Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

Otaip, as ir rasau,kad pries pora metu buvo daug daug brangiau. Dabar tai nebe naujove,todel atpigo. Nenustebk,kad taviske uz 2500 dabar 1000 kainuoja ax.gif O jei is akrilo padas, tai jis ir traukia visokius nesvarumus, bet isvalai su kokiu CIF ir vel viskas gerai.
Atsakyti
Niekada netapetuočiau lubų, nes laikui bėgant išryškėja sudūrimai ir negražiai atrodo. Taip pat nepatinka laminuotos grindys-labai šaltos, matosi bet koks nukritęs vandens lašas. Išdžiūsta jis -ir palieka dėmė. Kai saulė pašviečia viskas puikiausiai matosi
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 10 14, 14:39)
Niekada netapetuočiau lubų, nes laikui bėgant išryškėja sudūrimai ir negražiai atrodo. Taip pat nepatinka laminuotos grindys-labai šaltos, matosi bet koks nukritęs vandens lašas. Išdžiūsta jis -ir palieka dėmė. Kai saulė pašviečia viskas puikiausiai matosi

aš kaip tik ketinu savo kambario lubas tapetuoti g.gif
ką daryti?

laminatas - šaltas?
o linoleumas - ne? unsure.gif

parketas - prabanga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 10 14, 14:39)

drinks_cheers.gif laminato aš irgi pas save namie nedėsiu ax.gif
Pas tėvus visam bute - nu negalėdavau pakęst, kai reikdavo grindis plaut... Vos ne kaip langus valyt doh.gif
Nors ir gražių jų yra, ir paprasta sudėt, ir kaina palyginus nedidelė... Bet neskaitant šių privalumų, kasdienė priežiūra nepakenčiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 14, 14:44)
aš kaip tik ketinu savo kambario lubas tapetuoti g.gif
ką daryti?

laminatas - šaltas?

Dėl lubų, tai visai gražių plokščių yra - net nežinau, kaip ten vadinasi, gal pakabinamos lubos? g.gif na jos ilgos ir maždaug 40 cm pločio... galima lubas jomis ištiest...
O laminatas finansine prasme tai ko gero geriausias pasirinkimas, jei nėra galimybių pvz natūralioms grindims... Čia tik pasvarstymai apie pliusus ir minusus blush2.gif Jei reiktų rinktis tarp laminato ir linoleumo, tai ko gero rinkčiaus laminatą biggrin.gif
Pas mane namuke jau buvo sudėtos natūralios pušinės grindys, tai labai tuo džiaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 14, 14:44)
...
laminatas - šaltas?

na dėl šaltumo negaliu labai komentuot - pas mus grindys šildomos, tačiau dėl valymo pakomentuosiu - turim sudėję skirtingą - dukros kambaryje tokį lygaus paviršiaus tai tikrai kiekviena dulkelė matosi ir šiaip toks tepus, o va svetainėj sudėjom tokį brangesnį, su medžio imitacijos reljefu, t.y. jis ne lygus, o lyg medžio rievės būtų gruoblėtas. Va šitas man labai patinka thumbup.gif Tikrai kiekvienos dėmelės nesimato blink.gif Ir atrodo pakankamai padoriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 08:00)
kokias faneruotas, bet tik ne gryno medzio...

Nors mano postas bus ne apie klaidas - bet drįsčiau pasakyti savo patyrimą dėl medinių durų - mes prieš 3 metus susimontavoms uosines, pagal užsakymą gamintas duris - kol kas jokio išbrinkimo, girgždėjimo ir panšių blogų dalykų nėra ax.gif Matyt pasisekė gamintojas smile.gif

O aš nenorėčiau namuose laminato - prieš tai įsirenginėjom butą ir vyriškis nugalėjo - vietoje parketo sudėjom laminatą - bet tas šaltis nuo jo, garsas ... doh.gif
Kai įsirenginėjom butą kuriame dabar gyvenam - nugalėjau aš biggrin.gif susidėjom ąžuolinį parketą.
O vat ko nedaryčiau - tai "apkantavimo" plytelėmis aplink vonią - nežinau kaip čia paaiškinti - aplink visą vonią pasidarėm horinzontalą, plokščią, apie sprindžio pločio "bortelį" - tai darbar kai išsimaudom, toje pusėje kur siena - visada pilna vandens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 10 14, 13:39)
Niekada netapetuočiau lubų, nes laikui bėgant išryškėja sudūrimai ir negražiai atrodo.

