Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Mano mažoji pradėjo krykštauti kai buvo apie 2 mėn. Labiausiai juokiasi žaidžiant "slėpynių" arba kai "turškini" pilvuką, šoniukus ar pėdutes ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Foxy_: 16 vasario 2010 - 21:50
mano mazylis pradejo krykstaut 6savaiciu smile.gif kai pati issisiepus kalbinu, o jei dar lupytes paglostau, tai net asaryte isbega nuo krykstavimo smile.gif
Atsakyti
Maniske nusisypsojo budama menesio laiko kazkur biggrin.gif O pirma karta juokiantis isgirdau pries pora savaiciu, kai jai buvo mazdaug pusantro menesio. mirksiukas.gif O dabar tyla...sypsosi bet nesijuokia. schmoll.gif Tik va neprisimenu kaip as ja tada juokinau, nes is to dziaugsmo - pamirsau... ax.gif doh.gif
Bet as cia kazkaip galvoju, labai jau ji anksti nusijuoke, palyginus su kitais vaikuciais. Nes maniske jau nuo pilvuko ant nugarytes budama pusantro menesio pradejo vartytis... bigsmile.gif Gyd. sesute net nustebo. cool.gif
Atsakyti
Musu mazius pradejo garsiai juoktis 3 men panasiai.Kaip gražu buvo,labai laukiau. thumbup.gif .Dabar jau dažnai prajuokinam,beveik visad kada tik to norim...Ir sesem gerai sekasi ta daryti. 4u.gif
Atsakyti
o mano mergaiciuke zmoniskai nusijuoke jau budama beveik 5 menesiu, pirma karta ja pralinksmino musu suo, o iki tol savo dziaugsma rode krykstavimu.
Atsakyti
Mano mazuis sypsojosi nuo pirmuju dienu, aisku kai miegodavo, matyt angeliukus sapnuodavo ax.gif nemiegodamad, gal 2 menesiu pabaigoje syptelejo rolleyes.gif garsiai juokesi apie 5 menesiu, pakuteni, paniurkini ir juokiasi happy.gif o dabar, tik kas pasnekina tai jau duoda balseliui lavinimo biggrin.gif
Atsakyti
maniškė tai balsu juoktis pradėjo nuo 3,5 mėn., kai ant rankų paėmus supau wub.gif laaabai jai patiko 4u.gif
Atsakyti
maniske tai pradejo juoktis balsu beveik 3 men. pirmus kartus juokdavosi kai drabuzelius nurenginedavau, matyt pazastis pakutendavo lotuliukas.gif . o dabar kai pilvuka buciuoju tai visada juokiasi smile.gif
Atsakyti
Mazasis mano nusisypsojo 6 savaiciu, juoktis pradejo gal 10 sav. Labiausiai jam juokinga kai purtau paleistus plaukus, niu tiek juoko or krykstimo biggrin.gif
Atsakyti
Nusisypsojom 7sav.kazkur bigsmile.gif ,o juoktis gersiai taip meiliai 3,5men. wub.gif
Atsakyti
Mano maziukas pirmą kartą nusijuokė beveik 3mėn., kai pažastį prausiau smile.gif taip netikėtai nusijuokė,kad net pašokau, galvoju,kas čia nutiko:) žiūriu,kad juokias mažiukas mano smile.gif o dabar tai kasdien jau juokias,kai linksmai pašnekini, kai aukštyn pakilnojam, kai per pilvelį ar kakliuką perbrauki smile.gif
Atsakyti
nevalingai sypsotis mano mazyle pradejo kazkur 5savaiciu, o uzkalbinus ja tai 2men ir garsiai krykstaut pradejo 2men wub.gif nera nieko nuostabesnio uz savo vaiko juoka 4u.gif
Atsakyti