Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradeda juoktis balsu?

Sveikos mamytes 4u.gif
Musu mazyles pirmas garsus juokutis isejo is jos lupyciu apie 3 gyvavimo menesi, bet daznai nesikartojo, na reikdavo lektuveliu paskraidint ar dar ka imantraus sugalvot smile.gif O va jau dabar esam 4.5 menesiuko, tai juokias, kad ir pati viena, krykstauja pasiemusi zaisliuka ar tutuka ax.gif
Atsakyti
Musu dukriukas balsu pradejo juoktis kazkur 3men,bet jau balselis koks grazus, o dabar jau graziai skiemenis taria ir te-te,ir ate,ir ne-ne aiskiai biggrin.gif
Kad taip juoktusi reikdavo su ja bendraut salia atsigulus ir kutenti smile.gif
Atsakyti
mano dukryte garsiai juokesi budama 2 men, ir tai man pavyko isgirsti 2 kartus smile.gif prajuoikino mociute biggrin.gif o dabar kad ir kiek juokinciau nieko neiseina doh.gif
Atsakyti
Didzioji balsu juoktis pradejo gal apie 3 menesi, o vat maziuke musu budama apie 1,5 men smile.gif Sese sugebejo prajuokinti. O ir iki siol tik sesei lengviausiai prajuokina, kad mazoji net pasikukciodama kvatojasi balsu tongue.gif
Atsakyti
mano dukriukas tai 2 mėnesių pradėjo balsu juoktis, bet jau toks gražus balselis ir taip gražiai krykštauja biggrin.gif ir kuo toliau tuo labiau juokiasi ypač kaip vyresnėlis kalbina thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velinka: 06 rugsėjo 2010 - 22:25
Mano panele pradejo juoktis apie 5 menesiuka, sedejom ir as jai pasakiau tu esi mano morka ir kaip pradejo mergyte juoktis, tai ir juokesi is to zodzio morka kelias minutes wub.gif net visa seima atsistojo paziureti...Kita vakara pasakojau vyrui kazka apie autobusus, Gabyte juoktis pradejo lyg suprasdama wub.gif wub.gif . Mamytei sirdele dziaugiasi be galo kai mergyte juokiasi , taip grazu taip grazu..
Atsakyti
mūsiškis (2,5men) jau pradeda juoktis su garsiuku, tiesa tai dar ne klegenimas, bet jau garselis girdisi biggrin.gif
Atsakyti
mes nuo dviejų mėnesių pradėjom kvatotis thumbup.gif o sukelią kvatojimą kilnojimas,kalbinimas,kutenimas biggrin.gif
Atsakyti
sypsotis pradejo nuo 7 savaiciu, bet juoktis, arba kitaips sakant zvangti garsiai tai per visus pirmus metus gal kokius 5 kartus tik taip buvo blink.gif krizenimu tokiu neaiskiu ir daugiau bet ne is linksmuoliu musu mazius wub.gif
Atsakyti
Balsu pradejo mano bernuzelis juoktis antro menesiuko pabaigoje. Kai mankstinom kojytes tikriausiai palietem juoko kauliuka, nes labai graziai pradejo juoktis. Ir po kokios savaiteles atejus mociute pradejo juoktis, net mes su mociute iki asaru juokemes thumbup.gif biggrin.gif buvo labai linksma!
Atsakyti
Pirmą kartą užsikvatojo, kai buvo 2,5 mėn biggrin.gif
Atsakyti
siandien su vyru pirma karta isgirdome pupa besijuokiancia balsu wub.gif wub.gif tetis dirbo visa diena, gryzo velai, tai maze pamaciusi ji ir aisku tecio pakalbinta taip graziai balsu nusijuoke, kad net asara istrysko is laimes, nes tas juokas buvo toooks nerealus garsas man wub.gif tikiuosi db jau dazniau tai kartosis ax.gif
Atsakyti