Mano mamos bute lubos tapetuotos, prieš kokius keturis ( o gal tris ?) metus remontavosi, ruošėsi pensininkės gyvenimui smile.gif .Pačios lubos yra lygios, perdangų blokai gerai sumontuoti. Vienas kambarys tapetuotas gana gilaus reljefo stačiakampių raštais, tai ten jokių siūlių net ir stengdamasis nematai...O štai kitame kambaryje tapetas plonesnis, raštai nelabai reljefiški, augalinis ornamentas-siūlės ryškios. Žodžiu, reikia atidžiau rinktis tiek medžiagiškumą, tiek paviršiaus reljefą bei ornamentą.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 10 19, 12:34)
Vienas kambarys tapetuotas gana gilaus reljefo stačiakampių raštais, tai ten jokių siūlių net ir stengdamasis nematai...

pas mus didelis kambarys - lubos taip ištapetuotos - visi galvoja kad čia vad.pakabinamos lubos

tapetavom prieš 5 m.
gerai laikosi
tapetai brangūs buvo po 35 Lt

tai savo kambario lubas irgi tapetuosiu panašiai
Atsakyti
QUOTE(Cukraus-pudra @ 2005 10 05, 22:58)
Ko niekada nedaryčiau, atnaujindama būstą:

- šviesioms grindų plytelėms NE (matosi kiekvienas nukritęs plaukelis, lašelis)
- šviesiam grindų plytelių glaistui NE (pasidaro dėmėtas, neaiškios spalvos)
- šviesiai kiliminei dangai NE
- tamsesnės grindų lentos irgi praktiškiau nei šviesios
- stikliniams staliukų paviršiams NE (valyk nevaliusi, blogai atrodo)

PRITARIU 100 proc.
Atsakyti
1. Netapetuociau lubas: uzpilus kaimynams demiu neimanoma net uzdazyti, vis vien matosi, oro trukumo ispudis, su laiku ryskeja siules.
2. Neklijuociau vonios kambaryje tamsiu plyteliu: matosi kalketo vandens demes.
3. Jei planuose vaikuciai duso kabina sukels tik nepatogumus, palikciau vonia.
4. Is virtuves neisimciau duru, net gi jei ir yra gartraukis (jei daug gaminate maisto)
5. Neuzleisciau kilimines dangos po grindjuostem. verciau jau nepagaileciau pinigu ir sudeciau geras grindis ir numesciau koki taka ar kilima.
6. ivertinciau rozeciu kieki ir kiek buitines technikos sujungsiu vienu metu (ypatingai senos statybos namuose, kadangi laidu skersmuo sienose neapskaiciuotas tokioms apkrovoms.
7. praktiskai nieko nekepu orkaiteje, geriau buciau pasidariusiu papildoma spintele ir reikalui esant nusipirkusi elektrine nediduke orkaite.
kol kas tiek.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2005 10 21, 09:51)

3. Jei planuose vaikuciai duso kabina sukels tik nepatogumus, palikciau vonia.

va su šituo nenorėčiau sutikt 4u.gif . Užsiauginau dušo kabinoj 2 vaikus ir trečia užsiauginčiau . Mažą maudydavome spec vonelėje kambaryje, o nuo kokių 6 mėn puikiai tilpom dušo kabinoj thumbup.gif . Atsiklaupi ant žemės , vaikui vandens pripili į dušo padą ir pirmyn. O vonioj tai lenktis reiktų, o čia jau ate ate neskaudančiai nugarai schmoll.gif . Ir dabar 1,2 mėn sūnui pilnai užtenka pasedėt duše, pripylus vandens, kol mama nuprausia su dušu ax.gif
Atsakyti