QUOTE(nasata @ 2010 01 25, 23:13)
tik kažkaip reikia valdyt savo panikas ir mažiau klausyt tų "laimingų" susiporavusiųjų ir kas kartą man ir aplinkiniams primenantiems, kokia aš vargšė nelaiminga, nes neturiu vyro, ir kaip man bus sunku..
ačiū už padrąsinimus, jūsų dėka jaučiuosi stipri
Jooo, tikrai tu esi vargšė ir nelaiminga ir tau bus labai labai sunku. Tas tikrai. Tu pareisi namo ir niekas tau negadins nervų, tu neprivalėsi daryti pavargusi vakarienės, tau niekas neaiškins kaip gyventi, ką daryti ir kaip auklėti vaiką, tau nereikės aiškintis kur užtrukai, tau nereikės maldauti, kad kažkur nueitų su tavimi, tau nereikės klausytis girtų paistalų, nusišnekėjimo ir uostyti jo smarvės, tau neteks pajusti kažkieno pavydo ir pykčio, tavęs niekas nežemins ir nemuš, ant tavęs ir tavo dukrytės niekas neišsilies kai nebus kažkam nuotaikos... Taip, tu būsi pats nelaimingiausias žmogus ir man tavęs jau gaila

Pala pala, tai tokia laimė

Aš tada būnu nelaiminga visą likusį gyvenimą
Kas taip sako, aš manau arba jie patys nelaimingi, nes laimingi žmonės aplinkui ir mato tik laimę arba iš vis nieko aplink nemato, arba jie tau pavydi, nes patys jaučiasi blogai ir jie bus laimingi, matydami, kad kitiems blogiau nei jiems.
Tu būsi laiminga tik tada, kai pati norėsi būti laiminga, ir tai nepriklausys ar tu turėsi vyrą (būna jų ir labai gerų) ar ne. Laimė yra mumyse, o ne kažkas kitas ją mums duoda. Apsidairyk aplinkui, kad žmogus, kuris tau žiūrint turėtų būti nelaimingas, iš tikrųjų net labai laimingas ir džiaugiasi gyvenimu, o kitas, kuriam tu pavydi ir norėtum jo gyvenimo, iš tikro yra labai nelaimingas. Vargšės yra jos, kurios tau taip sako, nes jos nepatyrė laimės ir tave iš anksto nuteikinėja. Nepasiduok tam, rėžk į akis, kad tu laiminga, nes tu jau ne viena ir turėsi patį artimiausią žmogų, kuris tave mylės be jokių išlygų, nesvarbu ar tu graži, protinga, turtinga, su vyru ar ne, o todėl, kad tu ją mylėsi ir tavo dukrytei to užteks ir ji bus laiminga. O tada būsi ir tu laiminga
Susimąstykim - kas yra laimė tau pačiai?
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra