiklas taip puslankiu užvažiuja. Labai super thumbup.gif .Ermitaže kaina be dušo sienutės (tik ta vinia su stikline siena) atrodo 2500 Lt.

blink.gif g.gif dabar žiūriu, kad čia apie klaidas gi turi būt rašoma........... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Gal čia aš ne į temą blush2.gif user posted image blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 14 spalio 2005 - 08:49
QUOTE(Otaip @ 2005 10 14, 09:45)
4u.gif  labas rytas visoms
Acacia - pasmus irgi tokia vonia/dušo kabina - aš mirkt vonioj mėgstu, o maniškis - tik dušan  blink.gif . Tai nusižiūrėjom tokį kampinį (tokia grubiai kalbant - ištempto trikampio formos  tongue.gif  )variantą - ten ne pilnai gal išsitiesi, bet gylis  thumbup.gif  - vandens pakankama prisipildo (mano ugis 175 cm, tai žiūrėjau gilesnės) - ir su dušo sienute, ir stiklas taip puslankiu užvažiuja. Labai super  thumbup.gif  .Ermitaže kaina be dušo sienutės (tik ta vinia su stikline siena) atrodo 2500 Lt.

Man tos dušo sienutės ir nereik, tik vietą užima g.gif Mūsų vonios patalpa siaura ir pailga, tai vienas kambas išskirtas dušui ir tiek, niekam nesimaišo ax.gif
bet tai brangoka truputį... Na reiks pazyst namie, gal ką ir išverksiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 10 14, 09:49)
bet tai brangoka truputį... Na reiks pazyst namie, gal ką ir išverksiu  biggrin.gif  biggrin.gif

aš tai žiauriai taupi blush2.gif blush2.gif ....bet kai kur - trūkks plyš - nepritaupysi.... Sakau griaušim bulves pusę metų, bet tą vonią - pirksim ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 10 14, 09:52)
aš tai žiauriai taupi  blush2.gif  blush2.gif ....bet kai kur - trūkks plyš - nepritaupysi.... Sakau griaušim bulves pusę metų, bet tą vonią - pirksim  ax.gif .

Pasakyčiau aš taip - klausyk, negausi valgyt, bet aš vonią turėsiu biggrin.gif biggrin.gif
Na net nebandau įsivaizduot, kokį atsakymą išgirsčiau smile.gif smile.gif
o gal galima pigiau ką nors panašaus susiorganizuot? g.gif
Na bet čia jau ne į temą nugrybavom blush2.gif reik turbūt eit ir pasivaikščiot po kokį ermitažą, jau turiu 11 ermitažo pinigėlių, tai va jau ir nuolaida biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai rasi iki 1000. Ravak'o atrodo tiek ir kainuoja. Paziurek ir Senukuose bei Iris'e. Jos dabar nemazai atpigo,nes mes jomis domejomes ir pries 4 metus ir netaip senai.
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 10 14, 09:58)
Tikrai rasi iki 1000. Ravak'o atrodo tiek ir kainuoja. Paziurek ir Senukuose bei Iris'e. Jos dabar nemazai atpigo,nes mes jomis domejomes ir pries 4 metus ir netaip senai.

Na iki 1000 būtų super thumbup.gif
Dėkui mergaitės už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 10 14, 09:58)
Tikrai rasi iki 1000.

Va dabar į temą parašysiu ax.gif
Maniškio tėvai nusipirko prieš kelis metus kur tai apie 1000.......... doh.gif doh.gif doh.gif nu blyn kaip ji "išsivalgė",,,tokia šiurkšti pasidarė (nors pradžioj buvo švelnutė/lygutė)... dabar, kai maudausi - vos ne kaskart nugarą nusibrozdinu į dugną ar šonus blink.gif ... Ir plaukų dažyt nelabai geriu, nes žiauriai "ima" spalvą vonia... pastoviai tenka ja su visokiais balikliais ją šveist.. Nežinau kaip ten jiems tai nepavyko nusipirkt... tai ir žiūriu normalios kainos. (2500 Lt. nėra taip ir baisu...yra juk daug daug brangesnių ir man ten jau visai neaišku už ką ?/ g.gif ?)
Atsakyti