musiske pradeko krykstaut 3 men ir savaites, tai dabar didele jai cia pramoga mus juokint.
Mano sūnus pradėjo juoktis apie 3.5 mėn. kai jam prabudus pradėjau sakyti ku-ku labas rytas ir dabar jam tas ku-ku kaip didžiausias džiaugsmas visada bent jau nusišypso man.
Maniškė nusijuokė lygiai per savo 3 mėn. "gimtadienį", keičiau pampersiuką ir pasakiau "Erikutei trys mėnsiukai", o jai tas žodis "trys" pasirodė toks juokingas, kad dar ilgą laiką po to kikendavo jį išgirdusi

maniske pradejo juoktis 3men 3savaiciu, gana garsiai , bet juokiasi tik tada kada kutenu pilvuka irba kai skraidom ant ranku:)))
Mano mazulis pirma karteli garsiai nusijuoke, kai jam buvo 3 men. ir 2 dieneles, o ji prajuokino zaisliukas barskutis. Nupirkau nauja zaisliuka, toki visa spalvota-idomu, tik pradejau pupuliui barskinti zaisliuku, kad ims garsiai kvatoti, man net siurpuliukai per kuna praejo, tai buvo pirmas garsus juokelis. Nuo to karto, kuo toliau, tuo dazniau garsiai juokesi, aisku jau tas zaisliukas nebeatrodo juokingas, tai buvo vienintelis kartelis, kada ji isvydes garsiai juokesi.

Mano abu vaikeliai pradejo juoktis anksti, mazdaug budami 2,5 men. Is ko juokesi sunus, jau nebeprisimenu. O dukrele pradejo juoktis pries kelias dienas. Ir is ko ji juokesi?
O gi ziurejo sau i tuscia balta siena ir pradejo juoktis
. Bet tas juokas toks dar nekvatojimas o net nezinau kaip ivardinti. Vienu zodziu dar tik mokosi juoktis. Bet mes i ja ziuredami su teciu irgi "luzome". Sekancia diena ji juokesi jau kukliau. O siandien visai nesijuoke

mes nuo 4 menesiu kvatojames, ypac kutenami ir zaisdami elementaruji ku-ku
Labas mamytes noreciau ir as pasigirt kad mano sunelis siandien pirma kart garsiai juokes kai ji kalbino teta.Jam 2.5men ir dar jam labai patinka ziuret i pampersu pakuote kuri padeta salia vystimo padeklo.Guli ir bendrauja vienas su paveiksleliu ant pampersu pakuotes

baigiantis antram menesiui irgi nusijuoke kai kalbinau keisdama papmersus bet tik viena karta
, gal dar anksti
, bet kas diena vis tikiuosi sulaukti jos tokios reakcijos, nes pastebejau kad patinka labai masazas kuri pradejau daryti ryte ir kai ja kalbini, tada atrodo kazkodel greiciausiai ir nusijuoks
.

Mano Saulytė nusijuokė gegužės 31-osios rytą
(tiksliai atsimenu nes tada dukrai buvo paskutinė mokslo metų diena) kai tėtis klojo jos lovyte, ji žiūrėdama kažkaip trūkčiot pradėjo, o tada jau ir juoktis balsu
po to dieną dar gal 2 kartus nusijuokė, o tada jau ir prasidėjo juokai
juokiasi kartais net neaišku iš ko