Mano mažoji pradėjo krykštauti kai buvo apie 2 mėn. Labiausiai juokiasi žaidžiant "slėpynių" arba kai "turškini" pilvuką, šoniukus ar pėdutes ...

Maniske nusisypsojo budama menesio laiko kazkur
O pirma karta juokiantis isgirdau pries pora savaiciu, kai jai buvo mazdaug pusantro menesio.
O dabar tyla...sypsosi bet nesijuokia.
Tik va neprisimenu kaip as ja tada juokinau, nes is to dziaugsmo - pamirsau...
Bet as cia kazkaip galvoju, labai jau ji anksti nusijuoke, palyginus su kitais vaikuciais. Nes maniske jau nuo pilvuko ant nugarytes budama pusantro menesio pradejo vartytis...
Gyd. sesute net nustebo.

Bet as cia kazkaip galvoju, labai jau ji anksti nusijuoke, palyginus su kitais vaikuciais. Nes maniske jau nuo pilvuko ant nugarytes budama pusantro menesio pradejo vartytis...

Musu mazius pradejo garsiai juoktis 3 men panasiai.Kaip gražu buvo,labai laukiau.
.Dabar jau dažnai prajuokinam,beveik visad kada tik to norim...Ir sesem gerai sekasi ta daryti.

Mano mazuis sypsojosi nuo pirmuju dienu, aisku kai miegodavo, matyt angeliukus sapnuodavo
nemiegodamad, gal 2 menesiu pabaigoje syptelejo
garsiai juokesi apie 5 menesiu, pakuteni, paniurkini ir juokiasi
o dabar, tik kas pasnekina tai jau duoda balseliui lavinimo

maniškė tai balsu juoktis pradėjo nuo 3,5 mėn., kai ant rankų paėmus supau
laaabai jai patiko

maniske tai pradejo juoktis balsu beveik 3 men. pirmus kartus juokdavosi kai drabuzelius nurenginedavau, matyt pazastis pakutendavo
. o dabar kai pilvuka buciuoju tai visada juokiasi

Mazasis mano nusisypsojo 6 savaiciu, juoktis pradejo gal 10 sav. Labiausiai jam juokinga kai purtau paleistus plaukus, niu tiek juoko or krykstimo

Nusisypsojom 7sav.kazkur
,o juoktis gersiai taip meiliai 3,5men.

Mano maziukas pirmą kartą nusijuokė beveik 3mėn., kai pažastį prausiau
taip netikėtai nusijuokė,kad net pašokau, galvoju,kas čia nutiko:) žiūriu,kad juokias mažiukas mano
o dabar tai kasdien jau juokias,kai linksmai pašnekini, kai aukštyn pakilnojam, kai per pilvelį ar kakliuką perbrauki

nevalingai sypsotis mano mazyle pradejo kazkur 5savaiciu, o uzkalbinus ja tai 2men ir garsiai krykstaut pradejo 2men
nera nieko nuostabesnio uz savo vaiko juoka