ir dar noriu paklausti, o jei vaikas dar nepasipraso ant puoduko? ir pats valgyti nemoka. ar kas nors ten kiek nors pavalgydina ar kelnes pakeicia? Zinau, kad klausiu elementariu dalyku, bet juk svarbu tai zinoti... dar tikiuosi per 4 menesius ismoks pats.
vaiku kambariai: maximoj, megoj ir etc
o tai apjungti, po kiek grupiu,
manau serganciu nelabai yra??? ar yra????
o tai apjungti, po kiek grupiu,
manau serganciu nelabai yra??? ar yra????
Pavalgydyt tai pavalgydina, dar ir maniskes penkemetes su sauksteliu valgydina
Nors maniskes moka valgyt, bet jau kai pacios valgo, tai super ilgai uztrukna 
O del slapiu kelniu tai nezinau.

QUOTE(lile @ 2009 11 27, 09:58)
Pavalgydyt tai pavalgydina, dar ir maniskes penkemetes su sauksteliu valgydina
Nors maniskes moka valgyt, bet jau kai pacios valgo, tai super ilgai uztrukna 

na, kituose lopseliuose sako pakeicia kelis kart, mes vystykliukus naudojame, tai reikes pereiti prie pampersu tada. na bet tikiuosi dar ismoksim. o, kad pavalgydina ti saunu

QUOTE(Deimike @ 2009 11 27, 11:05)
na, kituose lopseliuose sako pakeicia kelis kart, mes vystykliukus naudojame, tai reikes pereiti prie pampersu tada. na bet tikiuosi dar ismoksim. o, kad pavalgydina ti saunu
dekui uz atsakyma.

Keičia ir šitam ne tik lopšelio grupėse, bet ir vyresniems jei avarija atsitinka, niekas jų šlapių ir t.t. nelaiko. Pridėsit kelnyčių maišą ir nereiks jums jokių pampersų, su visai vaikučiais eis ant puoduko ir bus viskas gerai

QUOTE(fisko @ 2009 11 28, 16:18)
Keičia ir šitam ne tik lopšelio grupėse, bet ir vyresniems jei avarija atsitinka, niekas jų šlapių ir t.t. nelaiko. Pridėsit kelnyčių maišą ir nereiks jums jokių pampersų, su visai vaikučiais eis ant puoduko ir bus viskas gerai 

dekui uz nuraminima. na gal ismoksim, o jei ka tai pakeis. kol kas tai jis das nemoka pakenteti

O apie sirgima kas nors gali pasakyti? na kur klausiau auksciau.
musu siandien jau atdare grupe
praeita savaite buvo sujunge su Boruzeliu grupe,gerai kad ir neejom,nes maniskiui geriau namie
gali mamai pavodovauti
o darzely juk bendros taisykles
kartu ant podo,kartu valgyti,kartu i lauka,kartu miegoti

gali mamai pavodovauti

kartu ant podo,kartu valgyti,kartu i lauka,kartu miegoti

Mes vakar pradejom eiti i darzeli, i boruzeliu grupe, bus matyt, kaip cia mums seksis. Si ryta reakcija- jau buvusia mergaite pasieme uz rankos ir nereikia man nei mamos nei tecio. O kas bus toliau dar nezinia. Jei kas, laukiu skambucio ir lekiu i darzeli ziuret

Noriu padiskutuoti ta tema. Kaip Jus galvojate apie vaistus darzelyje? ar jus nepiktina? Ar jumis tenkina,kaip savas vaikas visiskai neserga,o ateina sergantis vaikas su kalnu vaistu ir laukneseliu auklitojoms ir be ju.
Mane tai siaubingai piktina. Nes kaip vaikas baisingai kostintis ateina i darzeli tai nera blogiau,nes visas bacilas su kosijimu paskleidzia po grupes. Mano nuomone,kad ten kokias tabletytes paciulti ar lasiukus ilasinti, as sutinku,nes buna ir alerginiu slogu ir panasiai. Bet kaip vaikas siaubingai kosto, net pacios auklitojos sako: jau kaip tas berniukas kosijo,net visus vaikus prikele. O namie mama serganti gripu yra ir atveda vaika serganti. tuoj uzkres visus maziukus. Auginu du sunelius ir abu eina i ta darzeli. Tai supykusi esu del tokiu dalyku.
Kaip jusu nuomone?
Mane tai siaubingai piktina. Nes kaip vaikas baisingai kostintis ateina i darzeli tai nera blogiau,nes visas bacilas su kosijimu paskleidzia po grupes. Mano nuomone,kad ten kokias tabletytes paciulti ar lasiukus ilasinti, as sutinku,nes buna ir alerginiu slogu ir panasiai. Bet kaip vaikas siaubingai kosto, net pacios auklitojos sako: jau kaip tas berniukas kosijo,net visus vaikus prikele. O namie mama serganti gripu yra ir atveda vaika serganti. tuoj uzkres visus maziukus. Auginu du sunelius ir abu eina i ta darzeli. Tai supykusi esu del tokiu dalyku.
Kaip jusu nuomone?
QUOTE(rakarma @ 2010 01 12, 14:41)
Noriu padiskutuoti ta tema. Kaip Jus galvojate apie vaistus darzelyje? ar jus nepiktina? Ar jumis tenkina,kaip savas vaikas visiskai neserga,o ateina sergantis vaikas su kalnu vaistu ir laukneseliu auklitojoms ir be ju.
Kaip jusu nuomone?
Kaip jusu nuomone?
Man tai galvoj netelpa, kaip taip galima elgtis

tai savo nepasitenkinima ir pasakykit tiek aukletojai tiek ir paciai mamai, tai yra normalus susirupinimas
nes cia diskusijos beprasmiskos
QUOTE(Raganėlė @ 2010 01 13, 10:23)
tai savo nepasitenkinima ir pasakykit tiek aukletojai tiek ir paciai mamai, tai yra normalus susirupinimas
labai teisingai, kai aš pamačiau, kaip auklėtoja ima vaistukus iš kitos mamos ir pažada suduoti juos...tai iš karto pasakiau, kad vaistukų davinėti negalima ir, kad sergantys vaikai neturėtų lankyti darželio...