Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

maniskis "luzta" kai pamato mano veida, o jei kalbet dar pradedu - visai susilydo smile.gif
Atsakyti
tease.gif jam patinka kaip jis buna ant ranku ir tu pries ji visaip vaipaisi tease.gif
Patinka kai kuteni,sokineji laikydana ji rankose oi tada kaip zvengia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Isgirdau jo juoka garsu kai jam buvo 2 men.ir 3 savaites.Bet tik viena karta jis taip garsiai nusijuoke.
Atsakyti
mano maziukas nuo bigsmile.gif 1,5 men garsiai juokesi miegodamas.o kai pakalbindavom tai nuo dvieju su puse men. rolleyes.gif
Atsakyti
mes pradejom garsiai juoktis 2,5 men ziuredami i besisukancius zaislus:)
Dabar kryksciam labai garsiai, ypac kai kutenamas pilvas ar kaklas:)
Atsakyti
Ugnytė pradėjo garsiai juoktis,kai senelis prieš ją maivėsi lotuliukas.gif jai tada buvo 2,5men
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 06 23, 11:58)
biggrin.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Gal zodzius galetum primint? Aciu  smile.gif

Vai ci ciaku vaici ciak, kamn ciaku kamacia, vaiciciak vaiciciak, vaiciciaku kamanciak vaiciciak vaiciciak, vaiciciaku kamanciak biggrin.gif

Kazkas panasaus biggrin.gif

Ir man reiks saviskiui padainuoti biggrin.gif
Pradzioje prajuokino vyras kutendamas popieriuku nosyte biggrin.gif dabar tai kai i ji ziuri sypsaisi, juokiesi, isiziujus bunu tada labai sypsosi, net nusikvatoja thumbup.gif
Patinka labai kai ka nors labai pasakoji ir dar ji pati pamegzioji bigsmile.gif
Beje labai patinka ziureti lialiukui i veidrody tada jau kvatoja is saves kiek gali thumbup.gif
Atsakyti
maniskiui dar patinkas kai buciuoji kaliuka arba pilvuka.Ot tada juokiasi.... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manoji nors jai dar nera ne 2 men. juokiasi pilna gerkle kai as juokiuosi.
O pries kelias dienas labai patiko save matyti veidrodyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Ugnytė juokiasi,kai tėtis mėto ją į viršų,oi kokia laiminga tada buna,aš ją prajuokinu,kada kutenu pilvuką wub.gif
Atsakyti
ali žiūriu čia visų vaikučiai tokie linksmučiai biggrin.gif mūsų dukrytė beveik visą būdravimo laiką tai krykštauja, tai juokiasi, tai dainuoja bigsmile.gif kai ryte pabunda, nueinam prie veidrodžio, o tada labai švelniai šypsosi lyg labas rytas sakydama. ypač jai patinka, kai tetukas mėto į viršų, ar kai mamytė juokingai čiaudi, ar kitokius garsus skeidžia. o kai pradedam pūsti burbulus su lūpom...... tongue.gif
Atsakyti
Mano mazylis iki 3 men. juokesi garsu, o veliau issiziozejes ir jokio garso g.gif .
Atsakyti