usu mergyte labai juokiasi kai kas paklabina, pakutena pasmakre, keliukus, soniukus. dar jai labai buna linksma kai pakelia kas aukstai virs galvos arba atsigula pries ja ant zemes kai ji guli ant pilvo.
Maniškiui prajuokinti pats užtikrinčiausias būdas (jau kelis mėnesius veikia) yra toks: aš atsigulu sulenktais keliais, jį pasisodinu ant pilvo, tada staigiai keliu galvą ir ką nors jam greitai sakau. Plyšta iš juoko

Šiaip pakanka ir nusišypsoti, kad nušvistų kaip saulė
O kvatoti pradeda, kai išraiškingai ką nors grteit pasakau, kai kilsteliu į viršų (iškėlusi rankas) ir, kai pučiou orą į kūnelį bei su lūpo lengvai kramsnoju jo rankytes

O kvatoti pradeda, kai išraiškingai ką nors grteit pasakau, kai kilsteliu į viršų (iškėlusi rankas) ir, kai pučiou orą į kūnelį bei su lūpo lengvai kramsnoju jo rankytes

o man tereikia paspausti ant mažytės nosytės, ir pasakyti "byyp"
tiek laimės būna

Mano mazyle labai sypsosi, kai siunciu jai oro bucini su garsu. O kai pradedu guguoti i kakliuka ir buciuoti zandukus, tada juokiasi balsu. Buna linksma tiek jai, tiek man..

O mums jau 4 men. ir 3 savaite bet dar nesijuokem
Sipsosi tai nuolat, o juoktis balsu nekaip nepavyksta

Mano mazyle pirma karta garsiai nusijuoke kai jai buvo virs 4men,ji labai juokesi kai ja kutena mociute
tada tai juoko pilnos kelnes.....nesijaudink tikrai isgirsti ir pamatysi koks nuostabus ju buna juokas

mes bandom juoktis garsu,bet dar nelabai kas gaunas

Mano pirma dukryte balsu susijuoke kai jai buvo 4 men, o antra vos dvieju
. Manau reikia labai labai pasistengti, juokinti mazyli ir jis tikrai krykstaus, taip gera tai girdeti, tokia siluma uzlieja sirdi

balsu pirma karta nusijuoke 3 men ir 3 sav