Veideliu lieciu jos pilvuka, tai ji tada klega baisiaiusiai. Nors dar buna, kai jo geros nuotaikos, tai juokiasi net pampersa keiciant.

Aš taip pat veidu liečiu pilvuką, o jis kvatoja labai saldžiai.

Mano mažoji ir juokiasi, kai pilvuką su veidu lieti.Dar patinka, kai rankeles į šoną išsketi, su dviem pirštais žandukus paspaudinėji (kaip žuvyte lūpas darai)

Aš savo mažiuką dar prajuokinu skraidindama lėktuvėliu
, kilnodama į viršų, bet ne mėtydama, nes taip galima ir pamesti.

Garsiausiai kvatoja, kai su smakru pilviuką ar nugarytę kuteni, t.p. kai žaidi slėpynių, mėtai aukštyn, žodžiu, dūksti

Maniškį tai labai vyras moka prajuokinti, man tai jis taip ilgai ir nuoširdžiai beveik niekad nesijuokia. JIs pats pradeda juoktis, o tada ir mažiukas kai pradeda kvatotis nesustodamas. Ir dar jam labai patinka kai žaidi slėpynių, paslepi ji po paklodėle ir po to patrauki irgi būna daug juoko. Aišku visokie paskridymai irgi dažniausiai būna juoko šaltinis.
maniske tai juokiasi kai supu ant kojos ja pasisodinusi, taip pat kai kutenu, metome i virsu arba rodau juokingas grimasas, tokias kokias ji pati man rodo. O siaip tai ji ir taip visada issisiepusi iki ausu tai ja prajuokinti labai lengva

Musu mergyte labai juokiasi kai tetukas jai dainuoja dainele "Vai ci ciaku"

QUOTE(berry_girl @ 2005 06 20, 21:30)
liuks

QUOTE(berry_girl @ 2005 06 20, 20:30)

Gal zodzius galetum primint? Aciu