Įkraunama...
Įkraunama...

L/d "Pušynėlis"

ir dar noriu paklausti, o jei vaikas dar nepasipraso ant puoduko? ir pats valgyti nemoka. ar kas nors ten kiek nors pavalgydina ar kelnes pakeicia? Zinau, kad klausiu elementariu dalyku, bet juk svarbu tai zinoti... dar tikiuosi per 4 menesius ismoks pats.
Atsakyti
vaiku kambariai: maximoj, megoj ir etc

o tai apjungti, po kiek grupiu,
manau serganciu nelabai yra??? ar yra????
Atsakyti
Pavalgydyt tai pavalgydina, dar ir maniskes penkemetes su sauksteliu valgydina smile.gif Nors maniskes moka valgyt, bet jau kai pacios valgo, tai super ilgai uztrukna smile.gif

O del slapiu kelniu tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 11 27, 09:58)
Pavalgydyt tai pavalgydina, dar ir maniskes penkemetes su sauksteliu valgydina smile.gif Nors maniskes moka valgyt, bet jau kai pacios valgo, tai super ilgai uztrukna smile.gif

O del slapiu kelniu tai nezinau.

na, kituose lopseliuose sako pakeicia kelis kart, mes vystykliukus naudojame, tai reikes pereiti prie pampersu tada. na bet tikiuosi dar ismoksim. o, kad pavalgydina ti saunu smile.gif dekui uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2009 11 27, 11:05)
na, kituose lopseliuose sako pakeicia kelis kart, mes vystykliukus naudojame, tai reikes pereiti prie pampersu tada. na bet tikiuosi dar ismoksim. o, kad pavalgydina ti saunu smile.gif dekui uz atsakyma.

Keičia ir šitam ne tik lopšelio grupėse, bet ir vyresniems jei avarija atsitinka, niekas jų šlapių ir t.t. nelaiko. Pridėsit kelnyčių maišą ir nereiks jums jokių pampersų, su visai vaikučiais eis ant puoduko ir bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fisko @ 2009 11 28, 16:18)
Keičia ir šitam ne tik lopšelio grupėse, bet ir vyresniems jei avarija atsitinka, niekas jų šlapių ir t.t. nelaiko. Pridėsit kelnyčių maišą ir nereiks jums jokių pampersų, su visai vaikučiais eis ant puoduko ir bus viskas gerai 4u.gif

dekui uz nuraminima. na gal ismoksim, o jei ka tai pakeis. kol kas tai jis das nemoka pakenteti sad.gif kartais pasipraso kai jau tik ka nelaime nutinka.
O apie sirgima kas nors gali pasakyti? na kur klausiau auksciau.
Atsakyti
musu siandien jau atdare grupe 4u.gif praeita savaite buvo sujunge su Boruzeliu grupe,gerai kad ir neejom,nes maniskiui geriau namie 4u.gif
gali mamai pavodovauti rolleyes.gif o darzely juk bendros taisykles smile.gif
kartu ant podo,kartu valgyti,kartu i lauka,kartu miegoti smile.gif
Atsakyti
Mes vakar pradejom eiti i darzeli, i boruzeliu grupe, bus matyt, kaip cia mums seksis. Si ryta reakcija- jau buvusia mergaite pasieme uz rankos ir nereikia man nei mamos nei tecio. O kas bus toliau dar nezinia. Jei kas, laukiu skambucio ir lekiu i darzeli ziuret smile.gif
Atsakyti
Noriu padiskutuoti ta tema. Kaip Jus galvojate apie vaistus darzelyje? ar jus nepiktina? Ar jumis tenkina,kaip savas vaikas visiskai neserga,o ateina sergantis vaikas su kalnu vaistu ir laukneseliu auklitojoms ir be ju.
Mane tai siaubingai piktina. Nes kaip vaikas baisingai kostintis ateina i darzeli tai nera blogiau,nes visas bacilas su kosijimu paskleidzia po grupes. Mano nuomone,kad ten kokias tabletytes paciulti ar lasiukus ilasinti, as sutinku,nes buna ir alerginiu slogu ir panasiai. Bet kaip vaikas siaubingai kosto, net pacios auklitojos sako: jau kaip tas berniukas kosijo,net visus vaikus prikele. O namie mama serganti gripu yra ir atveda vaika serganti. tuoj uzkres visus maziukus. Auginu du sunelius ir abu eina i ta darzeli. Tai supykusi esu del tokiu dalyku.
Kaip jusu nuomone?
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2010 01 12, 14:41)
Noriu padiskutuoti ta tema. Kaip Jus galvojate apie vaistus darzelyje? ar jus nepiktina? Ar jumis tenkina,kaip savas vaikas visiskai neserga,o ateina sergantis vaikas su kalnu vaistu ir laukneseliu auklitojoms ir be ju.
Mane tai siaubingai piktina. Nes kaip vaikas baisingai kostintis ateina i darzeli tai nera blogiau,nes visas bacilas su kosijimu paskleidzia po grupes. Mano nuomone,kad ten kokias tabletytes paciulti ar lasiukus ilasinti, as sutinku,nes buna ir alerginiu slogu ir panasiai. Bet kaip vaikas siaubingai kosto, net pacios auklitojos sako: jau kaip tas berniukas kosijo,net visus vaikus prikele. O namie mama serganti gripu yra ir atveda vaika serganti. tuoj uzkres visus maziukus. Auginu du sunelius ir abu eina i ta darzeli. Tai supykusi esu del tokiu dalyku.
Kaip jusu nuomone?

Man tai galvoj netelpa, kaip taip galima elgtis doh.gif , kur protas tokių žmonių doh.gif , negalvoja nei apie savo vaikus, nei apie svetimus, kaip galima vesti sergantį vaiką į daržą ir dar vaistų kalną įduot doh.gif
Atsakyti
tai savo nepasitenkinima ir pasakykit tiek aukletojai tiek ir paciai mamai, tai yra normalus susirupinimas
nes cia diskusijos beprasmiskos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 13 sausio 2010 - 09:25
QUOTE(Raganėlė @ 2010 01 13, 10:23)
tai savo nepasitenkinima ir pasakykit tiek aukletojai tiek ir paciai mamai, tai yra normalus susirupinimas
nes cia diskusijos beprasmiskos

labai teisingai, kai aš pamačiau, kaip auklėtoja ima vaistukus iš kitos mamos ir pažada suduoti juos...tai iš karto pasakiau, kad vaistukų davinėti negalima ir, kad sergantys vaikai neturėtų lankyti darželio... 4u.gif
Atsakyti