Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(jurda @ 2005 10 14, 14:39)
Taip pat nepatinka laminuotos grindys-labai šaltos, matosi bet koks nukritęs vandens lašas. Išdžiūsta jis -ir palieka dėmė. Kai saulė pašviečia viskas puikiausiai matosi

Mhm.. keista, mano seses bute laminatas jau gal kokie į metai, sviesus ir be jokiu ten rastu ir puikiai atrodo, ir vaikai basi laksto pastoviai, o juodo katino plaukai aisku, kad matosi, bet gal ir gerai? Juk jei isvis nesimatytu dulkiu ar plaukeliu - tai ir gyvenum kvepuodama jais g.gif ? Kaip kad buna su kilimais.. o cia, sako, perejai dregnu skuduru ir vel grindys blizga (seses zodziai)..
Atsakyti
QUOTE(as mamyte @ 2005 10 21, 10:23)
Mhm.. keista, mano seses bute laminatas jau gal kokie į metai

ups.. 5 metai, turejau galvoj 4u.gif
Atsakyti
Pas mus duso kabina, bet as pritariu janni. Gal paciam ir patogiau duso kabinoje vaika nuprausti,bet man labai gaila,kad atimu is vaiko malonuma pasiliuskenti vonioje. Todel jis bet kur kitur, pamates vonia, i ja net su rubais lipa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2005 10 21, 11:27)
Pas mus duso kabina, bet as pritariu janni. Gal paciam ir patogiau duso kabinoje vaika nuprausti,bet man labai gaila,kad atimu is vaiko malonuma pasiliuskenti vonioje. Todel jis bet kur kitur, pamates vonia, i ja net su rubais lipa verysad.gif

pas mus atvirksciai.yra vonia,to duso net neskaitau,kuris ten prie vonios.Tai vaikas,kaip isprotejes po 4 kartus lenda i dusa per diena,kai kur atostogaijam ar keliaujam
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2005 10 21, 12:08)
pas mus atvirksciai.yra vonia,to duso net neskaitau,kuris ten prie vonios.Tai vaikas,kaip isprotejes po 4 kartus lenda i dusa per diena,kai kur atostogaijam ar keliaujam

Lenda tikriausiai todėl, kad jam tai neįprasta -- vadinasi, įdomu. O kas geriau -- dušo kabina ar vonia -- skonio ir šeimos įpročių reikalas. Aš, pavyzdžiui, ir pati mėgstu kartais pamirkti vonioje, todėl man ji būtina. Ir nesutinku, kad joje maudant vaiką nugara kenčia, kaip rašė berods Westa. Aš pasistatau nedidelį suoliuką prie vonios, sėdžiu ir su savo mažuoju vaikinu jūros mūšį žaidžiam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2005 10 21, 16:00)
Lenda tikriausiai todėl, kad jam tai neįprasta -- vadinasi, įdomu. O kas geriau -- dušo kabina ar vonia -- skonio ir šeimos įpročių reikalas. Aš, pavyzdžiui, ir pati mėgstu kartais pamirkti vonioje, todėl man ji būtina. Ir nesutinku, kad joje maudant vaiką nugara kenčia, kaip rašė berods Westa. Aš pasistatau nedidelį suoliuką prie vonios, sėdžiu ir su savo mažuoju vaikinu jūros mūšį žaidžiam.  biggrin.gif

Nu jūros mūšis puikiai ir dušinėj žaidžias mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2005 10 21, 17:00)
Lenda tikriausiai todėl, kad jam tai neįprasta -- vadinasi, įdomu. O kas geriau -- dušo kabina ar vonia -- skonio ir šeimos įpročių reikalas. Aš, pavyzdžiui, ir pati mėgstu kartais pamirkti vonioje, todėl man ji būtina. Ir nesutinku, kad joje maudant vaiką nugara kenčia, kaip rašė berods Westa. Aš pasistatau nedidelį suoliuką prie vonios, sėdžiu ir su savo mažuoju vaikinu jūros mūšį žaidžiam.  biggrin.gif

pritariu,kad tai skonio ir šeimos įpročių reikalas mirksiukas.gif
geriausia,kada jie abu yra smile.gif
Atsakyti
Nei už ką nebedėčiau pakabinamų lubų (kvadratėlių) schmoll.gif . Mes bute bandėm taip išspręsti nelygių lubų problemą blush2.gif . Sukabinom, nudažėm doh.gif vietom "burbuliukai" susproginėjo, o kai pabandžiau pavalyti dilkes ir pan., tai tų "burbuliukų" sproginėjimas ypač ryškus.

P.S. Dabar daromės remontą, nuėmėm tas plokštes, norėtumėm tas lubas susitvarkyti, kad nebereiktų į klaidų skyrelį rašyt. Gal turit minčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 10 06, 07:58)
Is patities- ner baisiau kaip tamsus baldu medis (pvz. tamsiai rudas)- dulkes matosi jau po pusdienio nuvalius  blink.gif
taip pat labai nepraktiska sviesios grindys, ypatingai jei be rasto- maziausia siukslyte ar plaukelis sviecia  schmoll.gif

o su kuo tu tuos baldus valai? gal pirba nuvalai, o po to kilimus siurbliuoji?

Beje, pas mane kolidoriuje yra sviesios plyteles su grindiniu sildymu. Labai jomis dziaugiuosi thumbup.gif Patalpa atrodo didesne biggrin.gif ir ne kiek jos purvinos neatrodo, juk nuvalai ir vikas. Vaikai visada purvo prinesa.
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 14, 06:50)
As dabar visas vidines pervaras daryciau tik murines, o ne is gipso kartono.
Niekada nebesirinkciau mediniu duru. Sumokejau nemazai, bet matyt vis tiek ne itin gerai isdziovintos buvo, tai kai pradejo 'vaikscioti' blink.gif , tai paskui ne visos neuzsidarydavo. Reikejo reguliuoti, vel slifuoti.

o as tik gipso kartono ir tik medines duris thumbup.gif Beje, kuom tau gipskartoni neitiko?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2005 10 14, 08:06)
Va dabar į temą parašysiu  ax.gif
Maniškio tėvai nusipirko prieš kelis metus kur tai apie 1000..........  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu blyn kaip ji "išsivalgė",,,tokia šiurkšti pasidarė (nors pradžioj buvo švelnutė/lygutė)... dabar, kai maudausi - vos ne kaskart nugarą nusibrozdinu į dugną ar šonus  blink.gif ... Ir plaukų dažyt nelabai geriu, nes žiauriai "ima" spalvą vonia... pastoviai tenka ja su visokiais balikliais ją šveist.. Nežinau kaip ten jiems tai nepavyko nusipirkt... tai ir žiūriu normalios kainos. (2500 Lt. nėra taip ir baisu...yra juk daug daug brangesnių ir man ten jau visai neaišku už ką ?/ g.gif  ?)

gal buvo netinkamu sveitkliu prabrauke arba nukalkintoja panaudoje?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2005 10 14, 12:39)
Niekada netapetuočiau lubų, nes laikui bėgant išryškėja sudūrimai ir negražiai atrodo. Taip pat nepatinka laminuotos grindys-labai šaltos, matosi bet koks nukritęs vandens lašas. Išdžiūsta jis -ir palieka dėmė. Kai saulė pašviečia viskas puikiausiai matosi

turiu laminata miegamuosiuose, bet jau treti metai jokiu problemu. Ir stikline vandens buvo isbegus- greit pavalem ir nieko
Atsakyti